3000zł na rame i amorka... ale co kupic?
3000zł na rame i amorka... ale co kupic?
Witam was. Mam 3000 zł na ramke i amorka i chce cos kupic ale nie wiem co... Proponujcie. Piszcie jak macie cos do sprzedania bo nigdzie nic nie moge znaleźć zeby kupic... Cosz to za kraj zeby miec pieniądze a nie miec gdzie ich wydac.. Paranoja :D
check this out - http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1500066
WTF to kto co chce?? ktos tu chyba na 2 nicki jedzie ??:>
quote="koxx83"]no chciałbym ramke banshee morphine, albo jakiegos fulla moze stinky albo tosa inu.. Amorka JuniorT albo 66 jakis, PIKE, moze sherman. zalezy co mi sie trafi okazyjnie. bo sprzedałem swoją ramke i amorka... i potrzebuje czegos nowego[/quote] taka szybka zmiana?
wczesniej a teraz:koxx83 pisze:ja bym nabrał duncon pitbull2005 + sherman flick, oba malowane na urban camo wypasss. z amorków jakiegos junioraT albo 66 RC, i zostanie ci na ramke jeszcze spoko. Moze banshee jakies ale gdzie to dostac?
quote="koxx83"]no chciałbym ramke banshee morphine, albo jakiegos fulla moze stinky albo tosa inu.. Amorka JuniorT albo 66 jakis, PIKE, moze sherman. zalezy co mi sie trafi okazyjnie. bo sprzedałem swoją ramke i amorka... i potrzebuje czegos nowego[/quote] taka szybka zmiana?
-
- Kontakt:
Dobra dobra unioslem sie sorry,ale psotow w kij,nie mialem zamiaru Cie zjechac,ale skoro juz musisz cos kupic to z fuli sotatnio widzialem do sprzedania bial tose inu za 1400 no,ale to sie dosc czesto sypie takze moze akita albo dm tylko,ze wtedy mniej na amora zostanie.Wiec proponuje kupic juniora za 1600 z rowerowy.com i za reszte poszukac albo sztywnej ramy albo fulla jakas uzywka sie znajdzie.pzodor600
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
www.tapeclothing.com
napisz do mnie, załatwie Ci sprzet mega tanio, ramy, amory, wszystko.
bikerider@o2.pl
W sumie polece Ci odrazu zjebistego fulla DeVinci + Sherman
bikerider@o2.pl
W sumie polece Ci odrazu zjebistego fulla DeVinci + Sherman