Duncon szaleje!!DOŻYWOTNIA GWARANCJA!!!!
przepraszamy, bardzo prosimy o zadawanie konkretnych pytań na @.
sponsorat: rafal@duncon.pl
techniczne: wojtek@duncon.com
inne: biuro@duncon.com
pzdr DC
sponsorat: rafal@duncon.pl
techniczne: wojtek@duncon.com
inne: biuro@duncon.com
pzdr DC
-
- Kontakt:
widzialem i mialem w reku pitbulla 2005
naprawde cos pieknego uwazmam ze rama jest prawie idealna poruwnywalna do najlepszych ram na swiecie. jak na polskie realia to jest normalnie cud
Nie uwazam ze kopiowanie ram znanych firm jest zle wrecz przeciwnie przeciesz jesli sa to niezawodne konstrukcje to nie trzeba nowych tylko wystarczy je troszke przekonstruowac
a co to coca to rama jest podobna do nicolaia 2mxtb a jest tanszo jakies 3 razy i napewno wytrzyma wieeeele a gwarancja to niezly pomysl
nowy
A ktore ramy nie sa robione masowo???? no blagam chlopie zacznij myslec a chlopaki z duncona sa chyba jednymi z lepiej znajacych sie na rowerach ludzi w polsce chociasz
NOWy stara dupa jestes a kim ty wogule jestes ze ich tak krytykujesz???????
naprawde cos pieknego uwazmam ze rama jest prawie idealna poruwnywalna do najlepszych ram na swiecie. jak na polskie realia to jest normalnie cud
Nie uwazam ze kopiowanie ram znanych firm jest zle wrecz przeciwnie przeciesz jesli sa to niezawodne konstrukcje to nie trzeba nowych tylko wystarczy je troszke przekonstruowac
a co to coca to rama jest podobna do nicolaia 2mxtb a jest tanszo jakies 3 razy i napewno wytrzyma wieeeele a gwarancja to niezly pomysl
nowy
A ktore ramy nie sa robione masowo???? no blagam chlopie zacznij myslec a chlopaki z duncona sa chyba jednymi z lepiej znajacych sie na rowerach ludzi w polsce chociasz
NOWy stara dupa jestes a kim ty wogule jestes ze ich tak krytykujesz???????
SPZREDAM STERY CHRS KINGA KOLOR CHROM UZYWANE CENA 300ZL GG4513876
No jak dla mnie to jest poprostu skutek jazdy z za wysoko wyjebanym siodełkiem :P
Tassadar, piszą, zę dożywotnia, więc tak to trzeba rozumieć, jakby tak pisali, a zamierzali się wykręcać, to mieliby niemiło, a jak dla mnie DC zaczął szanować klientów :P Przykład? U nas w Kielcach były dwa Cocki, oba z tymi samymi wadami w tylnych hakach. W sumie dało się na nich jeżdzić, nic by się raczej nie rozleciało, ale coś jednak było nietak. Poszedłem do sklepu gdzie ramkę zamówiłem, pogadałęm ze sprzedawcą, tem powiedział że podzwoni popyta co jak i ew za ile. Niebardzo wierzył, zę ramę wymienią, ale co, słowo się rzekło. Przyjeżdżam kilka dni póżniej no i prosze, żadnych problemów nie było. Jak tylko usłyszeli, zę to o haki, odrazu powiedzieli, że wymienią, a można powiedzieć, że było to błachy problem :P A jednak, temu drugiemu od nas też wymienili :P Dla mnie DC spoko firma :]
Tassadar, piszą, zę dożywotnia, więc tak to trzeba rozumieć, jakby tak pisali, a zamierzali się wykręcać, to mieliby niemiło, a jak dla mnie DC zaczął szanować klientów :P Przykład? U nas w Kielcach były dwa Cocki, oba z tymi samymi wadami w tylnych hakach. W sumie dało się na nich jeżdzić, nic by się raczej nie rozleciało, ale coś jednak było nietak. Poszedłem do sklepu gdzie ramkę zamówiłem, pogadałęm ze sprzedawcą, tem powiedział że podzwoni popyta co jak i ew za ile. Niebardzo wierzył, zę ramę wymienią, ale co, słowo się rzekło. Przyjeżdżam kilka dni póżniej no i prosze, żadnych problemów nie było. Jak tylko usłyszeli, zę to o haki, odrazu powiedzieli, że wymienią, a można powiedzieć, że było to błachy problem :P A jednak, temu drugiemu od nas też wymienili :P Dla mnie DC spoko firma :]
http://dhcyc.pinkbike.com
Rowniez twierdze ze Duncon poprawil sie jak na moje oko poprawili sie od polowy 04 roku kiedy to w czerwcu chyba jako jednemu z pierwszych pekl mi tylny hak w pitbullu z pierwsza wersja tych "futurystycznych hakow".
