platformy do 60 zł
a ja mam takie pytanie bo nie wiem co sie bardziej oplaca brac czy FishBone za ok 70-75zl z niewymienianymi pinami po 12 pinow na strone (czyli 1 pedale 24 piny) czy identyko jak te tylko SUN Ringle - identyczne jak Da Bomba (foto: http://www.cambriabike.com/Images/produ ... pedals.jpg) za $30 (99zl) ktore maja 14 pinow na strone i wykrecane piny
musze cos dodac bo mnie skreca jak czytam co niektorzy pisza!
1)
2)
takiesame są wellgo i reborn whiteline
na swoich wellgo jezdzilem teraz 3ci rok i dopiero teraz padly jak mi sie nie chcialo loozow skasowac wczesniej:/
3) czy nikt pozamna nie wpadl na pomysl zeby sobie za darmo zrobic opcje TERROR??
na upartego nie trzeba nawet pinow wykrecac, bierzecie kątowke i jazda! mozna zrobic stozek, czworoscian albo co komu pasuje!
na jaka cholere (w przypadku NS) doplacac sporo kasy za terrory??
1)
kiedys najpopularniejszymi opcjami byly wlasnie wellgo i fishbone i byla oczywiscie wojata o to co lepsze tak samo jak ballistic czy dragstar itp... wiec prosze bez ******* ze to to samo!ChaRlie.FR pisze:wellago są spoko albo fiszbony ale to to samo !
2)
takiesame są wellgo i reborn whiteline
na swoich wellgo jezdzilem teraz 3ci rok i dopiero teraz padly jak mi sie nie chcialo loozow skasowac wczesniej:/
3) czy nikt pozamna nie wpadl na pomysl zeby sobie za darmo zrobic opcje TERROR??
na upartego nie trzeba nawet pinow wykrecac, bierzecie kątowke i jazda! mozna zrobic stozek, czworoscian albo co komu pasuje!
na jaka cholere (w przypadku NS) doplacac sporo kasy za terrory??
nie wiem czy pierwsza czy nie ale mi spasowaly, w koncu gwara na rok i mi po roku sie zaczely ********* i tyle
nie mozna wymagac czegos ze cos zaczyna sie jebac po gwarancji bo to bardzo mozliwe ze sie bedzie jebac , inaczej by gwary nie dawali , pozatym po roku mozna sobie pozwolic na nowe pedalki :)
nie mozna wymagac czegos ze cos zaczyna sie jebac po gwarancji bo to bardzo mozliwe ze sie bedzie jebac , inaczej by gwary nie dawali , pozatym po roku mozna sobie pozwolic na nowe pedalki :)
Wszystko co potrafisz wymyśleć i w co uwierzyć, możesz to osiągnąć!!!!!!!