mam dziwne wrażenie (BMX vs MTB) ...
mam dziwne wrażenie (BMX vs MTB) ...
Mam dziwne wrażenie że BMX-owcy więcej czasu poświęcają na jazdę i uczenie się nowych rzeczy niż kolesie na MTB. Wiem, nie ma reguły. Nie jestem wymiataczem , nie jeżdżę zbyt długo, ale kurwa znam w *** osób na MTB co je kupili dla lansu. Ja przez ten rok nauczyłem się sporo i jebie mnie to co sobie myślą BMX-owcy( w białym mamy w *** wymiataczy na BMX), ale myślę że szanują to że zapierdalam. Jebie mnie to jak kto jeździ, liczą się chęci i samozaparcie. Pozdrawiam
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=565504
U nas jest jeden albo dwóch BeeMiXowców... I paru kolesi na BMX'ach :) A więcej jest lansatorów na MTB bo bardziej widoczny można se zrobic wypas z maszynki :) Amory, chuuje muje, kolorowe dodatki itp... Plus taki przecietny dresik mysli "praktycznie" że łatwiej bedzie pojechać po bułki na MTB :)
http://tablica.pl/oferta/rama-specialized-big-hit-fsr-1-rozmiar-m-stan-bdb-ID2AUgz.html#60bfe7734a;r:;s:
-
- Kontakt:
peys tez tak mysle........wiadomo ze niektorzy kupuja rower dla lensu.... ale ja mam to w d.u.p.i.e
Ja tam jezdze dla siebie i se bede robil to co chce na rowerze MTB :)
Najwazniejsze zeby se podwyzszac poprzeczke i trenowac nowe triki, potem lepiej sie jezdzi :DDD
Ja tam jezdze dla siebie i se bede robil to co chce na rowerze MTB :)
Najwazniejsze zeby se podwyzszac poprzeczke i trenowac nowe triki, potem lepiej sie jezdzi :DDD
Lubie przeszkody,ktore nie byly budowane z mysla o jezdzie na rowerze
STREET to tylko BMX
STREET to tylko BMX
i znowu sie zaczyna... :/
ja jezdze na bmxsie....w moim miescie jezdze tylko ja, nie ma nikogo innego na bmx ani nikt na mtb nie jezdzi, wiec nie wiem jak to sie ma na zywo, ale widzialem kolesi na mtb ktorzy wala zajebiste tricki, widzialem tez kolesi na bmx co wymiataja, a jebaki lesne co kupuja rowery zeby poszpanowac to sa wszedzie, na mtb i na bmx tez....
jednyne co mnie wkurwia to to pchanie sie mtb na skateparku, dirt jeszcze ujdzie ale.... qrwa mtb to MOUTAIN BIKE :/ dla mtb jest przeznaczony 4x,dh, dual itp itd, widziliscie bmx w dh? albo w 4x??? i chyba stad to cale najezdzanie na mtb przez bmxowcow :/ mnie tez to troche wkurwia, bmx jest przeznaczony do streetu i dirtu a mtb do czego innego, a jak widze mtb z pegami albo nie daj boze z ROTOREM to juz kurwica bierze.... no ale wymiatacze na mtb na skateparkach tez sa, ostatnio w szklarsiej przyjechal koles i jebna fufanu-barspin-crankflip na funboxsie....
tylko takie pytanie: po cos sie pchac na skateparki i street czyms co nie jest do tego przeznaczone?
KONIEC
ja jezdze na bmxsie....w moim miescie jezdze tylko ja, nie ma nikogo innego na bmx ani nikt na mtb nie jezdzi, wiec nie wiem jak to sie ma na zywo, ale widzialem kolesi na mtb ktorzy wala zajebiste tricki, widzialem tez kolesi na bmx co wymiataja, a jebaki lesne co kupuja rowery zeby poszpanowac to sa wszedzie, na mtb i na bmx tez....
