dziewczyna & rower ??

Bikes_Shop
Kontakt:

Post autor: Bikes_Shop »

8.00 - 20.00 rower po 20 dziewczyna :P poprostu . Hehe najgorsze to jest jak masz kase i chcesz wydać na rower a tu dziewczyna no tak trzeba pojsc tu tam i juz znmikło 200 zł a bylo przeznaczone na hayesa tak to jest niestety .
www.bikes-shop.pl
Durf
Kontakt:

Post autor: Durf »

jak dla mnie to teraz dziewczyna nie wchodzi w gre ;P po pierwsze nie ma czasu, bo albo spie, albo jeżdże, albo coś kopie na torze, a po drugie to nie ma kasy, bo wszystko co zaoszczędze to staram sie wydawac na rower. Wiecej czasu bedzie w zimie, to moze wtedy :>
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
Hof
Kontakt:

Post autor: Hof »

moja dziwczyna mi tak nie wchodzi na głowe bo niemam z nia potrzeby tak czesto sie spotykac wole czasem zadzwonic i powiedziec zeby do mnie wpadło ,a tak wogule to jeszcze bede miał czas w koncu jestem jeszce młody=}
Dareko
Kontakt:

Post autor: Dareko »

ja tam mam dziewczyne juz z nia jestem 4miechy:D i jakos jeszcze umiem to pogodzic
SlaY
Kontakt:

Post autor: SlaY »

heh ja mam swoja juz od hmm miesiaca i niewydalem na nia ani zlotowki jeszcze :D bo ide z nia na rower a nie na zakupy pozatym ona woli jechac do lasu na dh niz chodzic po rynku itp trzeba umiec pogodzic dziewczyne i rower :) bo naprawde jest fajnie oprucz roweru pujsc gdzies z panienka :) pozdrawiam btw. moja juz bunnyhopa umie:P
Bikes_Shop
Kontakt:

Post autor: Bikes_Shop »

hehe . no niektore dziewczyny chca z toba chodzic i ci wszystko kupuja moj kolega miał dziewczyna ale on nie jezdzi na bike i wogole dziewczyna kupowała mu karty do telefonu co 3 dni czaicie to :P . A jak by była taka dziewczyna to zeby mi kupywała monstera co 10 dni i bym sprzedawal :P
www.bikes-shop.pl
KuMiK
Kontakt:

Post autor: KuMiK »

Mówienie, że nie ma się czasu / szkoda pieniędzy / rower ważniejszy to chyba bronienie się przed faktem, że żadna nie chce takiego gościa albo jest on tragicznie nieśmiały lub naprawdę głupi. Przychodzi taki wiek, że człowiek chce mieć kogoś i wcale nie jest to 30 lat tylko raczej 16-17.

Ja jestem ze swoja dziewczyną od 7 miesięcy, a chce byc całe życie... tak jak kiedyś rower mi dodawał sił teraz Ona to robi... rower jest troszkę na drugim planie ale warto...

A pieniądze? Jak będzie ta odpowiednia... to nie bedzie to zupełnie obchodzić i zamiast na tarczówkę, na amora będziesz zbierał na wspólny wyjazd ( tak jak ja :P )
YZ
Kontakt:

Post autor: YZ »

HCR pisze:(np. taki YZ) juz rezygnuje - wg. mnie typowy koleszka ktory se chyba kupil rower bo zobaczyl ze to sie robi modne
Mylisz się, rower kupiłem bo poprostu cigneło mnie do skakania, nie jestem ******, z bajka powoli już rezygnuje nie dlatego że nie lubie tego sportu czy mi się znudził, ale z powodów zdrowotnych, będe mieć poważną operacje na kręgosłup i najprawdopodobniej do końca życia nie będe już mógł skakać na rowerze, więc mnie nie wkurwiaj takimi textami, oczywiście dziewczyna jest dla mnie dużo ważniejsza od roweru.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=643549
macierzepa
Kontakt:

Post autor: macierzepa »

no a ja juz Ci pisalem na gadulcu...:)kilka dni z rowerem i kilka z dziewczyna:) albo tak jak radzi johny GT:D:P hehe:) i nie przejmuj sie ze koledzy cos tam brachaja! miej to gdzies i jak masz chcec i czas na dziewczyne to lec do niej!!! rower to przyjemnosc, a dziewczyna, oprocz tego, to obawiazek jak sie jest w stalym zwiazku:D
pozdrower z bielska:D
www.bielaskidirt.prv.pl
Eee...
Kontakt:

Post autor: Eee... »

ogloszenie:
"Mlody przystojny, ladnie zbudowany chlopak odda sie milej pani w zamian za demo 8 pro, prosze o powarzne propozycje";)
trillian
Kontakt:

Post autor: trillian »

ooo, na to czekalam ;) wiedzialam, ze na kazde forum jest przesiakniete pragnieniem randkowania i sponsoringu... ale do rzeczy...

hmmm... moze na poczatek zejdziemy do bighita, a po zapoznaniu umiejetnosci zastanowie sie, czy warto i podyskutujemy o demo8pro ;)
Eee...
Kontakt:

mysle ze big hit mi wystarczy, a moje zadowolenie oznacza zadowolenie sponsorki;P
Eee...
Kontakt:

masz stary problem z kobieta bo niejest odpowiednia. odpowiednia to taka ktora podziwia cie, podziwia to co robisz, jak to kochasz, lubi patrzyc jak fruwasz, wspiera cie w tym co robisz,a jak nie jezdzisz to wtedy zara jest przy tobie i mozesz sie spokojnie zrwelaksowac. baba ktora chce prezentow, czasu na zawolanie i niekuma co robisz to potwor!!
marcinm
Kontakt:

Post autor: marcinm »

no racja
tylko ze czasami bywa tak ze serce nie sluga.

a wiekszosc postow tutaj wydaje mi sie nieprzemyslana. albo po prostu to kwestia nieobycia w wiadomych kwestiach
c3k
Kontakt:

Post autor: c3k »

xxxxxx pisze:A najgorzej jak przeliczają części do roweru na ciuchy...
haha jak ja to dobrze znam... przewalone jest tez jak sie dziewczyna przesadnie martwi o ciebie... w sumie to rozumiem bo tez bym sie o nia martwil. .. nie raz juz miauem starcie w stylu:

- o! z tego dzisiaj bede skakal :)
- co??!! nie bedziesz, nie pozwalam!

ale i tak ją kocham a skakac moge jak nie widzi (gorzej jak mi nie wyjdzie :P)...
Nitel
Kontakt:

Post autor: Nitel »

hehe ja tam nei mam laski, ale mógłbym mieć ;) jakoś bym pogodzić rower i dziewczyne :D
www.powp.prv.pl - Tworzenie stron www
Tassadar
Kontakt:

Post autor: Tassadar »

rower jest poto żeby adrenalinka skoczyła, żeby poczuć że można wszystko... ale dziewczyny dają tosamo i ja nawet wole jechać na laski czasem niż poskakać albo coś...
a jak dla mnie teksty : rower najważniejszy są żałosne, myśle że tak sobie tłumaczycie brak dziewczyny...
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297
DRAGUS
Kontakt:

Post autor: DRAGUS »

A moze serio niektórzy bardziej cenią rower od dziewczyny ?? róznie to bywa, ciekaw jestem jak to dokladnie jest...
www.hteam.cba.pl
Justin
Kontakt:

Post autor: Justin »

kumik tez tak mowiłem o tej pannie co pisałem wyzej :D a teraz to nie potarfie na nia patrzec, bo tak sie zachowuje masakrycznie
a gang 2005- http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=556883
ODPOWIEDZ