dziewczyna & rower ??
-
- Kontakt:
jak dla mnie to teraz dziewczyna nie wchodzi w gre ;P po pierwsze nie ma czasu, bo albo spie, albo jeżdże, albo coś kopie na torze, a po drugie to nie ma kasy, bo wszystko co zaoszczędze to staram sie wydawac na rower. Wiecej czasu bedzie w zimie, to moze wtedy :>
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
heh ja mam swoja juz od hmm miesiaca i niewydalem na nia ani zlotowki jeszcze :D bo ide z nia na rower a nie na zakupy pozatym ona woli jechac do lasu na dh niz chodzic po rynku itp trzeba umiec pogodzic dziewczyne i rower :) bo naprawde jest fajnie oprucz roweru pujsc gdzies z panienka :) pozdrawiam btw. moja juz bunnyhopa umie:P
-
- Kontakt:
hehe . no niektore dziewczyny chca z toba chodzic i ci wszystko kupuja moj kolega miał dziewczyna ale on nie jezdzi na bike i wogole dziewczyna kupowała mu karty do telefonu co 3 dni czaicie to :P . A jak by była taka dziewczyna to zeby mi kupywała monstera co 10 dni i bym sprzedawal :P
www.bikes-shop.pl
Mówienie, że nie ma się czasu / szkoda pieniędzy / rower ważniejszy to chyba bronienie się przed faktem, że żadna nie chce takiego gościa albo jest on tragicznie nieśmiały lub naprawdę głupi. Przychodzi taki wiek, że człowiek chce mieć kogoś i wcale nie jest to 30 lat tylko raczej 16-17.
Ja jestem ze swoja dziewczyną od 7 miesięcy, a chce byc całe życie... tak jak kiedyś rower mi dodawał sił teraz Ona to robi... rower jest troszkę na drugim planie ale warto...
A pieniądze? Jak będzie ta odpowiednia... to nie bedzie to zupełnie obchodzić i zamiast na tarczówkę, na amora będziesz zbierał na wspólny wyjazd ( tak jak ja :P )
Ja jestem ze swoja dziewczyną od 7 miesięcy, a chce byc całe życie... tak jak kiedyś rower mi dodawał sił teraz Ona to robi... rower jest troszkę na drugim planie ale warto...
A pieniądze? Jak będzie ta odpowiednia... to nie bedzie to zupełnie obchodzić i zamiast na tarczówkę, na amora będziesz zbierał na wspólny wyjazd ( tak jak ja :P )
Mylisz się, rower kupiłem bo poprostu cigneło mnie do skakania, nie jestem ******, z bajka powoli już rezygnuje nie dlatego że nie lubie tego sportu czy mi się znudził, ale z powodów zdrowotnych, będe mieć poważną operacje na kręgosłup i najprawdopodobniej do końca życia nie będe już mógł skakać na rowerze, więc mnie nie wkurwiaj takimi textami, oczywiście dziewczyna jest dla mnie dużo ważniejsza od roweru.HCR pisze:(np. taki YZ) juz rezygnuje - wg. mnie typowy koleszka ktory se chyba kupil rower bo zobaczyl ze to sie robi modne
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=643549
-
- Kontakt:
no a ja juz Ci pisalem na gadulcu...:)kilka dni z rowerem i kilka z dziewczyna:) albo tak jak radzi johny GT:D:P hehe:) i nie przejmuj sie ze koledzy cos tam brachaja! miej to gdzies i jak masz chcec i czas na dziewczyne to lec do niej!!! rower to przyjemnosc, a dziewczyna, oprocz tego, to obawiazek jak sie jest w stalym zwiazku:D
pozdrower z bielska:D
pozdrower z bielska:D
www.bielaskidirt.prv.pl
masz stary problem z kobieta bo niejest odpowiednia. odpowiednia to taka ktora podziwia cie, podziwia to co robisz, jak to kochasz, lubi patrzyc jak fruwasz, wspiera cie w tym co robisz,a jak nie jezdzisz to wtedy zara jest przy tobie i mozesz sie spokojnie zrwelaksowac. baba ktora chce prezentow, czasu na zawolanie i niekuma co robisz to potwor!!
haha jak ja to dobrze znam... przewalone jest tez jak sie dziewczyna przesadnie martwi o ciebie... w sumie to rozumiem bo tez bym sie o nia martwil. .. nie raz juz miauem starcie w stylu:xxxxxx pisze:A najgorzej jak przeliczają części do roweru na ciuchy...
- o! z tego dzisiaj bede skakal :)
- co??!! nie bedziesz, nie pozwalam!
ale i tak ją kocham a skakac moge jak nie widzi (gorzej jak mi nie wyjdzie :P)...
rower jest poto żeby adrenalinka skoczyła, żeby poczuć że można wszystko... ale dziewczyny dają tosamo i ja nawet wole jechać na laski czasem niż poskakać albo coś...
a jak dla mnie teksty : rower najważniejszy są żałosne, myśle że tak sobie tłumaczycie brak dziewczyny...
a jak dla mnie teksty : rower najważniejszy są żałosne, myśle że tak sobie tłumaczycie brak dziewczyny...
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297