jednyne co mnie wkurwia to to pchanie sie mtb na skateparku, dirt jeszcze ujdzie ale.... qrwa mtb to MOUTAIN BIKE :/ dla mtb jest przeznaczony 4x,dh, dual itp itd, widziliscie bmx w dh? albo w 4x??? i chyba stad to cale najezdzanie na mtb przez bmxowcow :/ mnie tez to troche wkurwia, bmx jest przeznaczony do streetu i dirtu a mtb do czego innego, a jak widze mtb z pegami albo nie daj boze z ROTOREM to juz kurwica bierze.... no ale wymiatacze na mtb na skateparkach tez sa, ostatnio w szklarsiej przyjechal koles i jebna fufanu-barspin-crankflip na funboxsie....
tylko takie pytanie: po cos sie pchac na skateparki i street czyms co nie jest do tego przeznaczone?
KONIEC
ee tam w krakowie jest w cholere bmx'ow i mtb i jakoś nikt nic do nikogo nie ma :/:/ wiec nie wiem w czym problem... pozatym to chyba jest sprawa indywidualna czy kupujesz rower do lansu czy po to żeby się coś na nim nauczyć...:/ no kurde
wiec nei wiem po co piszecie takie głuopie tematy :P:P
pZdR
wiec nei wiem po co piszecie takie głuopie tematy :P:P
pZdR
kupie opony - slicki 3.0 na 24
kenda K-rad 26 cali
kenda K-rad 26 cali
.Mati. jak ci się nie podoba mtb w skate parku to się ******* , ja przez zimę na sztywniaku się w *** nauczyłem w skate parku. Jakoś mnie przetrawili.
lankru rower kupiłem żeby po bułki jeździć, i kurwa se jeszcze wstawię pegi z prawej i rotor. Nie widzę w tym nic dziwnego, co kruwa na mtb barspina nie mogę kręcić? Wiem że mój streetlegal to bardziej bmx ze wzgl na części ale mi się tak podoba.
Ja nie mówię o kłótniach między mtb a bmx tylko że bmxowcy po prostu więcej umieją, mniej pierdolą o częściach a więcej jeżdżą.
I chciałbym żeby każdy więcej zapierdalał.
lankru rower kupiłem żeby po bułki jeździć, i kurwa se jeszcze wstawię pegi z prawej i rotor. Nie widzę w tym nic dziwnego, co kruwa na mtb barspina nie mogę kręcić? Wiem że mój streetlegal to bardziej bmx ze wzgl na części ale mi się tak podoba.
Ja nie mówię o kłótniach między mtb a bmx tylko że bmxowcy po prostu więcej umieją, mniej pierdolą o częściach a więcej jeżdżą.
I chciałbym żeby każdy więcej zapierdalał.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=565504
W moim miescie BMX-owcy sie opier*alaja! (tylko 1 koles wymiata) a MTB rzadzi. Ale to tez zalerzy od ludzi w miescie czego wiecej jest na miescie to kupuja nowi bikerzy, ale mnie to wali, bo niepatrze na innych ciulikow :). A co do lansu -_- **** ******! u nas jest ich w h*ja tego ścierwa!
Pozdrawiam ;]
Pozdrawiam ;]
Ja wiedziałem że tak bedzie! yhyhy... Ja wiedziałem!...
-
- Kontakt:
http://www.joy-ride.pl/foto.php?id=342 - no i kto powiedział że na bmxach nie po.pierda.lają w dh?! hehe:):):)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=554104
-
- Kontakt:
hehe... ale macie rozkmine... u mnie w townie nikt nie jezdzi bmx wiec nie wiem jak to z nimi/wami jest. Jest kilku gosci co qpili bmxy z 4 błyszczącymi pegami i boją sie na nich stanąc. - frajezy. U nas jesdzi w mtb 3/4 osob ktore cwiczą a jest tez gostek ktory qpił bika za 6 tysi i tylko jezdzi na nim na tor, nie skacze i zanieczyszcza go butelkami po browarach... i są tacy co uwazają sie za mistrząw swiata bo umieją przejechac pare metrow na jednym kole...
i nie uwazam zeby skatepark byl tylko dla bmx - bzdura i gupota. koniec czesc
i nie uwazam zeby skatepark byl tylko dla bmx - bzdura i gupota. koniec czesc