Swoszowice - krk
Swoszowice - krk
nie widziałem gdzie z tym udeżyć więc wale tu jak njie trafie to napisze gdzie indziej ;) chodzi mi o to że troche czasu spędzam w swoszowicach i chciałbym spytać czy ktoś sie orientuje czy są tu jakieś miejscówki hopki itp. coś aby można było tu potrenowac i nie tracić czasu:]
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
:O swoszowice Damn to kiedy ja bym wpadł popatrzeć piszcie piszcie teraz mi na ggg jeszcze dziś podjade. Mój nr gg 6681901. mail freerider@o2.pl
-
- Kontakt:
Kurna co się dzieje. Powieszę za jaja osoby odpowiedzialne za ujawnienie tej trasy. Sam wykopałem ponad 60% tego co tam jest – lub przynajmniej brałem udział w drobnych modernizacjach. Nie po to robiliśmy to w może 6 osób by teraz całe bydło się tam zwaliło. W lesie nie zginął żaden rower, nikogo nie napadli, a nawet nigdy tam gwoździ ani innego śmiecia nie było. Nie mam zamiaru ZNOWU szukać innego lasu. Bo w tym mi się bardzo podoba:) . Ogólnie trasa jest banalna , raczej pod sztywniaka (np. point z dj), na fulach można się tylko zgrzać (np. big hit)
Więc niech trasa zostanie nadal nieznana bo nie ma sensu tam nawet przyjeżdżać. (skocznie ponoć chujowo wykonałem, źle dobrałem kąty, lodowania się przelatuje, a trasy szybko się nudzą) Ponoć wolski jest lepszy wiec tam jeździcie, ja jestem lamus , na rzeczy się nie znam wiec będę nadal jeździł w takim zapomnianym miejscu jak Swoszowice.
DZIĘKUJE ZA UWAGĘ
Więc niech trasa zostanie nadal nieznana bo nie ma sensu tam nawet przyjeżdżać. (skocznie ponoć chujowo wykonałem, źle dobrałem kąty, lodowania się przelatuje, a trasy szybko się nudzą) Ponoć wolski jest lepszy wiec tam jeździcie, ja jestem lamus , na rzeczy się nie znam wiec będę nadal jeździł w takim zapomnianym miejscu jak Swoszowice.
DZIĘKUJE ZA UWAGĘ
><)))'>