"BMW Z4 czy Malczan..." - do modów!!
"BMW Z4 czy Malczan..." - do modów!!
moze by tak moderatorzy zaczeli robic cos z tematami TO vs. TO ?
te tematy przewaznie sa z dupy!
1. wiekszosc sie powtarza
2. po co porownywac dwie zupelnie inne klasy?
najlepiej wysylac takiemu userowi info i ostrzec go ze jeszcze 1-2 takie akcje i wypada stad
te tematy przewaznie sa z dupy!
1. wiekszosc sie powtarza
2. po co porownywac dwie zupelnie inne klasy?
najlepiej wysylac takiemu userowi info i ostrzec go ze jeszcze 1-2 takie akcje i wypada stad
Może niech będą automatycznie zabronione topici z drag i piont, czy drag i destroyer itp w nazwie :P Ale cóż.....na takich topicach można się "wyrzyć", a ich właściciela zmieszać z błotem :P Topic tak czy siąk pewnie ząłozy, ale mod niech da notke, że było i zamknie topic, jak mądry to znajdzxie, jak nie to nic, kogo to będzie obchodzić...
http://dhcyc.pinkbike.com
na tym forum bana dostaja srednio 1 moze 2 userzy na rok. ostrzezenia owszem wysylam ale bez grozb. tyczy sie to jedynie tematow kupie/sprzedamHCR pisze:najlepiej wysylac takiemu userowi info i ostrzec go ze jeszcze 1-2 takie akcje i wypada stad
a co do tematow A vs. B to nie widze co w nich jest nietak - ma ktos dylemat pomiedzy dwoma produktami to niech sie pyta. lepsze to niz ogolnikowe pytanie o np. widelec gdzie otrzymuje 10 roznych oponii i zadna sie nie powtarza.
www.trialshop.pl
-
- Kontakt:
ja proponuje zeby uzytkownicy bardziej precyzowali nazwy tematow
czesto jest tak, ze jest temat : co wybrac, pomocy!(temat znajduje sie w dziale ze sprzetem)
a potem jest napisane:
mam do wyboru dwie dziewczyny, jedna jest brunetka a druga szatynka, kurde no sam nie wiem co robic itd.
<lol>
czesto jest tak, ze jest temat : co wybrac, pomocy!(temat znajduje sie w dziale ze sprzetem)
a potem jest napisane:
mam do wyboru dwie dziewczyny, jedna jest brunetka a druga szatynka, kurde no sam nie wiem co robic itd.
<lol>
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)