Co z Gravity???????
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Elvis, co masz do ludzi jeżdzących na kólku po przeszkodach na torze? Według mnie jest to trudniejsze od tego, niż rozpedzić rower na hopke i lecieć jak worek kartofli (bez obrazy dla początkujących). Weź pod uwagę to, żeby nabrać prędkości na przeszkodzie a nie stracić płynnośći jazdy trzeba dużo czasu na to poświęcić, a nie tylko nauczyć sie banny hopa i ładować go na każdym wybiciu. PO drugie OMT by nie przechwycił kazury z dwóch powodów:
- za daleko z broodna(komu sie będzie chciało jechać z łoopatą przez miasto)
- kiedy by mieli na to czas kiedy,mają tor pod nosem a tylko sporadycznie pojawia się więcej niż 3 jednostki do kopania.
pozdro for all.
- za daleko z broodna(komu sie będzie chciało jechać z łoopatą przez miasto)
- kiedy by mieli na to czas kiedy,mają tor pod nosem a tylko sporadycznie pojawia się więcej niż 3 jednostki do kopania.
pozdro for all.
W związku z tym, że nie podoba mi się ten wątek w takim stanie, w jakim go widzę, postanowiłem dodać trochę od siebie.
Po pierwsze przedstawię się - jestem Maciek, były prezes Gravity.
Po drugie - skoro tak pan elvis się wymądrza, to powiem głośno, że to właśnie m.in. on był w dużym stopniu powodem, dla którego postanowiłem zaprzestać zabawy w Gravity.
Po trzecie - nie obiecam nikomu, że zbuduję na nowo kazurkę, bo nie znam się na tym, nie nadaję i nie mam zamiaru odbierać wam zabawy. Mogę natomiast obiecać, że nasz nowy klub się tym zajmie od strony oficjalnej, a mam nadzieję, że w budowie i projektowaniu pomogą ci, których do tego wybierzemy. I nie obchodzi mnie to, co o tym powie pan e, bo to nie jego tor i poza tym, że będzie mu wolno po nim jeździć, nie ma do niego żadnych praw.
A poza tym to wprawdzie Steve Peat nie jeździ aż tak efektownie jak on, ale mimo to pozostanie nadal moim idolem ;D
Po pierwsze przedstawię się - jestem Maciek, były prezes Gravity.
Po drugie - skoro tak pan elvis się wymądrza, to powiem głośno, że to właśnie m.in. on był w dużym stopniu powodem, dla którego postanowiłem zaprzestać zabawy w Gravity.
Po trzecie - nie obiecam nikomu, że zbuduję na nowo kazurkę, bo nie znam się na tym, nie nadaję i nie mam zamiaru odbierać wam zabawy. Mogę natomiast obiecać, że nasz nowy klub się tym zajmie od strony oficjalnej, a mam nadzieję, że w budowie i projektowaniu pomogą ci, których do tego wybierzemy. I nie obchodzi mnie to, co o tym powie pan e, bo to nie jego tor i poza tym, że będzie mu wolno po nim jeździć, nie ma do niego żadnych praw.
A poza tym to wprawdzie Steve Peat nie jeździ aż tak efektownie jak on, ale mimo to pozostanie nadal moim idolem ;D
Sytuacja z torem wygląda tak: Dotychczasowa umowa z władzami dzielnicy oraz z właścicielem tego terenu wygasa na jesieni i ktoś musi ją przedłużyć, tak żeby nadal mozna było bez przeszkód tam "urzędować". Jako że Gravity tego nie zrobi to zrobi to "nowy klub". Oczywiście wszystko bedzie na dotychczasowych zasadach - robimy to dla wspólnego dobra, więc tor będzie dostepny dla wszystkich. Mam tylko nadzieję że w momencie gdy będziemy chcieli w przyszłym sezonie zrobić jego przebudowę, będziemy mogli liczyć na pomoc innych użytkowników miejscówki, a także na wpółpracę z ekipą OneManTeam :)))
Co do obecnego stanu toru niestety jest jak jest...są wakację, większość ludzi powyjeżdżała i za bardzo nie ma kto się tym zająć...ale skoro chcecie jeździć to nic nie stoi na przeszkodzie żeby zwyczajnie przejść się torem i powybierać kamienie, które wyszły po ostatnich wielkich ulewach - wydaje mi sie że to obecnie największa uciążliwość.
Co do obecnego stanu toru niestety jest jak jest...są wakację, większość ludzi powyjeżdżała i za bardzo nie ma kto się tym zająć...ale skoro chcecie jeździć to nic nie stoi na przeszkodzie żeby zwyczajnie przejść się torem i powybierać kamienie, które wyszły po ostatnich wielkich ulewach - wydaje mi sie że to obecnie największa uciążliwość.
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
kamieni jako takich nie widzialem a bylem dzisiaj rano, byly tylko 2 butelki po piwie na trasie :/ ktore wyjebalem na bok aby nie lezaly na trasie
ogolnie to sypia sie 2 czy 3 profile i ktos chyba start rozpierdzielil torszke bo przedwczoraj staly tam 2 puszki po Henkach :/
co do kopania przy przebudowie jak bedzie brakowac rak do pracy i dacie lopate to moge pokopac
ogolnie to sypia sie 2 czy 3 profile i ktos chyba start rozpierdzielil torszke bo przedwczoraj staly tam 2 puszki po Henkach :/
co do kopania przy przebudowie jak bedzie brakowac rak do pracy i dacie lopate to moge pokopac
ja cośtam próbowałem latać dziś wieczorem i faktycznie niektóre miejsca są nierówne, ale przy obecnym ubiciu trasy wyrównanie tego byłoby bardzo trudne....chyba łatwiej jakby trochę ludzi pojeździło i raz dwa wszystko by się samo rozjeździło.
Start jest już mocno zdewastowany. Po obniżeniu go zastanawialiśmy się czy od razu nie zlikwidować tych drewniano-blaszanych ścianek żeby nie siadało tam drecholstwo, ale daliśmy sobie spokój...jak widać minęły 2 miesiące i drecholstwo samo je zlikwidowało.
Start jest już mocno zdewastowany. Po obniżeniu go zastanawialiśmy się czy od razu nie zlikwidować tych drewniano-blaszanych ścianek żeby nie siadało tam drecholstwo, ale daliśmy sobie spokój...jak widać minęły 2 miesiące i drecholstwo samo je zlikwidowało.
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
"Po obniżeniu go zastanawialiśmy się czy od razu nie zlikwidować tych drewniano-blaszanych ścianek żeby nie siadało tam drecholstwo, ale daliśmy sobie spokój...jak widać minęły 2 miesiące i drecholstwo samo je zlikwidowało."
hehe, ale ta scianka po lewej(od strony lasu) jeszcze jest i tam wlasnie oni siadaja ;/ trzeba by wymyslic inny sposob no to aby ziemia sie nie obsuwala a zeby takie cwele tam sie nie zchodzili
hehe, ale ta scianka po lewej(od strony lasu) jeszcze jest i tam wlasnie oni siadaja ;/ trzeba by wymyslic inny sposob no to aby ziemia sie nie obsuwala a zeby takie cwele tam sie nie zchodzili