Zbieramy ekipe będziemy robić wielkiego dirta wszyscy chętni niech sie odzywają na gg nr 3992068 lub e-mail: jtm.ibm@interia.pl oczywiście im więcej łopat tym lepiej !!!
w sumie to na tym polu pod gorka jest zajebiste miejsce n wielki dirt, rytmy i te sprawy ,ziema jest zajebista , wiatr u raczej malo bedzie i nik raczej sie niebedzie przypierdal
eeeeeeeee no... to mi sie podoba ! tylko kiedy ?? najleopiej na wakacje, i mam jeszcze jedno pytanko... na zielonym a-gangu... z RST ktore bylo niebieskie i zostalo przemalowane na czarno ?? Łorewer ja sie na to pisze, łopata w stanie gotowości bojowej spoczywa na balkonie :)
ja będę w czwartek na kili o 17 ! ale w sobotę może o 10 jakoś chętni niech przyjadą pomysły mile widziane jak nas będzie dużo to i może jakiś wyjebisty tor sie zrobi !!! SzukaćZielonegoAganga:DDD
hahahahaha i tak skonczy sie na gadaniu, wogole teksty typu "kopiemy dirta, potrzebni ludzie bla bla" mnie smiesza, we wrocku jest tylko kilka osob ktore kapia a oni maja juz swoje miejscowki
No a jak myslicie, jak bedzie wygladac koles jadacy na rowerze w kasku z lopata w rece (opcja bez trzymanki) lub przywiazana do roweru (opcja na zlomiarza)? Ja mysle ze moze byc ciekawie... tylko czy ja mam lopate?
Z matki obcej; krew jego dawne bohatery,
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
My z kolesiami na BSK71 cały czas budujemy tylko notorycznie czas nam kradną szpadle i inne narzędzia :] jak nam zajebali taczkę to była tragedia ;] i roboty zwolniły teraz się szykujemy do potrójnego rytma! ale cały czas do przodu :] teraz będzie kilka wolnych dni to pewnie cos zrobimy :]
Musze sie wam wyzalic;( nam zajebali w *** lopat i MOJA taczke (ktora dostalem od kumpla na urodziny) z osobowickiego hide dirtu;(
NIECH MNIE KTOS PRZYTULI;(