mam dziwne wrażenie (BMX vs MTB) ...
-
- Kontakt:
U mnie jest mniej wiecej po rowno BMX i MTB. Sam jezdze z 2 kumplami ktorzy smigaja na BMX a ja na MTB. Wlasnie z cala reszta milanowskich riderow (BMX & MTB) robimy sobie dirta z prawdziwego zdazenia. Jest zajebiscie. BMX & MTB Rulezzz
SPRZEDAM widly Treka, kiera x2, mostek x2, hampel, klamka, siodlo, kolo tyl
gg:1732587
gg:1732587
-
- Kontakt:
U mnie jest ze dwóch aktywnych Beemiksowców, reszta to mtb. I CO Z TEGO??? Jeżdżę razem z nimi dwoma bo jeżdżą dużo zamiast się na miejscówce obijać. Dzisiaj miałem z nimi fajną sytuację bo jak ja próbowałem 180-tkę na najeździe i mi prawie wychodziła to się bmx-owiec dołączył z próbami tego samego. I wyszła z tego świetna zabawa bo jeden chciał pokazać drugiemu, że umie, a ja mu pokazałem, że na "dużym" (13") rowerze też się da:-)
I tym miłym akcentem...
pozdro 4 all
I tym miłym akcentem...
pozdro 4 all
Serwisuję repliki ASG. DOBRZE serwisuję ;-) .
GG:8899894
GG:8899894
macie niektórzy problemy ...
dla mnie mogą wszyscy se kupywać rowery po 100 tys. i nic na nich nie robić, tylko się lansować, byle im to sprawiało przyjemność :). czyż nie po to mamy swoje rowerki, żeby nam sprawiały uciechę ? no i co komu przeszkadza MTB w skateparku ? przecież też se przyjedzie ktoś poskakać i porobić te same tricki co BMX-owcy, tylko na większych kółkach.
Pozdro !!
p.s. a nie wie ktoś gdzie w tych czasach Bruisery dostać oprócz rowerowey.com ? :D
dla mnie mogą wszyscy se kupywać rowery po 100 tys. i nic na nich nie robić, tylko się lansować, byle im to sprawiało przyjemność :). czyż nie po to mamy swoje rowerki, żeby nam sprawiały uciechę ? no i co komu przeszkadza MTB w skateparku ? przecież też se przyjedzie ktoś poskakać i porobić te same tricki co BMX-owcy, tylko na większych kółkach.
Pozdro !!
p.s. a nie wie ktoś gdzie w tych czasach Bruisery dostać oprócz rowerowey.com ? :D
http://www.pinkbike.com/photo/1254584/
normalnie o tej porze wożę się na dworze
normalnie o tej porze wożę się na dworze
wiadomo, na bmx więcej zachrzaniają bo są cięższe:P i muszę se formę wyrobić, a włogóle to z ch♥ja wyssany topic box-owcy są spoko, ale np ja bym na bmx wyglądał śmiesznie 198 cm wzrostu, nie, to nie dla mnie...
pozatym bmx-y nie mają z przody marzocchi z.1 fr sl :P i łapy bolą
---------------------------------------------------------------------------------------
ogólnie co ci za różnica czy ktoś jeździ na mtb czy bmx? masz jakieś problemy... ja bardzo szanuje wszystkich, co uprawiają jakiś sport, skateboardzistów też i włogóle nie ma znaczenia kto na czym jeździ,
mtb- pewnie że się kupuje lansu, bo są wygodniejsze, i jest bardziej vertykalna pozycja, i możesz wygodniej dropy walić i jesy git :P
pozatym bmx-y nie mają z przody marzocchi z.1 fr sl :P i łapy bolą
---------------------------------------------------------------------------------------
ogólnie co ci za różnica czy ktoś jeździ na mtb czy bmx? masz jakieś problemy... ja bardzo szanuje wszystkich, co uprawiają jakiś sport, skateboardzistów też i włogóle nie ma znaczenia kto na czym jeździ,
mtb- pewnie że się kupuje lansu, bo są wygodniejsze, i jest bardziej vertykalna pozycja, i możesz wygodniej dropy walić i jesy git :P
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297
-
- Kontakt:
Jeeeezzzzuuuu ale sie ludzie zrą :D <LOL> Naprawde dziwne ze w niektórych miastach sa takie podziały... BMX najeżdżaja na MTB i na odwrót... U nas pokuj i cisza. Brak podziałów... Chociaż NIEEE... Za pare dni skonczą nam sk8park i bedziem sie musieli niestety (;D) użerać ze kolesiami na deskach... Im napewno nie bedzie sie podobać ze 10 ziomów na MTB/BMX bedzie miejscówe okupować :]
A tak to pozdro 4 all (ziomalskie pozdrowionko jak chuuj :D)
A tak to pozdro 4 all (ziomalskie pozdrowionko jak chuuj :D)
http://tablica.pl/oferta/rama-specialized-big-hit-fsr-1-rozmiar-m-stan-bdb-ID2AUgz.html#60bfe7734a;r:;s:
-
- Kontakt:
hehhhh..tez tego nie rozumiem...sam smigam z 3 xarzami prawie za kazdym razem i uwazam ze to oni maja naprawde jajca i umiejetnosci...porownojac jazde jak dla mnei na moim biku i na x'e to dwa inne swiaty moj rower to aktualnie te 13/14 kg a bmx hehhh 18.... hample praktycznie nei lapia krotkie to ciezke i wogole dziwnie...a zrobic cos an tym to ni cholery nei zrobie...
i can't stand fake ass bitches..lyin ass niggas and you punk ass snitches!West Side
-
- Kontakt:
Ehhhhh odwieczny podział miedzy MTB a BMX,nie rozumiem czegoo wy ich tak nie lubicie u nas w wszyscy sie trzymaja razem,robimy hopy pod mtb i bmx,zawsze jezdzimy razem tzn mtb i bmx,nigdy zadnych klotni i podzialow zawsze tak bylo,uczymy sie od siebie nawzajem roznych sztuczek itp i jest gicior i wcale nie zgadzam sie,ze bmx-owcy uwazaja ze lepiej umia czesac triczki,moze tak jest u was ale nie u nas.pozdro600 JA obosicie nic do nich nie mam,rower jak rower,dwa kolka,kierownica rama itp. to dalczego amcie na nich najezdzac a niektorzy moga was nie lubic bo to moze wy jestescie tacy jak mowicie o nich takze proponuje przemyslec sprawe.ciao
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
www.tapeclothing.com
Wogóle czcze gadani, niepotrzebnie zacząłem temat, wczoraj się rozsypałem konkretnie na dircie, mam nadgarstek w puzzlach i sam nie będę jeździł 6 tyg. Najgorsze że to prawa ręka, chyba na końcy wymodeluję sobie cipkę z gipsu. Pozdrawiam wszystkich co uczą się cały czas czegoś nowego (dziś zaczynam się podcierać lewą ręką). Pozdrawim wszystkich i koniec tematu , nara
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=565504