zalalalem tarcze

MAFIOISO
Kontakt:

Post autor: MAFIOISO »

NIEEEEEEEE nie alkoholem alkohalo jest do picia a nie marnowania!!! oczywiście dla pelnoletnich ;) a tarcze razem z klockami wypal na gazie potem papierem sciernym... i raczej daruj sobie płyny do mycia naczyń bo jak to zrobisz jakims płynem a on będzie nadawal połysko czy jakies inne gówno to jeszcze bardzie zasrasz tarcze
http://www.pinkbike.com/photo/885826/ - łower (dlaczego tu niema wolności słowa?)
Wrona
Kontakt:

Post autor: Wrona »

aVes pisze:szukalem ale nic nie znalazlem. Byly tylko posty o zalancych klockach
dhcyc pisze:gówo prawda, było, więc nie gadaj.....
Korwa chyba logiczne ze tarcze przeczysc BENZYNA EKSTRAKCYJNA !!! A co ty korwa kolegow nie masz nie mozesz sie ktoregos zapytac ???
BEZZSENS
cyc pisze:cymbał... bylo milion razy...

Panowie - Nie ma co kultura na poziomie. Czy zawsze jak sie ktoś o coś zapyta to musicie odpowiadać w taki sposób? Po prostu świetnie...
Mandark
Kontakt:

Post autor: Mandark »

ja pisalem topic o zalanych kleckach i tarczy. klocki musialem wymienic ale tarcze jak dokladnie umyjesz w jakims odtluszczaczy to bedzie gucio. nawet ludwik juz pomoze. ale sa specjalne srodki do odtluszczania mozesz isc do warsztatu samochodowego tam powinni miec. papieru sciernego nie uzywaj bo zakladam ze masz hayesy i latwo rozwalic je kompletnie.
metalbeast
Kontakt:

Post autor: metalbeast »

nigdy w zyciu papierem sciernym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
predzej skoroduje niż sie dotrze...
Pawel M.
Fotka: http://www.pinkbike.com/photo/827159/

www.hardcore-glogow.prv.pl
Storm
Kontakt:

Post autor: Storm »

Ja wczoraj wygotowałem i tarcze i klocki.
Działa.
http://storm5000.pinkbike.com/
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

Kup smar do łańcucha i dokładnie posmaruj całą powierzchnię :P
grzesiuh
Kontakt:

Post autor: grzesiuh »

najlepiej przeczyscic tarcze jakims porzadnym rozpuszczalnikiem :D pomaga :D potem dobrze wytrzyj czyms bardzo chlonnym i juz :P
[img]http://img105.imageshack.us/img105/9320/g155copy0jt9ty.jpg[/img]
Łukasz1990
Kontakt:

Post autor: Łukasz1990 »

Wrona pisze:
aVes pisze:szukalem ale nic nie znalazlem. Byly tylko posty o zalancych klockach
dhcyc pisze:gówo prawda, było, więc nie gadaj.....
Korwa chyba logiczne ze tarcze przeczysc BENZYNA EKSTRAKCYJNA !!! A co ty korwa kolegow nie masz nie mozesz sie ktoregos zapytac ???
BEZZSENS
cyc pisze:cymbał... bylo milion razy...

Panowie - Nie ma co kultura na poziomie. Czy zawsze jak sie ktoś o coś zapyta to musicie odpowiadać w taki sposób? Po prostu świetnie...

Ja wogule nie wiem po co jest to forum ktos powtorzy jakis temat i odrazu qwa sra. Po co siedzicie na tym forum zeby komus nawrzucac? rozumiem byl temat ale gosc pisal ze uzyl opcji szukaj i nic nie znalazl to jest powud zeby odrazu z ryjem na niego??
My Bike My Life
GAAP
Kontakt:

Post autor: GAAP »

mój kumpel palnikiem wypalał klocki jak sie zalaly olejem z monstera!!a działały lepiej niz przed zalaniem!!a tarcze odtłuśc spritusem!!!albo ludwikiem!!ludwik jest dobry
komornik
Kontakt:

Post autor: komornik »

mi sie troche psikneło wd 40 to czym to najlepiej umyć?? wystraczy jakims płynem do mycia naczyń??
Adam_o
Kontakt:

Post autor: Adam_o »

smołą ją potraktuj ! :D
locky
bärt
Kontakt:

Post autor: bärt »

LUDWIK RULES
ja zawsze myje tarcze Ludwikem jak mi sie takie cus przytrafi i jest cacy
ODPOWIEDZ