Dwopółka a sztywna rama?
Dwopółka a sztywna rama?
Proszę o wasze opinie dotyczące montażu 2 pólki do sztywnej ramy 14''(Pitbull). Chciałbym zamontować Super T QR20. Może kotoś jeździ na Pitbullu z dwupółką. Napiszcie proszę jak to razem działa. Rozważcie za i przeciw.Proszę o wasze sugestie.
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
ja uwazam ze do tej ramy nie bardzo jest wskazane zakladanie dwoch polek bo rama jest mala i geometri moim zdaniem sie strasznie zmieni i moze sie zle jezdzic z wytrzymaloscia raczej da rade mimo to ze DC chyba nie daje gwarancji na zakladanie takich sprzetow ale ja uwazam ze przez jakis czas (dlozszy) wytrzyma:) pozdro!!!
<-- www.dtpoznan.prv.pl -->
dajcie mi rower
dajcie mi rower
Dwupółka + Hardtail = coś do wszystkiego i niczego zarazem... Włóż jakąś Z1 albo Shermana do 150mm góra... Taki set jak proponujesz jest bardzo uciążliwy :| Wiem bo miałem tak przez 1,5 roku... Tera jeżdże na Z1 i jest super... Nie myśl ze na dwupółce da sie skakać z wyższych rzeczy... Dobijesz i tak a łapy beda boleć podobnie :] Zato na mniejszym amorku (100-150mm góra) wzrasta "czucie" maszynki, jej poręczność... Wybieranie nierówności?? Co z tego że przód bedzie pieknie wybierał skoro dupą Ci bedzie wywijac po drzewach??
http://tablica.pl/oferta/rama-specialized-big-hit-fsr-1-rozmiar-m-stan-bdb-ID2AUgz.html#60bfe7734a;r:;s: