the collective

bart.ek
Kontakt:

the collective

Post autor: bart.ek »

NA freeridersach jest the collective tylko ze jest podzielony na 89 plików a kazdy ma po 50Mb :/

ściągał to ktoś ?? bo ja sie kapłem jak ściągłem 750 MB i niewiem czy się dalej opłaca ściągać
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

Dołączam się do pytania. I jeszcze jedno jak sciągnie z rarowany film to jak go można później otworzyć??!!
bart.ek
Kontakt:

otwierasz plik 0 rarem i już później otwiera się samo
maverick-g
Kontakt:

Post autor: maverick-g »

sciagac sciagac , potem rar rozpakowywujesz od pliku 00 , w razie gdyby wyskoczylo ze plik uszkodzony cyknij winrarem opcje napraw mi to w wiekszosci pomagalo . a potem nagrac obraz plyty i ogladac a jesli nie idzie to pakiet codekow Klite codek pack
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

ok dzięki za odp :)
bart.ek
Kontakt:

A co do collective to wszystko z nim w porządku? bo jak kiedyś mialem collective to zajmował 700mb a nie 4 Gb
molmagic
Kontakt:

Post autor: molmagic »

Oj ten z freeridersów jest na bank ok,ściagałem go i było dobrze:) A filmik dobrze nakrecony
http://molmagic.fm.interia.pl/mostki/mostek_b.jpg <sprzedam pare sztuk!
KuMiK
Kontakt:

Post autor: KuMiK »

bo to widać jest obraz płyty DVD - dlatego ma 4GB... ja miałem takiego 700Mb SVCD i był ok.... a że dla niektórych łatwiej 4gb wrzucić niz poczekać i przekodować go do divx czy mpga to tak jest :P
mimmo
Kontakt:

Post autor: mimmo »

warto zobaczyć - fantastycznie nakręcony
.: mimmo :.
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

Zależy czy dvd-rip.....rary otwierasz jeden i tam plik, który wypakowywujesz, a co do filmu to jest przefajny :)
http://dhcyc.pinkbike.com
piotrus
Kontakt:

Post autor: piotrus »

a mi collective sie nie podoba.I nie radze wogóle ściągać. Zero zajawy w tym filmie tylko jakies pedzie na ekranie. Niby dobrze technicznie zrobiony, technike kolesie tez niezla maja ale wole filmy typu disorder.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=554104
KuMiK
Kontakt:

Post autor: KuMiK »

piotrus pisze:a mi collective sie nie podoba.I nie radze wogóle ściągać. Zero zajawy w tym filmie tylko jakies pedzie na ekranie. Niby dobrze technicznie zrobiony, technike kolesie tez niezla maja ale wole filmy typu disorder.
Disordery czyli filmy typu: więcej, dalej, wyżej... a Collective jest poprostu ładny i ma swój klimat.
Poza tym mając stałkę można ściągnąć i skasować- nic nie stracisz.
bart.ek
Kontakt:

KuMik pisze:Disordery czyli filmy typu: więcej, dalej, wyżej... a Collective jest poprostu ładny i ma swój klimat.
Poza tym mając stałkę można ściągnąć i skasować- nic nie stracisz.
no niby mozna ściągać i kasować tylko jak ktoś ma limit na 5 GB [ja niemam :D]
to sobie nie ściągnie 4 GB film bo przez resztę miesiąca se na internet nie popatrzy :D
birol
Kontakt:

Post autor: birol »

piotrus pisze:a mi collective sie nie podoba.I nie radze wogóle ściągać. Zero zajawy w tym filmie tylko jakies pedzie na ekranie. Niby dobrze technicznie zrobiony, technike kolesie tez niezla maja ale wole filmy typu disorder.
Bo pewnie jezdzisz 0.5 roku i nie czaisz klimatu
nie widziałem lepiej nakreconego filmu. Podobny klimat ma jedynie "ride to the hills"
Disordery sa komercyjne, ale nie powiem zeby nie były spoko.
www.birol.prv.pl
www.hcfr.pl
Inur
Kontakt:

Post autor: Inur »

birol pisze: Bo pewnie jezdzisz 0.5 roku i nie czaisz klimatu
dokladnie... ten film doceniaja ci ktorzy maja nieco dluzszy staz...

a co do filmu to zdecydowanie warto go zobaczyc w wersji dvd (jesli zajmuje owe 4gb to bardzo dobrze). niektore ujecia 'artystyczne' wygladaja wtedy znacznie lepiej, a film ten jest takich pelen. jak dla mnie najlepszy movie do tej pory. wszystkie disordery to po prostu kicz dla mas gdzie liczy sie tylko fajny drop a dzieciaki spuszczaja sie widzac ladne ladowanie z bezsensownego uskoku
www.trialshop.pl
HCR
Kontakt:

Post autor: HCR »

skoro tak mowicie to zapuszczam download :) jak do tej pory sciagnolem dopiero 12gb wiec dodaje the collective do kolejki sciagania
PawianBiker
Kontakt:

Post autor: PawianBiker »

Film jest oski, takiego montarzu jeszcze nie widziałem, ktoś mówił o ride to the hills, tesh fajny, ale collective ma coś w sobie, taki klimat, jest super, a nie jakieś pedzie na ekranie, weź przestań, rób to co te pedzie, a nie że jebs z 3000000metrowego dropa jak w każdym nwd..
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale

http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
trillian
Kontakt:

Post autor: trillian »

ja (jako dziewczyna, do tego nie rozwalajaca sie na rowerze ;)) musze dodac, ze ten film doceniaja czesto ludzie, ktozy NIE jezdza, bo jest cudownie, pieknie nakrecony i malo "brutalny". uwielbiam go ogladac, szczegolnie poczatek i kawalek z sunday jen. podobne odczucia maja moi niejezdzany znajomi, ktorych katowalam tym filmem ;)
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

Początek jest świetnie zrobiony, ujęcia, muzyka świetnie dobrane, zajebiście budują klimat, którego reszta filmu jest rozwinięciem :D
http://dhcyc.pinkbike.com
ODPOWIEDZ