Co z Gravity???????

moses
Kontakt:

Post autor: moses »

No to ja od siebie jeszcze dodam - za cale OMT (mysle ze to bedzie nasz wspolny glos) - z przyjemnoscia i nieukrywana radoscia pomoze przy przebudowie/modyfikacjach/utrzymaniu Kaz... na tyle na ile bedziemy tylko w stanie. Generalnie jest tak malo miejsc do jezdzenia w Warszawce ze nie ma innego wyjscia - a pozatym bardzo lubie Chrabala, Prezes natomiast powoli acz systematycznie staje sie moim idolem :-).

mo
EVANGELION
Kontakt:

Post autor: EVANGELION »

Moja rada taka,na start mozna by bylo wysypac troche nasion z trawy,wtedy kielki bedą dobrze trzymaly i ziemia nie bedzie sie tak mocno obsypywac.Zostało mi jeszcze troche trawy z dzialki to ktoregos pieknego dnia wezme lopate podziabie ziemie i posieje.Powinno byc lepiej:P
jadzie !!
HCR
Kontakt:

Post autor: HCR »

dobra mysl tylko nie siej zbyt blisko gory startu bo jak zarosnie to nie bedzie komu to poprawic potem znajaz zycie :)
EVANGELION
Kontakt:

Post autor: EVANGELION »

o zarastaniu nie ma mowy ,szybko rozjezdzą .
jadzie !!
Eee...
Kontakt:

Post autor: Eee... »

eh steve nigdy nigdy nie bedzie jezdzil tak efektownie nawet te jego zwyciestwa w tym przerazajacym dh nic mu nie dadza, bo kto dorowna mlodemu czlowiekowi co umie banneja, napedza sie na wybicie i leci jak dorodny polski kartofel. a i chcialbym przeprosic za te branie na kolko bo troche sie wyglupilem-takie pierdolenie na przekor;)
bodzio2k
Kontakt:

Post autor: bodzio2k »

Uważam, że Mojżesz (Mam już składać gratulacje?), Chrabał i pan Prezes są spoko goście. Od siebie dodam, że podczas wypłaszczania rampy startowej bardzo się zmęczyłem - to jedyny raz kiedy tak się przekopałem. ;-) Możecie liczyć na mnie panowie! :-D
No Pain No Game
[url=http://theoldpricks.com/]The Old Pricks Racing Team[/url]
bodzio2k
Kontakt:

Post autor: bodzio2k »

Aha, jako, że nie miałem okazji, pragnę złożyć serdeczne gratulacje panu prezesowi z tytułu wywalczenia tytułu wicemistrza kraju! :-D

Pragnę również nadmienić, iż zawsze chciałem być członkiem gravity ale mi się nie udało, czego bardzo żałuję. ;-) Gravity na zawsze pozostanie w naszych sercach. :-)

,,Tylko gravity, ukochane gravity, dziś Warszawa czeka na zwycięstwo Tweeee, eeeeee'' :-)
No Pain No Game
[url=http://theoldpricks.com/]The Old Pricks Racing Team[/url]
ODPOWIEDZ