FESTIWAL ROWEROWY BIKE ACTION 2005

MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Sluchaj jak jezdzimy sami, to u nas w ekipie sa 2 osoby na sztywnych ramkach i sztywnych widelcach i jezdza z nami w trasy na dh... i to nie najgorzej. A ze przyjemnosc jak dla mnei z tego zadna to juz inna rzecz.

Natomiast na festiwalu nie puszcza cie bez 2 hebli w tym roku, ale ja wlasnie dostalem adapter od dzikiego, xprot juz meczy moja grimeczke, wieczorem pilniki w ruch i jak wszystko pojdzie dobzre to jutro zaczynam docierac hebel :D Mocno dzialac nie bedzie ale formalnie bede go mial :)

Teraz tylko skolowac zbroje i ochraniacze ;) Zreszta ta traske dh to szczerze pierdziele. Tam jest tyle innych fajnych tras, ze bede sobie latal caly dzien, uwielbiam tam jezdzic. Mam nadzieje ze znajdzie sie ktos kto ze mna posmiga, nie na pale jak najszybciej jak na zawodach, tylko for fun, jeb w las na dzicz i w dol ;]
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
PawianBiker
Kontakt:

Post autor: PawianBiker »

MaxDamageDAja w to wchodzę, chętnie gdzieś tam pojeźdze po terenach;p a kto mi odpowie czy trzeba mieć 18 lat żeby wystartować??
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale

http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
MaxDamageDA
Kontakt:

0-16, nie startujesz bez opienkuna obecnego na miejscu

16-18, startujesz za okazaniem pisemnej zgody opiekuna

18+ , startujesz jesli jestes trzezwy :D

Troche dyskryminacja mlodych talentow, polowa dzieciakow na dragach na takiej trasie mnie wezmie jak ja bede podziwial chmurki tudziez jakis krzak ;/ Nio ale niestety takie zasady narzuca organizacja.
Inur
Kontakt:

Post autor: Inur »

max jak chcesz przedni hamulec to moge ci pozyczyc, co prawda jest na tyl ale klamka obustronna a przewod mozesz zawinac dookola kiery. masz niecale 2 godziny na odpowiedz :)
www.trialshop.pl
MaxDamageDA
Kontakt:

Ja hamulec mam , tylko nie moge go zalozyc, w twoim bedzie tak samo :)

Musze miec tarcze 250 ;] Ale Dziki dzisiaj wyslal adapter, wiec dam rade jakos... Moze nie bedzie dzialac dobrze, ale bedzie :) thx.

Najbardziej mnie smuca prognozy pogody...

Sobota ulewa, Niedziela ulewa , piatek kapusniak i prezz caly festiwal wiatr po 15-20/h czyli pizdziawa taka ze sie latac nie da ;(

Ale syf
Inur
Kontakt:

max jestes szybki jak express do kawy :]

a co do pogody to na onecie pisza nieco inaczej :) dopiero w niedziele i poniedzialek ma lać
www.trialshop.pl
MaxDamageDA
Kontakt:

Onet klamie...

Pamietam taka piekna sytuacje:

Siedzimy z kolega w domach ( on drugi koniec mojego 4 klatkowego bloku ) , lecimy na gg...

Czytamy onet a tam pisza ze burza , pieruny i 12.4mm deszczu... Patrzymy za okno i co widzimy? SLONCE, + 30 stopni i zar leje sie z nieba, wiatru zero...

Na drugi dzien patrzymy onet... A wedlug nich 28 stopni, wiatru zero i piekna pogoda... Patrzymy ( i sluchamy... ) co za oknem?

A tam napierdalaja pieruny, leje tak ze nie widac blokow po drugiej stronie placu, i grzmi tak ze sie alarmy wlaczaja i kompy resetuja...

Dlatego onetu nie slucham :D
HCR
Kontakt:

Post autor: HCR »

na zly dzien patrzyliscie :D
MaxDamageDA
Kontakt:

;asd ;]

Niestety nie...

Teraz leje jak ja pierdziele, ucieklem przed ta ulewa do domu, do tego tak wialo ze ledwo ruszalem, na manualu tak zwiewalo jakby mnie jakis duch za kolo ciagal :D

SYF
Inur
Kontakt:

nooo tam czasem jest prognoza na dzien wczorajszy 8=:-]
www.trialshop.pl
RAF
Kontakt:

Post autor: RAF »

Najprawdopodobniej bede nocował w schronisku na hali szrenickiej ktoś tam będzie spal?? wyjeżdzam jutro w nocy bede w pt rano:]
xxxxxx
Kontakt:

Post autor: xxxxxx »

Ma ktoś numer do jakiegoś hotelu gdzie można z rowerem do pokoju wejść?
maverick-g
Kontakt:

Post autor: maverick-g »

i juz ponoc ukradli komous czerwonego rocky mountain rm6 - no chyba ze rudy se jaja robil przez mikrofon ... i cos chyba jeszcze ... a to jeszcze 2 dni ,,, skurw,,,,
MaxDamageDA
Kontakt:

:(

Jezdzilem na nim jeszcze...

Wieczorem jest masa drechow, i syf, dlatego zawsze zmywam sie na jame, zwlaszcza ze musze jechac do domu rowerem.

Z kolei teraz cala noc lalo na maxa, przed chwila przestalo, wieje tak ze transfery murowane same z siebie... Ogolnie pogoda jest do dupy.

Wczoraj sie przejasnilo i bylo fajnie, cieplo , sloneczko wyszlo.

A dzis zapowiada sie ulewa caly czas, jedziemy pozniejszym pociagiem bo leje i wieje, moze przestanie ;/

Jest masa ludzi z forum i nie tylko, maaasa znajomych ;] Ja tam sie swietnie bawie ;)
maverick-g
Kontakt:

Post autor: maverick-g »

MaxDamageDA no chmury sa w tej chwili ale nie pada .. heh tym kapielem do chaty cisnales no ladnie :P myslalem ze twoi starsi cie zabieraja :P czyli 1 rower juz poszedl :(( jeszcze ktos przebakiwal ze sama rame ukradli aganga nowke chyba tak zrozumialem ... nieciekawie ... a co do dresow to po jaki h...j takie smiecie tam sie schodza ... nawaleni szukaja zaczepy ...
Majsturbator
Kontakt:

Post autor: Majsturbator »

balonik
śmierc pozerom i komercji
Wojtazx15
Kontakt:

Post autor: Wojtazx15 »

było zajebiście!!!! ktowygrał zawody dirtowe???? szkoda, że nie mogłem zostać do niedzieli :/
www.NS-bikes.com
www.PJFR.pl
Garwol
Kontakt:

Post autor: Garwol »

dirta wygral jakis koles z czech z teamu aganga. zrobil backflip one foot x-up!!!!! i krecil zaje..iste 360-tabletopy i wogole to koles wymiatal nieziemsko.
drugi byl pawelek na tym swoim rowerku w w rozowe serduszka,trzeci czyngis, czwarty papiez, piaty fuji ze swidnicy (moj kumpel:) . wariat nie przeszedl eliminacji bo ciagle gleby sadzil przy 360, nypel wogole nie startowal, rybi tez. i byly fajne gleby..i wogole bylo zajebiiscieee!!!!
ma ktos jakies filmiki z dirta??????
twój stary i 40-stu rozbójników!!
www.freeride.swidnica.prv.pl
Inur
Kontakt:

sporo osob w szklarskiej spotkalem ale takiego indywiduum jak xprot nie widzialem jeszcze... :D kocu tez spox ziom z ciebie :D
www.trialshop.pl
ODPOWIEDZ