Duro po ok. 3 miesiacach katowania przez kolege malolata. na oko wazy 36kg. ladowal dropy 2 - 2.5m i wyskakujac na murek 40cm duracz powiedzial mu DOSC!!
hheeh
(fart ze na dropie tak sie nie stalo)
ja mysle ze to przez to ze przy nim grzebal skrocile elastometr ostatnio. czy cos zmixowal i mu dobijal. byl na falkowej na dropie spotkalem go jak wrucil i pokazywal mi ze pekl mu taki plastik pod glowka ramy zaraz od dolu. ale nie bylo widac zadnych pekniec na amorku powierzchownie pewnie gdzies od spodu byla ryska. pozniej poskakal na ratuszu i wbijajac sie od dolu na murek z kamieni na przeciwko dkk kolo szwagropolu rozlecialo mu sie
o cholera :/ ty mu ucioles elastomer? :/ niepotrzebnie bo mu dobijal......jak bedzie szedl doo hopka na gwarancje to neich zalozy sobie opaske na tlumik zeby sie nieprzyczepili aha no i pewnie ten amorek byl wadliwy bo ja mam duro i wale na nim od roku wlasnie te dropy na zamku i falkowej prawwie codziinenie i zro luzow itd ale teraz jestem w USA i sprzedaje moj rowerek bo przywoze Kone stinky. Pozdrowka
http://www.pinkbike.com/photo/674223/ moze jeszcze kiedys wsiade na ciebie...
Ja waże 2 x tyle i skacze dropy na duro o wysokości 4 metry i więcej i jakos nic mi si enie stało i uwierzcie mi że naprawde robie to nie rzadko a dla niedowiarków na Duro można wyczyniac takie cuda że max http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=534288
no a wy tak kochacie te duro,to tani tajwanski wyrob wykonywany po ksoztach,nie ma sensu tego brac,peknie szybciej niz kazdy dj,szhit ogromny kupujta lepiej sztywne widly a nie duro,pzodro600
co wy gadacie....przcie toz to duro w polaczeniu z dragiem to najwspanialsze cudo acroos the wordl ziąmy... ;) eghhhh dajta mi lepiej PIKE'a za darmo :P
i can't stand fake ass bitches..lyin ass niggas and you punk ass snitches!West Side
Suntoureeee poje*bany jesteś!!?? Qrwa!!?? Sztyny widelec to można zamiast rst włożyć, ale od duro spierdal*aj!!!! Znam dużo osób które katują duro i nic, tylko jednemu zje*banemu kumplowi już 2 poszły po dokręcał na qrwę haki :/
hehe od elastomeru to napewno mu niepękło mójemu koledze w identycznym miejscu pękło tylko model 2004 ale to bez róznicy poprostu miał od katowania wygięte golenie i wkońcu na gocławskim dircie po niedolocie pękł mu oto foto: