Witam wszytskich przesiadłem sie na DJ III z 2oo3 roku 130 mm skoczku i mam problem na jakim ciśnieniu jeżdzić nie mam kompletnie zielonego pojęcia nie wiem poprostu ile powietrza wpompować. Czekam na udzielenie mi kilku rad co ?? I jak ?? moja waga to około 60 KG pozdrawiam
wez pompeczke, odkrec koreczki, przykrec pompeczke do wentylka, wpompuj troche powietrzeczka, zobacz czy dobrze ci sie jezdzi, jak dobrze to wypasik.i uwazaj na teflonik.
SPRZEDAM - swinger6, 9.5 x 3.0 sprezyna 450, stan bdb! Monster 03, stan bdb, 1800 zl
dokładnie jak kolega wyzej . ja wazne 70kg i miałem jakies 5 pąpniec ale to chyba zalezy od pompki ile dałes za amorka bo chce takiego samego sprzedac ??
hej ja mialem takiego amorka i smigalem na calkowicie bez powietrza a jezdzony byl po miescie i jakies niewielkie chopki a moja waga jest okolo 67 kg i niebylo mowy o zadnym dobiciu go ,dzialal idealnie
napompuj sobie a pozniej sprawdzaj czy ci to cisnienie pasuje, amor bez wzgledu na wage musisz ustawic pod swoje potrzeby, jak masz podane w instrukcji cisnienia nijak one maja sie do rzeczywistosci, po prostu musisz pompowac i porownywac, mozna isc wedlug porady, sag w morze jak siedzisz na nim ok 20% skoku, a normalana jego praca w okolicy 80% calosci skoku a te 20% zapas na mega bledy
też nie pompuje DJ a mam 100mm i waże coś koło 75 kg. Jak napompowałem nawet minimalnie to przestał pracować na małych nierównościach a jak skacze to i tak go nie dobijam.
hehe ja w moim 2005 mam hmm "prużnie"? znaczy powietrze zostao wypompowane:D:D i choidzi malinowo..:D:Dwiesz spuszczasz powietrze dociskajać go na nmaksa i nacisszkasz maszynki..
narazie