Witam, jak wiecie w czeladzi ma powstac trasa, wszystko juz jest zaprojektowane, ziemia jest, trasa jest wytyczona. ALE ZA PRZEPROSZENIEM K***A NIKOMU SIE DUPY NIE CHCE RUSZYC. Wiec mam prozbe do ludzi z okolicy czeladzi, katowic, sosnowca, DG itp zeby sie zglosili kto chetny pomuc przy robieniu trasy, prosze o kontakt pod moj nr gg.
5137340
ehh, jakby tak nam dali ziemie i miejsce to juz by dawno była kolejka do robienia :] leni tam macie ;P my u nas dual kopiemy, a juz jutro moze bedzie kasa na koparke to powstanie sekcja dirtów :] Pozdro i zycze powodzenia w budowie
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
witam widze że czeladz niecieszy sie powodzeniem heheh co powiecie o baikerach którym dano pozwolenie na budowe toru na papirku przywieźli ziemie a im sie dupy niechce ruszyć żeby coś zrobić jeśli wszyscy mają taki zapał to powodzenia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a mało tego jeśli zrobilibyśmy tor to są plany na oświetlenie go i rozbudowe w przyszłości ponieważ temat toru spodobał sie władzą miasta ale baikerzy (hahaha) bezczesze to słowo , zagłebia to banda dzieciaków niezdolna do niczego pozdro ziomy ! i sprzedajcie te rowery bo wstyd przynosicie
Ja pierniczę, to ja z kolegami kopemi chopy, w takiej "ziemi" gdzie łopaty się nie da wbić, bo jest tyle kamieni, a wy macie ziemię i dupy wam się nie chce ruszyć!!?? Dramat!!