the collective
the collective
NA freeridersach jest the collective tylko ze jest podzielony na 89 plików a kazdy ma po 50Mb :/
ściągał to ktoś ?? bo ja sie kapłem jak ściągłem 750 MB i niewiem czy się dalej opłaca ściągać
ściągał to ktoś ?? bo ja sie kapłem jak ściągłem 750 MB i niewiem czy się dalej opłaca ściągać
-
- Kontakt:
Disordery czyli filmy typu: więcej, dalej, wyżej... a Collective jest poprostu ładny i ma swój klimat.piotrus pisze:a mi collective sie nie podoba.I nie radze wogóle ściągać. Zero zajawy w tym filmie tylko jakies pedzie na ekranie. Niby dobrze technicznie zrobiony, technike kolesie tez niezla maja ale wole filmy typu disorder.
Poza tym mając stałkę można ściągnąć i skasować- nic nie stracisz.
no niby mozna ściągać i kasować tylko jak ktoś ma limit na 5 GB [ja niemam :D]KuMik pisze:Disordery czyli filmy typu: więcej, dalej, wyżej... a Collective jest poprostu ładny i ma swój klimat.
Poza tym mając stałkę można ściągnąć i skasować- nic nie stracisz.
to sobie nie ściągnie 4 GB film bo przez resztę miesiąca se na internet nie popatrzy :D
Bo pewnie jezdzisz 0.5 roku i nie czaisz klimatupiotrus pisze:a mi collective sie nie podoba.I nie radze wogóle ściągać. Zero zajawy w tym filmie tylko jakies pedzie na ekranie. Niby dobrze technicznie zrobiony, technike kolesie tez niezla maja ale wole filmy typu disorder.
nie widziałem lepiej nakreconego filmu. Podobny klimat ma jedynie "ride to the hills"
Disordery sa komercyjne, ale nie powiem zeby nie były spoko.
www.birol.prv.pl
www.hcfr.pl
www.hcfr.pl
dokladnie... ten film doceniaja ci ktorzy maja nieco dluzszy staz...birol pisze: Bo pewnie jezdzisz 0.5 roku i nie czaisz klimatu
a co do filmu to zdecydowanie warto go zobaczyc w wersji dvd (jesli zajmuje owe 4gb to bardzo dobrze). niektore ujecia 'artystyczne' wygladaja wtedy znacznie lepiej, a film ten jest takich pelen. jak dla mnie najlepszy movie do tej pory. wszystkie disordery to po prostu kicz dla mas gdzie liczy sie tylko fajny drop a dzieciaki spuszczaja sie widzac ladne ladowanie z bezsensownego uskoku
www.trialshop.pl
-
- Kontakt:
Film jest oski, takiego montarzu jeszcze nie widziałem, ktoś mówił o ride to the hills, tesh fajny, ale collective ma coś w sobie, taki klimat, jest super, a nie jakieś pedzie na ekranie, weź przestań, rób to co te pedzie, a nie że jebs z 3000000metrowego dropa jak w każdym nwd..
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
ja (jako dziewczyna, do tego nie rozwalajaca sie na rowerze ;)) musze dodac, ze ten film doceniaja czesto ludzie, ktozy NIE jezdza, bo jest cudownie, pieknie nakrecony i malo "brutalny". uwielbiam go ogladac, szczegolnie poczatek i kawalek z sunday jen. podobne odczucia maja moi niejezdzany znajomi, ktorych katowalam tym filmem ;)