Do Ludzi Siedzacych Tu Od Minimum Roku.

Swistak1989
Kontakt:

Post autor: Swistak1989 »

Wiecie, mi to sie wydaje, ze najwieksi pozerzy to sa wlasnie nie ponizej 14 lat ale powyzej 14. Widzi, ze kolega ma fajny rower to sobie kupuje, zeby byc trendy. A co do ponizej 14 latkow to nie wydaje mi się zeby to bylo jakies lansowanie sie (chociaz to rowniez jest mozliwe), ale dopiero wiek dorastania jest okresem kiedy tacy dresiarze zaczynaja leciec na laski jakies i sie na nie "rzucac" (oczywiscie nie mowie tutaj tylko o dresiarzach, ale i rowniez o normalnych ludziach nie jezdzacych na rowrkach). No i moim zdaniem tak sprawa wyglada... Osobiscie znam tylko kilka osob ktore maja 15 lat, ale nie znam nikogo mlodszego, kto skacze na rowerze, albo sie lansuje :) To tyle... Pozdrawiam
http://www.pinkbike.com/photo/1101108/
http://www.pinkbike.com/photo/971071/
Dejv_d3
Kontakt:

Post autor: Dejv_d3 »

nie czytalem wszystkich powyzszych odpowiedzi bo jest to neico nuzace... tak samo jak jazda na rowerze ciagle po tych samych miejscowkach... hmm pozerzy ehh ... zal mi ... jak ktos mysli, ze fajnie wyglada na przymalym rowerku to zycze mu powodzenia ;-) albo lepiej niech dorosnie... jak komus to sprawia frajde to bd jezdzil... ja nei jezdze za dobrze :P slabo jezdze, nie jezdze duzo bo nie mam czasu... a jak wyjde na rower to siedze na lawce ze znajomymi [bikerami] bo nie ma co robic ciagle to samo... chcialbym jezdzic lepiej... ale nie jest mi to nie zbedne do zycia... na forum tez nie mam czasu... no i dziewczynki one wymagaja za wiel uwagii ... a to sie wiaze z olewaniem innch zajec... ale jakos nie przeszkadza mi to :P

pozdrawiam
d3
<M|A|R|C|I|N>
Kontakt:

Post autor: <M|A|R|C|I|N> »

Ja mam znajomego który pewnego dnia kupił sobie maxima. I już byliśmy my bikerzy albo my hardkorowcy mimo że w porównaniu ze mną on kompletnie nic nie umiał. Ostatnio kupił sobie dartmoora i dalej nic nie próbuje nic się nie uczy tylko jeździ a ma naprawdy rowerer który łatwo poderwać i miżna się nauczyć chociaż na kole jeździć. Przejeżdżałem z nim koło długich stromych schodów to on do mnie ,,dawaj dh ze shodów'' no to ja zjechałem a on sprowadził rower bo się jednak wystraszył (buahahaha). A ostatnio się dowiedziałem od kogo innego że razem z nich zjeżdżaliśmy<lol>
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=572248
mikael
Kontakt:

Post autor: mikael »

fajnie tak starszym gronem pogadać hiehie:) ale serio coraz mniej nas zostało z tych co już ponad rok siedzą. A pozerem może byc każdy, i koles na santa cruzie v 10(;)) i koles na pointcie z rst:)
mikael
Kontakt:

Post autor: mikael »

swistak nie rob z 15 latków jakichś dzieci bo zauważ zę jeśli twój nick nie kłamie to masz 16, a to rzeczywisćie gigantyczna różnica:/ nie, nie mam 15 lat;D
Bikes_Shop
Kontakt:

Post autor: Bikes_Shop »

hehe co za pojeb odswiezył temat??
www.bikes-shop.pl
Inur
Kontakt:

Post autor: Inur »

DangerousMike pisze:moze mniej nikt nawet nie spojrzy na kolesia robiacego "endo
tylko do tego sie moge doczepic :) na palcach jednego czlowieka mozna chyba policzyc ile osob w polsce umie endo. jest to oczywiscie jazda do tylu na przednim kole bez napedzania go noga :)

Pozerstwo na tanich ramach. Czemu? Otoz pan X chce nalezec do jakies grupy, mysli ze rowerowcy to subkultura. Bardzo mu sie podoba ta subkultura i to ze siodelka mozna obnizyc do opony. 3 lata temu, zeby byc fajnym musial wydac duzo pieniedzy, dzis wystarczy mu 1200zl. Skoro za takie pieniadze mozna byc fajnym i elo to czemu nie - w koncu ta kwota do niczego nie zobowiazuje. Pare lat temu, musialby jednak zaplacic 3000zl, i mialby rower ktory mimo wszystko zobowiazuje do dobrej jazdy. Szkoda wydawac takie pieniaze tylko po to zeby wygladac.

