Marzocchi 66 RC 170mm
Marzocchi 66 RC 170mm
Witam
Co sadzicie o tym amorku?? Jak pracuje? jak z serwisem itp?
Zastanawiam sie kupnem tego amorka, ale czy warto?
pozdrawiam
Co sadzicie o tym amorku?? Jak pracuje? jak z serwisem itp?
Zastanawiam sie kupnem tego amorka, ale czy warto?
pozdrawiam
To tak:
1.praca jest fajna nawet bardzo
2.sporo tego skoku
3.masywny
4.z serwisem to tak samo jak z marcokami
5.very drogi
6.wiercenia na koronie,ale chyba i tak nie jebnie
7.balbym sie wziasc walic dropy na jednpolkowcu 170 przynajmniej z taka koroną i glowka 1i1/8
Moja rada kupujesz juniora 2004 noweczke na sztywna os z rowerowy.com i masz zajebsity amor,no tylko,ze nie mozesz robic x-upow. Ja bym wolal Juniora.pzodro600
1.praca jest fajna nawet bardzo
2.sporo tego skoku
3.masywny
4.z serwisem to tak samo jak z marcokami
5.very drogi
6.wiercenia na koronie,ale chyba i tak nie jebnie
7.balbym sie wziasc walic dropy na jednpolkowcu 170 przynajmniej z taka koroną i glowka 1i1/8
Moja rada kupujesz juniora 2004 noweczke na sztywna os z rowerowy.com i masz zajebsity amor,no tylko,ze nie mozesz robic x-upow. Ja bym wolal Juniora.pzodro600
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
www.tapeclothing.com
-
- Kontakt:
1. Praca taka sobie
2. Skok faktycznie spory
3. Masywne toto nie jest... podkowa jak wszecie grubosci kartki
4. Nio serwis jest praktycznie banalny
5. Nie taki strasznie drogi, ale za drogi jak na swoje parametry
6. Jebnie
7. Zgadzam sie z przedmowca ;p
Rada przedmowcy rowniez bardzo dobra!
2. Skok faktycznie spory
3. Masywne toto nie jest... podkowa jak wszecie grubosci kartki
4. Nio serwis jest praktycznie banalny
5. Nie taki strasznie drogi, ale za drogi jak na swoje parametry
6. Jebnie
7. Zgadzam sie z przedmowca ;p
Rada przedmowcy rowniez bardzo dobra!
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
hmmm to teraz musze sie powaznie zastanowic nad tym amor, ale te amorki juz rok sa w sprzedazy a chyba nie zdazylo sie ze ktorys jebnal, mozna zobaczyc peknietego Pika i to na podkowie (przewaznie RST tak pekaja) O_o
Podkowa jak w 888 nie dupla to w tym tez nie dupnie , ja meczylem MZ compa i jakos sie trzymal a hopy po 6-7m, nawet luzow nie zlapal(o dziwo)
THX panowie za odpowiedzi
pozdrawiam
Podkowa jak w 888 nie dupla to w tym tez nie dupnie , ja meczylem MZ compa i jakos sie trzymal a hopy po 6-7m, nawet luzow nie zlapal(o dziwo)
THX panowie za odpowiedzi
pozdrawiam
Masywne to chodzilo mi to ,że jest szeroki i tak wyglada,nie mialem na mysli ani korony ani podkowy,praca mi sie podoba daltego,ze jakos nie mialem okazji jezdzic na az tak roznych amorakch,ale mosnter mi sie o wiele podoba,monster jest gorgeous,wiercenia na kronie tam mialo byc jebnie a nie na odwrot.
Amorki sa rok w sprzedazy i co i chceszmiec bo maja je pro a dlaczego maja bo kurwa sponsorzy daja i nikt nie wie naprawde ile ich poleglo,z pikiem to jest tak ze w kazdej seri trafi sie kilka sztuk wadliwych na kilka tysiecy,888,hmm nie wyregulujesz nie porpacuje,nie podoba mi sie wolalbym monstera,nie lubie tych amorow,hopy i dropy to zwykly sztywny widelec wytrzyma,tylko abys doaltywal ladowania,takim przykaldem jest tzw.Budyn od nas,ktory napeirdzielal takie hopy i taki triczki czesal na zwykluskim widelcu za 40zl przez prawie rok.PODSUMOWUJAC nie ulegnij modzie i kup juniora napewno wytrzyma wiecej i bedzie lepszym wyborem.pzodro600
Amorki sa rok w sprzedazy i co i chceszmiec bo maja je pro a dlaczego maja bo kurwa sponsorzy daja i nikt nie wie naprawde ile ich poleglo,z pikiem to jest tak ze w kazdej seri trafi sie kilka sztuk wadliwych na kilka tysiecy,888,hmm nie wyregulujesz nie porpacuje,nie podoba mi sie wolalbym monstera,nie lubie tych amorow,hopy i dropy to zwykly sztywny widelec wytrzyma,tylko abys doaltywal ladowania,takim przykaldem jest tzw.Budyn od nas,ktory napeirdzielal takie hopy i taki triczki czesal na zwykluskim widelcu za 40zl przez prawie rok.PODSUMOWUJAC nie ulegnij modzie i kup juniora napewno wytrzyma wiecej i bedzie lepszym wyborem.pzodro600
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
www.tapeclothing.com
Suntour nie sugerowalem sie tym ze pro na nich jezdza, ale tym ze szukam amorka z duzym skokiem , jedna polka i zeby fajny do FR byl.
Na pinku i zagranicznych forach jest kupa ludzi ktorzy sobie chwale ten amortyzator, duzo osob ma te 66 i nie narzekaja. Widze ze masz DJ z podobna korona co 66 i chyba jeszcze nie duplo??
Na pinku i zagranicznych forach jest kupa ludzi ktorzy sobie chwale ten amortyzator, duzo osob ma te 66 i nie narzekaja. Widze ze masz DJ z podobna korona co 66 i chyba jeszcze nie duplo??
-
- Kontakt: