jak rozebrać Capa T4?
jak rozebrać Capa T4?
Mam taki problem wie ktoś jak rozebrać amortyzator capa t4? fajnie by bylo jeśli ktos ma instrukcje albo by ktos mi to wytłumaczył bo chce go rozebrac w celu wyczyszczenia i nasmarowania bo już mi sie blokuje. Z góry dzięki za pomoc.
tak jak kazdy, najpierw odkrecasz korki regulacyjne - ustaw je na minimum a potem wykrec cale korki z regulacja, ( albo takim specjalnym kluczem zabkowanym do amorow rst , albo lapami/kombinerkami przez szmate - da sie )
i wyciagnij sprezynki z elastomerami z gornych goleni , nastepnie odkrec imbusowe srubki znajdujace sie na koncach dolnych goleni ( przy kole :D ) i na chama wyciagnij gorne golenie z dolnych i czysc sobie do woli......
zaznaczam ze nigdy capy nie rozbieralem, ale co inaczej moze byc w amorze ze sprezyna i elastomerem ?:D
i wyciagnij sprezynki z elastomerami z gornych goleni , nastepnie odkrec imbusowe srubki znajdujace sie na koncach dolnych goleni ( przy kole :D ) i na chama wyciagnij gorne golenie z dolnych i czysc sobie do woli......
zaznaczam ze nigdy capy nie rozbieralem, ale co inaczej moze byc w amorze ze sprezyna i elastomerem ?:D
ten koleś pode mną to ***** :D:D
-
- Kontakt: