NOWA STRONA INTERNETOWA O ROWERACH!!!!!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Wiesław PO pisze: http://dh-wilcze.blog.onet.pl/ kolejna wypas strona ehhehehe
sobie kurwa rozrywke znalazles ?!?!
wyszukujesz strony jakis dzieciakow i cieszysz miche :/
niewiem czu zapomniales ale jakis czas temu to ty chicales kupowac "duala gtx" pacanie ...
~PEACE~
-
- Kontakt:
kuba_szczecin jak napisalem temat o gtix dual to zrobilem to po to zeby zobaczyc jak ,mnie zjadacie. Zamiasts dorad co kupic, to wrzucacie ostro i macie radoche. Zrobilem to samo co kiedys taki gosc Mulak zalozyl temat o ,, gti rower do downhillu '' to bylo chyba w styczniu lub w lutym, on sie na koncu chyba pryznal ze jaja se z ludzi robil.
wóda , wino i grube baby to moj zywiol
-
- Kontakt:
Wiesław PO pisze:jak napisalem temat o gtix dual to zrobilem to po to zeby zobaczyc jak ,mnie zjadacie.
hoho... ale niecny.... szpetny.... wrecz szatanski plan !!
powiedz mi jeszcze po co to robisz ??
niemowie juz o tym gtx tylo o wklejaniu linkow i nasmiewaniu sie z ludzi...
bo to co robisz jest naprawde zalosne
pzdr!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
"nie liczy sie sprzet tylko umiejetnossci"
A dla mnie sie liczy osobowosc.
Jak ktos jest ******, albo skonczonym chamidlem to moze sobie krecic flipy 360 , albo skakac z 15 metrow z no handami, a dla mnie bedzie zerem. Adekwatnie ma sie sprawa z rowerem... Nawet jak ma wyjebany rower i wyjebczo jezdzi, to jesli nie jest to ktos z kim moge normalnie porozmawiac to klade na niego...
A dla mnie sie liczy osobowosc.
Jak ktos jest ******, albo skonczonym chamidlem to moze sobie krecic flipy 360 , albo skakac z 15 metrow z no handami, a dla mnie bedzie zerem. Adekwatnie ma sie sprawa z rowerem... Nawet jak ma wyjebany rower i wyjebczo jezdzi, to jesli nie jest to ktos z kim moge normalnie porozmawiac to klade na niego...
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Re: NOWA STRONA INTERNETOWA O ROWERACH!!!!!!
tragedia ale rowerki marketowe widze ze nie przekraczaja 400 zl hehe dob wiesz czemu z Ciebie szydze??? bo jestem z Sikawy he kojazysz swoich panow??Wiesław PO pisze:http://www.stokisquad.neostrada.pl/
ja i moj rower :*
swiete slowa kiedys przymnie kolezka ktory ma 12 lat zlamal sobie obojczyk i teraz mowi ze juz nie wsiadzie na rowerTylerDurden pisze:chyba długo nie bedą tak śmigali.. jak sie raz wyjebią to sie zacznabać takiej jazdy i sie skończy i jeszcze jedno..patyk_lks pisze:heh jak jestes dobry to sie nie zaslaniasz wiekiem:) Znam duzo 12-13 latkow ktorzy zapieprzaja tak ,ze szok:D
http://www.drbig.one.pl/tp/
tylko idota sie nie boi, a kazdy myślący uczy sie powoli nic na siłe i nic zbyt szybko.. chociaż to sie głupie wydaje ale taka prawda..
ja i moj rower :*