Rozwalili nam trasę!!!!!!&^%$%#$%@#@#$^!
Rozwalili nam trasę!!!!!!&^%$%#$%@#@#$^!
Przychodzę dziesiejszego pięknego dnia na naszą trasę dh w lesie wolskim w krakowie patrzę i nie dowieżając własnym oczą klnę głośno. Jakiś skurwy syn (pewno leśniczy) rozpierdolił nam trzy wspaniałe chopy z którymi zdążyłem się już bardzo mocno zżyć! Rozwalone zostało wybici przed garbem, fajna chopa po garbie oraz chopa do wąwozu. Chopy nie były może jakieś super duże ale bardzo fajne i jest czego żałować! Chciał bym wrazić tym tematem moje wkurwienie na człowiek który rozwalił nasze zabawki! Co by było gdyby twojemu synkowi gnoju ktoś zabrał zabawki!?
Druga strona medalu jest taka iż należy ruszyć dupy i zbudować wreszcie coś porządnego w tym zasranym lesie albo przynajmniej odbudować stare chop...zrobilibyśmy jakieś jebutne dable albo co! Do roboty! Zebrało by się z 10 chłopa i w jeden dzień coś pobudujemy...? Kto się pisze...i kiedy?? Ja z adolfem jeździmy praktycznie codziennie...
Druga strona medalu jest taka iż należy ruszyć dupy i zbudować wreszcie coś porządnego w tym zasranym lesie albo przynajmniej odbudować stare chop...zrobilibyśmy jakieś jebutne dable albo co! Do roboty! Zebrało by się z 10 chłopa i w jeden dzień coś pobudujemy...? Kto się pisze...i kiedy?? Ja z adolfem jeździmy praktycznie codziennie...
http://www.pinkbike.com/photo/924780/
naaakurwiaj!
naaakurwiaj!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
kurde, wiem jak to jest, nam calego dirta wyrównali, jakies h u j e z konserwacji zabytkow stwierdzyly ze hopy przeszkadzają (wiecej na stronie - w sygnaturce) i wszystko rozwalili. teraz jest tam syf i wyglada to gorzej niz kiedy byl dirt - wtedy przynajmniej byl porzadek i jakos to wygladalo. Ale nie. Po co ktos ma sie dobrze bawić.
Krakus_dh - wiesz co, w naszym kraju lepiej jest ,jak bedziesz pic browary pod klatką, albo na schodach niz jak bedziesz sie dobrze bawił. Chyba sie trzeba przyzwyczaić...
Krakus_dh - wiesz co, w naszym kraju lepiej jest ,jak bedziesz pic browary pod klatką, albo na schodach niz jak bedziesz sie dobrze bawił. Chyba sie trzeba przyzwyczaić...
Pawel M.
Fotka: http://www.pinkbike.com/photo/827159/
www.hardcore-glogow.prv.pl
Fotka: http://www.pinkbike.com/photo/827159/
www.hardcore-glogow.prv.pl
współczuje z powodu dirtu!
Ja zbudowałem c kumplem miejscówkę u siebie w lesie i byłęm przekonany, że nie pozyje dłużej niż kilka dni. Miejscówka składa się 5 hop i northshorowego dropa z drewna na takiej stromej górze. Na razie jednak - już od od kilku miesięcy parkowcy nic nie mówią. Traskę wybudowałem na szlaku Wolińskiego Parku Narodowego ale pod ścisłymi narzuconymi sobie rygorami - przejezdność szlaku (hopy z boku drogi) i bez żadnego kopania, zero zmian innych niż górki przyniesionej ziemi, Zobaczymy jak będzie dalej.
Ja zbudowałem c kumplem miejscówkę u siebie w lesie i byłęm przekonany, że nie pozyje dłużej niż kilka dni. Miejscówka składa się 5 hop i northshorowego dropa z drewna na takiej stromej górze. Na razie jednak - już od od kilku miesięcy parkowcy nic nie mówią. Traskę wybudowałem na szlaku Wolińskiego Parku Narodowego ale pod ścisłymi narzuconymi sobie rygorami - przejezdność szlaku (hopy z boku drogi) i bez żadnego kopania, zero zmian innych niż górki przyniesionej ziemi, Zobaczymy jak będzie dalej.
pozdrawiam
Krakus_dh A mieliscie jakies pozwolenie na budowe?? Watpie wiec sie nie dziwcie. My też kiedyś zrobiliśmy hopki w lecie i nam lesniczy rozwalił. Teraz budujemy na polu gdzie jest super ziemia i glina a obok jest budowa i nikt sie nie czepia mimo ze jest to teren państwowy. A poza tym u nas nie ma rożnicy czy robimy w lesie czy na polu bo i tak wszedzie jest płasko.
pozdROWER
pozdROWER
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3808556
-
- Kontakt:
U W A G A ! ! ! ! !
Dam wam rade, ale to nie w kazdym miescie tak jest :D
Nam lesniczy DIRT z ziemią wyrównał :D To my zrobilismy malo chopke tam, i zaczajilismy sie na *** a!!! patrzymy idzie skurwysyn,! PODBIJAMY DO NIEGO I ZACZYNA SIE ROZMOWA!!!
Skończyło się na tym, że dostał od nas 3.50zł NA WINO!!! I od tej pory nasz PIĘKNY DIRT stoi i stoi i rośnie :D:D:D
polecam ten sposób, ale jak nie bedzie chciał to W PIZ DE SKURWIELA I BEDZIE WIEDZIAŁ ŻE TAK NIE MOŻNA!!!
nara
Dam wam rade, ale to nie w kazdym miescie tak jest :D
Nam lesniczy DIRT z ziemią wyrównał :D To my zrobilismy malo chopke tam, i zaczajilismy sie na *** a!!! patrzymy idzie skurwysyn,! PODBIJAMY DO NIEGO I ZACZYNA SIE ROZMOWA!!!
Skończyło się na tym, że dostał od nas 3.50zł NA WINO!!! I od tej pory nasz PIĘKNY DIRT stoi i stoi i rośnie :D:D:D
polecam ten sposób, ale jak nie bedzie chciał to W PIZ DE SKURWIELA I BEDZIE WIEDZIAŁ ŻE TAK NIE MOŻNA!!!
nara
-
- Kontakt: