No nie wpływa na to ze amor pęka ale zrozum że napewno po takiej operacji będzie częściej dobijał a przez częstsze dobijanie amorek dostaje po dupie = szybciej sie go zajebie, dlatego też pozostawiam swojego duracza w stanie nieanuroszonym - troche brunoxu co dzień i lux.
Destroyer DS2 + Duro '05 , Moto + Pure4130 i troche innej szpeji...
gg:5900968
kurwa duro najlepszy amor w swojej cenie nowy co wy pierdoli cie jak byla to nowosc to wszyscy ja pier ale zajebisty amorek wogole co to bylo a mase ludzi na nim jezdzi teraz to jest ******* niby i tak ze wszystkim jest ciekawe ile jest DJ peknietych a ile DURO !!!!!!!!!!!!!
dareko popieram w 100% znajdzcie mi cos lepszego za ta cene?! nie mowie ze duro to zajebisty amor ani nic tylko za te pieniadze nie am czego iecej wymagac a lamia sie sprzety za 2x 3x 10x kasy i ****(vide dj) a tu zobaczycie rozjebane i darcie mordy jak skurwysyn ile ludzi na tym jezdzi??? pozdro 600
Po mojemu bedzie tak ze neapoczatku wszyscy kupuja duro a za pol roku beda same Tematy ze sa polamane :D:D:D Sam Mam a raczej mialem duro i ajnie sie "Jezdzilo" :D
http://www.pinkbike.com/photo/674223/ moze jeszcze kiedys wsiade na ciebie...
MOJ DURO CHODZI LEPIEJ OD DJ OD MOJEGO KUMPLA tylko ze moj jest po tuningu tak to prawda ze jak jest nowy to zamula jak cholera ale moj jest zajebisty zobaczcie jakie amory sie pierdola lamia