zasada jest taka ze jak masz zajebista kamere i ladne podloze to przemieszczania sie kamery to mozesz robic ujecia ze kamera sobie jezdzi obok rowerzysty ..a jak masz nie najlepsza to jak najmniej sie kamerą ruszaj bedzie jak najmniej zaklucen i jak najwiecej ujec na ktorych cokolwiek widac :p pozdro
ja nie myśle co mówie , ja mówie co myśle , talent daje iskre samoistnie zabłysne
hmm... a ja widzę dobre perspektywy na przyszłość... trochę podrosnąć, siły nabrać żeby rower nie prowadził w locie jeźdźca tylko na odwrót:P i będzie dobrze :D
north shore jest zrobiony z pociętego drewka :). Wiem że to nie jest jakiś mega fryrajt movie ale jest to mój pierwszy film rowerowy. Co do muzyki to jest Swollen Members ale zapomniałem nazwy piosenki:) Wybrałem bicik bo najstosowniejszy mi się wydawał. Chciałem dać jakis punk czy coś ale by nie pasowało ftp://rider:freerider@153.19.35.112/MTB ... ss%20Ride/ (prawidłowy link jakby ktoś nie wiedział jak wejść)
Szczerze muwiąc to dupny, wałkujesz 3 chopy ciągle i jednego nortshora fajnego ale ile można...
Muj filmik już jest fajniejszy ftp://153.19.35.112/MTB/Upload/cracow-disorder/ obczajcie sobie to...