Hymmm umiejetnosci spoko spoko barspin opcykany ;] Muzyka lajtowa tylko denerwowalo mnie najbardziej to ze jest po 5 takich samych scenek ;// skroc tego troche i bedzie git
Muza troche zbyt smutna, do streeta trzeba coś spokojnego ale z powerem. NIe wiem dlaczego ale film mi sie tak cią że ledwie wytrzymałem te 7 min. Ogólnie spoko.
PS czy nie było tam czasem miejscówek na osiedlu Rejtana i parku 1000-lecia??
to moze bysmy sie wybrali do leszna paul? ja bede mogl dopiero jakos w poniedzialek za tydzien chyba ze mi rame wczesniej przysla w co watpie. popytaj tam ludu czy by nie chcieli... ?
tak tak do leszna by sie przejechał, a ty kobraxo mnie pamiętasz?? wracaliśmy razem pociągiem ze szklarskiej:P z poznania jestem, wysoki i wogóle długie włosy ...blablabla trzeba do was jechać tak zachwalaliście jakiś s8perk przez okno pociągu;p poznan sie wybierze!!
Ja tam nie wiem bo z kaską troche cieńko, ale na Leszno to już dawno się nastawialiśmy ze Śrubą i Wiśnią, nie wiem jak Śruba ale my z Wiśnią to raczej na tamtejsze DH się nastawiamy, ale przez cały dzień jest czas na różne miejscówki.
A tak OT Wojtuś planuje Głogów w najbliższym czasie.
pisda tam nie przyjezdzajcie do leszna skifa i wogole a PAUL ma racje miejscowy z okolic wlasnie tych co wymieniles, sk8park lipa z miodem nie idzie sie rozwijac bo co raz czesciej ubywa nam przeszkod...
ogolnie materialy nakrecone z codziennych jazdek zadne wyjebane triki itd zeby tylko byly nakrecone nie mialy miejsca :P jak nie wyszlo cos to sie krecilo jeszcze raz a jak znow nie wyszlo to krecilo sie co innego...
kobraxo nie wiem dlaczego nam tak ostro odradzasz Leszno, nie wiem czy nie chcesz z nami jeździć czy jak, ale my jak mówiłem nastawiamy się głównie na Fr i DH na wybuchowej, po której jeśli się zgodzą oprowadzą nas chłopaki z DH-RIde bo to ich teren.