full do 5 tys
no to tak do 3 tysi to tylko DM 3.0 albo jakas kone se wyrwij big hit-a jakiegos scota
a do 5 to tak
karpiel http://allegro.pl/show_item.php?item=60869707
RB Dragster FR
jakiegos norco
banshe ale to gowno :P
jakas sante
poszukaj sobie gdzies w niemczech i czechach tam jest wiekszy wybor a cena taka sama o ile nei taniej:)
a do 5 to tak
karpiel http://allegro.pl/show_item.php?item=60869707
RB Dragster FR
jakiegos norco
banshe ale to gowno :P
jakas sante
poszukaj sobie gdzies w niemczech i czechach tam jest wiekszy wybor a cena taka sama o ile nei taniej:)
Paul
Pi3tr0
A czy jakoś mogą panowie mi powiedzieć pare rzeczy:
Czy to pęka?
Czy to prawda że ramy DM'a są spawane w mielcu?
I czy jest w niej jakiś wałek, co denerwuje użytkowników tej oto ramki?
A damper w tej ramce jest dobry?
I ogólnie czy ten sprzęt jest dobry???
A tak z ciekawości, to ile stoi nowy BIG HIT?
POZDRAWIAM!
Pi3tr0
A czy jakoś mogą panowie mi powiedzieć pare rzeczy:
Czy to pęka?
Czy to prawda że ramy DM'a są spawane w mielcu?
I czy jest w niej jakiś wałek, co denerwuje użytkowników tej oto ramki?
A damper w tej ramce jest dobry?
I ogólnie czy ten sprzęt jest dobry???
A tak z ciekawości, to ile stoi nowy BIG HIT?
POZDRAWIAM!
Czy to pęka? wszytko peka
Czy to prawda że ramy DM'a są spawane w mielcu? chyab jakas sciema
I czy jest w niej jakiś wałek, co denerwuje użytkowników tej oto ramki? to ze jak zalozysz tiogie to sie wywracasz ale to wina opon
A damper w tej ramce jest dobry? mysle ze sredni
I ogólnie czy ten sprzęt jest dobry??? nei z dupy wogule wachaczto szybko sie urywa i peka pod rura sterowa wolabym bopa
czlowkieku co to kurwa za pytania.... rama jest zajebista damper dobry a ogulnei to zajebisty moj kumpel jezdzi na 2.0 i jest to zajebsiat ramka !!! 3.0 ma tylko gorsze kolory...
Czy to prawda że ramy DM'a są spawane w mielcu? chyab jakas sciema
I czy jest w niej jakiś wałek, co denerwuje użytkowników tej oto ramki? to ze jak zalozysz tiogie to sie wywracasz ale to wina opon
A damper w tej ramce jest dobry? mysle ze sredni
I ogólnie czy ten sprzęt jest dobry??? nei z dupy wogule wachaczto szybko sie urywa i peka pod rura sterowa wolabym bopa
czlowkieku co to kurwa za pytania.... rama jest zajebista damper dobry a ogulnei to zajebisty moj kumpel jezdzi na 2.0 i jest to zajebsiat ramka !!! 3.0 ma tylko gorsze kolory...
-
- Kontakt:
Banshee faktycznie bedzie odchudzone ale mimo to ja zakupilbym sobie cos innego.
Kup sobie armageddona z allegro. To moja poprzednia, miala juz mase wlascicieli i jest niezle bita, ale i tak przezyje wiecej niz te nowe, poza tym praca tego cuda jest nie do przebicia przez cokolwiek innego... Ja bym wolal to spawac niz kupic cos nowego w tej cenie.
A jesli tego nie chcesz to ram sa setki w tej cenie, mozesz wybrac co tylko ci sie podoba
V10, rm7, rm9, rmx, foesy, zreszta za dlugo by wymieniac...
Napisz do mnie na prv: 2134324 GG .
Napisze ci jakie cuda mozesz miec za taka kase, a ty mi napiszesz dokladniesz czego oczekujesz ;]
Kup sobie armageddona z allegro. To moja poprzednia, miala juz mase wlascicieli i jest niezle bita, ale i tak przezyje wiecej niz te nowe, poza tym praca tego cuda jest nie do przebicia przez cokolwiek innego... Ja bym wolal to spawac niz kupic cos nowego w tej cenie.
A jesli tego nie chcesz to ram sa setki w tej cenie, mozesz wybrac co tylko ci sie podoba
V10, rm7, rm9, rmx, foesy, zreszta za dlugo by wymieniac...
Napisz do mnie na prv: 2134324 GG .
Napisze ci jakie cuda mozesz miec za taka kase, a ty mi napiszesz dokladniesz czego oczekujesz ;]
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt: