TRAGEDIA WE WROCŁAWIU!!!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
[*] nie spoczywa w spokoju [*]
ps.
nie wiem czy to jest na miejscu ale napisze to : wiecie teraz wszyscy pewnie beda najezdzac na nas ze glupi ze ryzykanci itp a mi kolego opowiadal ze jak byl w wojsku to byl z kumplem na warcie to ten jego kumpel przysnal sobie bedac podparty o reke nagle glowa zsunela mu sie z reki i uderzyl skroniem w stol - poniosl smierc na miejscu :( tak naprawde nawet nie zdajemy sobie sprawy gdzie moze czychac na nas smierc tym bardziej kupujcie kaski i nie szarzujce !! [*][*][*][*][*][*][*]
ps.
nie wiem czy to jest na miejscu ale napisze to : wiecie teraz wszyscy pewnie beda najezdzac na nas ze glupi ze ryzykanci itp a mi kolego opowiadal ze jak byl w wojsku to byl z kumplem na warcie to ten jego kumpel przysnal sobie bedac podparty o reke nagle glowa zsunela mu sie z reki i uderzyl skroniem w stol - poniosl smierc na miejscu :( tak naprawde nawet nie zdajemy sobie sprawy gdzie moze czychac na nas smierc tym bardziej kupujcie kaski i nie szarzujce !! [*][*][*][*][*][*][*]
Hej mlody junaku smutek zwalcz i strach
[*] -żal gościa, i robi się jeszcze większy gdy ktoś zaczyna napierniczać na niego że, drech że to przez hiphop, a przecież to zupełnie co innego. streetbiker - święte słowa.Rzeczywiście zaczną najeżdżać ludzie na wszystkich bikerów i będzie katastrofa kulturowa. Nie mam nic wspólnego z drechami jak wiekszosc rowerzystów czy normalnych ludzi, a zaczną o takim dirtowcu np- wariat, hip hopu słucha, trzeba mu rower zabrać.....
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=554104
moze to glupie co ja napisze...ale zeby tylko nikt nie domagal sie zamkniecia tego skateparku...takie zeczy to sa wypadki...nikt nie skacze specjalnie zeby sie zabic...nawet jak sie nie ma kasku i sie kiepsko jezdzi..wtedy poprostu nie ma sie wyobrazni...ale ludzi nie mozna bronic przed wlasna glupotą...szkoda chlopaka:(
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=20382844