W ciagu 2 tygodni chlopaki z DC sprezyli sie i przyslali nowa rame (w specjalne malowanie) a na 2 wyjazd w gory.
gdybym mial kupowac nowa rame to pewnie bylby to ponownie pitbull albo akita :D
Pzdr Wojtek
W ciagu 2 tygodni chlopaki z DC sprezyli sie i przyslali nowa rame (w specjalne malowanie) a na 2 wyjazd w gory.
gdybym mial kupowac nowa rame to pewnie bylby to ponownie pitbull albo akita :D
Pzdr Wojtek
[s]
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
Hmm mialem 2 pitbulle ( pierwszy model 2004 z wadliwymi hakami - pekły po paru miechach - - lakier odpadał ) dostalem drugiego pitbulla z poprawionymi hakami ( jak w dabombie ) i lepszym lakierem....( sprzedalem jakis czas temu ) rama nadal ma sie cało u nowego wlasciciela ( teraz juz chyba nawet trzeciego wlasciciela ) obecnie czekam na nowego cocka. ( cos w tym jest - a tanie te ramy nie sa jak na polskie realia ).
A mozna zlozyc calkiem przyjemny rydwan ( czołg ) jak kto woli.
ps. jestem jednym z tych - co to nie patrzy na wage roweru..
- A popatrzcie na przypadek z forum bikeaction - koles mial morphine ( zle wspawy zrobione czy cos w tym stylu ) zreszta tu jest.
http://forum.bikeaction.pl/viewtopic.ph ... ht=banshee
Problem z uznaniem gwarancji... to w takim przypadku ja wole DC bo nie mialem problemu.
A mozna zlozyc calkiem przyjemny rydwan ( czołg ) jak kto woli.
ps. jestem jednym z tych - co to nie patrzy na wage roweru..
- A popatrzcie na przypadek z forum bikeaction - koles mial morphine ( zle wspawy zrobione czy cos w tym stylu ) zreszta tu jest.
http://forum.bikeaction.pl/viewtopic.ph ... ht=banshee
Problem z uznaniem gwarancji... to w takim przypadku ja wole DC bo nie mialem problemu.
Bylo to tez tutaj
rozumem gdyby to byl morphie a to przeciez bidny scratch (czy jak sie to pisze) uzywalbym go predzej do xc albo spokojnego fr (bez wyjebewywania wiekszych przekretow) Bezsens kupowac takie chujj wi co gdzie polowa ceny to za naklejke Banshee.
Ale tak to jest jak kupuje sie rame do xc (sa wyjatki np cannondale) i napierrdala w skate parku
rozumem gdyby to byl morphie a to przeciez bidny scratch (czy jak sie to pisze) uzywalbym go predzej do xc albo spokojnego fr (bez wyjebewywania wiekszych przekretow) Bezsens kupowac takie chujj wi co gdzie polowa ceny to za naklejke Banshee.
Ale tak to jest jak kupuje sie rame do xc (sa wyjatki np cannondale) i napierrdala w skate parku
[s]
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
ja tam do DC nic nie mam....jeździłem 14 miechów na mastiffie, super była ramka, popękał w paru miejscach, ale toprzez niezprecyzowane informacje odnośnie tego modelu..porozumiałem się z DC i od 2 dni jeżdżę na AKICIE......puki co to jestem z niej zadowolony.....ładnie zawieszenie pracuje i jest dobrze zwrotna.......zdarzało mi się coprawda mieć mniejsze lub większe pretensje do DC, ale kto ich nie miałw stosunku do innych firm??