DURO: pomocy! :D
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Weżcie se te duracze nasmarujcie. To wystarczy. Odkręcasz śrubki u dołu do połowy, pukasz w nie czymś, tak, żeby się odblokowały, wykręcasz do końca. Ściągasz dolne golenie, wycierasz z nich syf i stary smar, nakładasz nowego, dobrego smaru i składasz z powrotem. Za tydzień ostrej jazdy to samo, potem znowu itak dalej. Jak zacznie znowu mulić to go znowu smarujesz.
ALBO.
Odkręcasz te śrubki do połowy, pukasz, wykręcasz i ściągasz dolne golenie ALE TYLKO TROCHĘ. Zakładam, że twój rower już stoi do góry kołami. Strzykawką nakładasz jakieś 10 ml. oleju do środka tych dziurek. Gęstszy nie będzie rzygał, tak 10-15W wystarczy. Wpychasz dolne golenie spowrotem, skręcasz do kupy i jedziesz. Zreguły olej starcza na dłużej niż smarowanie smarem ( nie trzeba tak często smarować).
Załapał?
pozdro 4 all
ALBO.
Odkręcasz te śrubki do połowy, pukasz, wykręcasz i ściągasz dolne golenie ALE TYLKO TROCHĘ. Zakładam, że twój rower już stoi do góry kołami. Strzykawką nakładasz jakieś 10 ml. oleju do środka tych dziurek. Gęstszy nie będzie rzygał, tak 10-15W wystarczy. Wpychasz dolne golenie spowrotem, skręcasz do kupy i jedziesz. Zreguły olej starcza na dłużej niż smarowanie smarem ( nie trzeba tak często smarować).
Załapał?
pozdro 4 all
Serwisuję repliki ASG. DOBRZE serwisuję ;-) .
GG:8899894
GG:8899894
ja mam nastiomast inny problem z duro. tzn zlamalem korone, oddalem do bikershopu, dali mi nowa gore i wszystko niby pieknie ale..... teraz mam mniej skoku ;/ tzn raz ze ma wiekszy skok negatywny, a dwa to nawet jesli go rozciagne to i tak nie ma 130 tylko cos kolo 123 ;/ roznica jest tak duza ze widac ja golym okiem. ktos wie co z tym zrobic ? jak zwiekszyc mu skok ?
intymnie-sklep.com.pl
podesle mi ktos ten poradnik proszę Wymiot8@o2.pl