VANS

Breeder
Kontakt:

VANS

Post autor: Breeder »

siema

śmigam od niecałego miesiąca w butach vans tag xlt [wcześniej w nich chodziłem i parkourzyłem trochę] i piny naderwały mi dziś 2cm pasek z boku podeszwy [jest w okół podeszwy wąski pasek gumy i o niego mi chodzi], wcześniej oderwały mi podobny, tyle że mniejszy pasek i się zastanawiam co jest do cholery. buty mają pół roku [swoją drogą, że je ostro katuję, jak zresztą każde]. dziwi mnie to, że większość butów vansa ma właśnie taki pasek bo boku podeszwy...czyżby ta większość butów byłą felerna? nie chcę mi się w to wierzyć, bo vans jest najstarszym i pewnie najlepszym skate'owym brandem na świecie. czy może się to dziać przez to, że buty zostały kupione na przecienie z 279zł na 120zł?? czy jakiś felerny egzemplarz, czy co? czy może zależy to od materiału, z którego zostałą zrobiona podeszwa? proszę o opinię użytkowników jakichkolwiek butów vansa, czy macie takie sam problem, bo myslałem nad ściągnięciem z usa modelu tony trujillo tnt i teraz zaczynam się poważnie wachać :/

p.s. jeśli nie wiesz dokładnie o jaki pasek dookoła podeszwy chodzi to wejdź na www.vans.com --> shop i zobacz prezentację 3d jakichkolwiek butów

pozdrawiam
EVANGELION
Kontakt:

Post autor: EVANGELION »

ja preferuje nasze buty smitha
jadzie !!
Kuba_Szczecin
Kontakt:

Post autor: Kuba_Szczecin »

kolega miał buty Vans i niemiał z nimi problemów (jezdzi BmX)

a jeśli o butach mowa to ja np. rok chodziłem w butach firmy Es'http://www.skateshop.andegrand.pl/details/8169
katowałem je tez na rowerze i nic :)

teraz mam Adio Bam Margera v2
http://www.skateshop.andegrand.pl/details/8088
i też bardzo fajne buciki :)

pzdr
Kuba_Szczecin
Kontakt:

Post autor: Kuba_Szczecin »

Kuba_Szczecin pisze:a jeśli o butach mowa to ja np. rok chodziłem w butach firmy Es'http://www.skateshop.andegrand.pl/details/8169
katowałem je tez na rowerze i nic :)

http://www.skateshop.andegrand.pl/details/8169

:)
tuti
Kontakt:

Post autor: tuti »

ja mam te vansy tez z przeceny i jestem bardzo zadowolony przezyly obóz, i zyją mają sie dobrze, fajnie trzymają. Polecam :P
Breeder
Kontakt:

EVANGELION ta polska firma, o którą ci chodzi o smith's, bo smith to zupełnie co innego i smith nie ma butów z tego co wiem.
|| www.villagerevolution.com || aka. kujon || dupa!
BeNew
Kontakt:

Post autor: BeNew »

no qrwa stary buty sa do chodzenia i tyle niestety;/ ja mam Adio kenny andersona i sie rozqrwiły chj wie od czego;/ qpujcie airwalki nie do zajebania na rowerze:D
Dżon
Kontakt:

Post autor: Dżon »

je obecnie jezdze w butach qiksilver'a jakies taki trampkopodobne ale tez nie do zajebania. A jak nie w tych to w DC. ale w DC słabe sie jezdzi.
olisko
Kontakt:

Post autor: olisko »

a ja jezdze w nike'ach :D calych ze skóry i jak narazie niszcze podeszwe pinami :) a tak pozatym zarąbiste bucki :)

pZdR
kupie opony - slicki 3.0 na 24
kenda K-rad 26 cali
<<MASA>>
Kontakt:

Post autor: <<MASA>> »

ja tez mam vansy ale juz sie zaczynaja sypac
Rower ??? A co to ??
szczeki_yyy
Kontakt:

Post autor: szczeki_yyy »

kurwa a ja wszystkie buty ktore mam i w ktorych jezdze na rowerze sa zjebane, maja dziury i sie rozpierdalaja, niema na to rady, dude:D
Kocie szambo!!!
trójkąt
Kontakt:

Post autor: trójkąt »

MAm Vansy "moola" sprowadzane ze stanow i po jakis 6 miesiącach pękła podeszwa:/ tak ze jak pada deszcz to woda leje sie do srodka buta. I w prawym bucie zrobiła sie dzioora przy palcach.Tzn. odproola sie nitka:/ ogolnie ******* z grzybnią:/ alle mialem wczesniej Vansy TNT i sie zajebiscie spisywaly..skóra i jeszcze super kolory(czaro czerwono żółte:D)
lej na mÓr!!!!!!!!!
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

Breeder smith's produkuje google :)
trójkąt
<lol> buty ze stanów sprowadzać :P

Ja jeżdżę w zwykłych Asicsach za 500zł:D
KURA
Kontakt:

Post autor: KURA »

ja śmigam w cormax'ach i się trzymają :D
jaco
Kontakt:

Post autor: jaco »

a ja śmiagam w buciorach nike za 499zł i są dobre i nienarzekam i tesh kupiłem w promocji z 699zł chodze w nich jush 3 miechy i nic jak nówki.pozdro

p.sBreeder a może masz vewsy a nie vansy:)
elMo
Kontakt:

Post autor: elMo »

A ja mam Vansy Dustin cośtam(zamazało się już w środku :P ) i są ok tylko sie podeszwa od dołu troche zdziera od pinów... Ale ja sie nie dziwie, że buty jakie by nie były się niszczą. To są buty na deske, nie na rower. Na desce nie masz pinów, nie?? :)
http://www.pinkbike.com/photo/944642/

oneeighties!
Breeder
Kontakt:

XxsinSMITH produkuje gogle, a smith's to polska firma skate'owa
trójkątnie odpadał ci z tych vansów tnt pasek gumy z boku podeszwy?? bo w nich też taki jest. podeszwa właściwa jest zrobiona z jednego kawałka gumy i na dole, dookoła jest obklejona paskiem gumy. wyglada to na jednolite, ale jak podklejałem buty to się okazało, że to jest tylko "dodatek" :/
Xxsinpo raz 2nd - czemu niby butów ze stanów nie sprowadzać??
jacomam vansy nie wansy tudzież vensy :)

pozdro
Breeder
Kontakt:

elMovans ma też w swojej ofercie buty na bmx i mają taki sam pasek gumy jak w moich.
Renio
Kontakt:

Post autor: Renio »

Xxsin pisze:smith's produkuje google :)
nieprawda to jest producent odzieży ]
gogle produkuje SMITH
team www.CYKLOTUR.com
Zablokowany