Wystarczy do DH?
-
- Kontakt:
KUSKI powiedział też bardzo dobrą moim zdaniem radę, a mianowicie kup obręcz do tyłu 24 cale..nie będziesz przynajmniej ttak często centrował koła, aha do tego opona 24' 3.0 duro...no nie jest królem przyczepności ale sprawi że będziesz miał wiecej objętości do tłumienia nierówności..alla full...na niej możesz spokojnie dac 1,5 atmosfery powinno pomóc..
MOnster Garage
gg:5687099
http://youtube.com/watch?v=NdaTsWqbDF0
gg:5687099
http://youtube.com/watch?v=NdaTsWqbDF0
-
- Kontakt:
agressor nie gadaj glupot, wystarczy ze koles umie dobrze jezdzic, sorry ale mam kumpla na amstafie z duro, obrecze dm24, ogolnie typowa dualowka i co dh belchatow - 12 mce, dh gdynia 12 mce, dh elblag - 4 mce, nie liczy sie sprzet ale talent takie jest moje zdanie, wiec jezdzij i sie ucz :) pozdro
-=dual forever=-
willingen jest najlepsze
pojedz tam
i zobacz trase
zeby przejechac ja za jednym razem
2 dni tam siedziałem i cwiczyłem kazde 10 metrów po 10 razy
ta trasa zabija
road gapy, 8 metrowe hopy, dropy, ehhh super tam jest
uwielbiam ta trase
jest super wielka i super hc
34 jumpy na 3 minutowej trasie
zapierdalasz 70km/h i tylko prawie w powietrzu jestes
drop, zakret z profilem 3 metry , jump 6 metrów, kamole, drop, kamole, zakret, drzewa, jump, road gap, zakret, kamole
ta trasa wymiata
pojedz tam
i zobacz trase
zeby przejechac ja za jednym razem
2 dni tam siedziałem i cwiczyłem kazde 10 metrów po 10 razy
ta trasa zabija
road gapy, 8 metrowe hopy, dropy, ehhh super tam jest
uwielbiam ta trase
jest super wielka i super hc
34 jumpy na 3 minutowej trasie
zapierdalasz 70km/h i tylko prawie w powietrzu jestes
drop, zakret z profilem 3 metry , jump 6 metrów, kamole, drop, kamole, zakret, drzewa, jump, road gap, zakret, kamole
ta trasa wymiata
A tam
dualboy - co ty mi tu willingenujesz doś scie ojeździłem na sztywnym i powiem ci ze wtedy jedy7n abarierą był brak umiejetności - troche sie rozjezdziłem na fullu i powiem ci ze na sztywnym tez teraz na wiecej bym sie odważył. totrudna do opisania zależnoś - ale wiem ze jak chłopakom brakuje hajcu na sprzet to przynajmniej nie daja sobie spokoju - trzeba było zobaczyć jak kolesie "hohlowali" po kamieniach na wierchomli - jak ma kolo zajawke na DH to zobaczysz po jakims czasie kupi fulla a teraz niech poprubuje na tym co ma.
amen peace
amen peace
.: mimmo :.