A teraz z innej beczki...
Gdyby taka rame jak point albo dragstar troche zmienic z wygladu i przykleic nalepke banshee, to kazdy mniej wtajemniczony biker spuscilby sie z radosci ze moze kupic cos takiego za 800zl. Moim zdaniem miedzy jakoscia wykonania dragstera a banshee jest niewielka roznica - tylko taka, ze banshee moze sobie pozwolic na blad konstrukcyjny bo posiadaczy ramy jest niewiele. Jesli natomiast leaderfox wypusci rame z wada taka jak niedociagniety spaw to bedzie musial rekompensowac zakup tysiacom uzytkownikow. Ludzie czuja sie lepiej jezdzac na banshee bo maja ELO ramke, tak naprawde jest to taka sama rama jak dragstar, wykonanie pewnie kosztuje dokladnie tyle samo (chyba ze sa recznie spawane w co watpie) - jedyne czym sie rozni to cena i napisem, a w cenie jest zawarty jest fundusz emerytalny czyli wymiana zlamanych ram tym, ktorzy mieli mniej szczescia. Boze ludzie dajecie sie nabrac na gwarancje 10 lat gowno to znaczy... ale skoro czujecie sie lepiej...

Mike daj mi znac na gg jesli jeszcze pracujesz w ramach bo chciabym zlecic komus kumatemu zespawanie wahacza.. bede wdzieczny :)
www.trialshop.pl
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

Lol, czy to już tak musi być, że każdy dawidek na tym forum jest nie ten teges?? :| Heh......
http://dhcyc.pinkbike.com
Enzo
Kontakt:

Post autor: Enzo »

Urzekla mnie wasza historia.
Macie problemy
4 wypowiedzi przeczytalem....i dalej nie dam rady

DURO RLS
Nemero
Kontakt:

Post autor: Nemero »

Ja jedze nie tak dlugo jak pewnie większość z Was, ale moje zdanie na ten temat jest proste... nie każdy kto ma draga jest pozerem... wedlug mnie o tym czy ktoś jest pozerem czy nie decyduje to ... czy rower ma i składa i dokłada new części żeby mieć wypass rower i sie pochwalić czy ma rowerek wmiare i coś się stara zmodzić i ćwiczy...
a tak wogóle to po h*uja takie topi jak ten? :/ niemacie lepszych, ciekawszych problemów niż te?
jak wam tak pozerzy przeszkazają to nie lepiej to OLAĆ w HU*JA, a nie pisać tu o tym ? :/
Dla mnie bardziej pozerskie jest to że ktoś TU na forum właśnie pisze takie tematy... bo wygląda to jakby się wkurzał że ludzie zaczynają się bawić dh... i jakąś konkurencje czy *** wie co mu robią? :/
Niech sobie pozerki jezdza ... JAK KTOŚ KUR*WA jest pozerem to na trase nie przyjedzie... bo PO CO?!!?!?!?!?!? a jak jeździ po ULICY to CO KUR*WA WAS TO OBCHODZ ... OLEWAĆ TO I TYLE!!!!!!!!!
Pozdrawiam :/ i weźcie zakończcie już ten topic bo aż żal w dupsko szczypie..
http://www.pinkbike.com/photo/1220348/
PepikDH
Kontakt:

Post autor: PepikDH »

tak już jest wszędzie z pozerami,nawet w mniejszych miejscowościach.U mnie akurat jeszcze sie niepojawił kozak co rockyMountaina na urodziny dostał ale poza czterema osobami reszta stoi w miejscu,zero postępów i chęci a ich poziom jest niski jak siodełka na niby dualówkach,a dziani pozeranci niech sobie kupują drogi sprzęcik,sklepy zarobią no i dresom coś wpadnie-łatwo przyszło łatwo poszło-tata kupi nowy bajk.
pamiętam jak w tamtym roku na lasku wolskim koleś pojezdził troche na nowej dualówce i stwierdził że to nie dla niego,sprzeda bo mu sie niechce korbować i kupi sobie krosa w salonie oczywiście,zaznaczył frajer!był raz też pewien bolo na fullu(już niepamiętam jakim ale wypaśnym)w pełnej zbroji i kasku fullF który zaczął nam coś stękać że musi powoli jezdzić,uważać na siebie bo jest przyszłym lekarzem chilurgiem czy coś takiego i jego ręce są bardzo ważne,gdybyśmy stali nad urwiskiem to kopną bym go w dupe.Jego ojciec zapewne Dr.habilitowany by go poskładał spowrotem ale na rower bałby siadać:) to jeszcze jeden przejaw pozerstwa,mala kontuzja i ojoj mam już dość rowera,wole Playstation.Jak ktoś rzekł "gówno zawsze wypłynie na wierzch" ja zostaje w andergrandzie,pozdro dla prawych bikerów.

http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=563127
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

"kozak co rockyMountaina na urodziny dostał " Jak dostał to dostał może nie chiał jeździć... Moze mu to nie odpowiada... Czy jakbys dostał na urodziny fajne kredki mimo że ich nie chciałes i nie lubidz rydować, inni rysownicy mogli by Ci zarzucić że "zero postępów i chęci a ich poziom jest niski jak siodełka na niby dualówkach"?? NIE.
PepikDH
Kontakt:

Post autor: PepikDH »

Paul-zle mnie zrozumiałeś.Dostał RockyMountaina BO CHCIAŁ taki przykład dałam,ale ch** mu w d***.
Krakus_dh
Kontakt:

Post autor: Krakus_dh »

Nemero pisze:Ja jedze nie tak dlugo jak pewnie większość z Was, ale moje zdanie na ten temat jest proste... nie każdy kto ma draga jest pozerem... wedlug mnie o tym czy ktoś jest pozerem czy nie decyduje to ... czy rower ma i składa i dokłada new części żeby mieć wypass rower i sie pochwalić czy ma rowerek wmiare i coś się stara zmodzić i ćwiczy...
a tak wogóle to po h*uja takie topi jak ten? :/ niemacie lepszych, ciekawszych problemów niż te?
jak wam tak pozerzy przeszkazają to nie lepiej to OLAĆ w HU*JA, a nie pisać tu o tym ? :/
Dla mnie bardziej pozerskie jest to że ktoś TU na forum właśnie pisze takie tematy... bo wygląda to jakby się wkurzał że ludzie zaczynają się bawić dh... i jakąś konkurencje czy *** wie co mu robią? :/
Niech sobie pozerki jezdza ... JAK KTOŚ KUR*WA jest pozerem to na trase nie przyjedzie... bo PO CO?!!?!?!?!?!? a jak jeździ po ULICY to CO KUR*WA WAS TO OBCHODZ ... OLEWAĆ TO I TYLE!!!!!!!!!
Zapomniał dopisać "sam jestem pozerem, więc dobrze wiem..."-według mnie on jest jednym z ludzi o kturych jest ten temat, ja na forum jestem nowy ale jeźdże już od 2latek i on mnie przyprawia o białą gorączkę...
http://www.pinkbike.com/photo/924780/

naaakurwiaj!
komornik
Kontakt:

Post autor: komornik »

Krakus_dh pisze:
Nemero pisze:Ja jedze nie tak dlugo jak pewnie większość z Was, ale moje zdanie na ten temat jest proste... nie każdy kto ma draga jest pozerem... wedlug mnie o tym czy ktoś jest pozerem czy nie decyduje to ... czy rower ma i składa i dokłada new części żeby mieć wypass rower i sie pochwalić czy ma rowerek wmiare i coś się stara zmodzić i ćwiczy...
Zapomniał dopisać "sam jestem pozerem, więc dobrze wiem..."-według mnie on jest jednym z ludzi o kturych jest ten temat, ja na forum jestem nowy ale jeźdże już od 2latek i on mnie przyprawia o białą gorączkę...
dokładnie krakus NEMERO JAK CIE DUPSKO SZCZYPIE TO SIE W KOŃCU UMYJ!!! eh i nie zgrywaj teraz na forum jakiegoś ridera wielkiego bo kazdy wie że nim nie jesteś.I ty sam też o tym wiesz...
Majsturbator
Kontakt:

Post autor: Majsturbator »

wszyscy sie tu wypowiadaja a polowa to dzieci ponizej 14 lat i pozerujacy hahahahah nie moge zaraz mnie tu wszyscy pojada ze ja pozer i wogole bo duzo pisze i siedze w domu i nie jezdze hahahaha ja mam to z gory gleboko w dupie !!!!!!!!ale niestety taka prawda przybywa pozerow z czym nie moge sie pogodzic pamietam jak bylismy jedni z pierwszych w tym karju jeszcze z 4,5,6 lat temu hehe szkoda slow,teraz czekam jak mnie wszyscy pojadą
śmierc pozerom i komercji
Majsturbator
Kontakt:

POZERZY MUSZĄ ZGINĄĆ POZER MUST DIE I TO BARDZO SZYBKO A WYTEPIC MOZEMY ICH JEDYNIE MY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!starzy wyjadacze
Krakus_dh
Kontakt:

Post autor: Krakus_dh »

pojechał bym po tobie moim nie pozerskim rowerem, ale boję się żę się rozpadnie...słyszałem takie bardzo ładne hasło rowerowe kiedyś
uwaga cytat!!!!
"nie warzne na czym jeździsz tylko JAK JEŹDZISZ"!!!!!!!!!!pozdro dla starych wyjadaczy...
http://www.pinkbike.com/photo/924780/

naaakurwiaj!
Majsturbator
Kontakt:

pamietam jak praktycznie kazdy w tym kraju zaczynal skakac na komunijcnych xc to byly czasy a teraz przyjedzie ci taki spik 12 lat na jakims przejebanym sprzecie na hopki postoi caly dzien popatrzy jak hchlopcy na pintach wymiataja i moze tylko pomazyc zeby tak zrbic na swoim cacku ktorego za nic nie chce zarysowac .... nie pisze juz tu bo sie zabardzo denerwuje:)
ODPOWIEDZ