Rower na kolach 26 x 4" CIEKAWOSTKA :)
Ja na swoich zrobilem juz jakies 30 tys km i nie stwierdzilem zadnych problemow. Moze po prostu miales pecha, albo uzywales nieodpowiedniego smaru wewnatrz manetki.MARIO pisze:co do sasha grip extreme to sie zgadzam ze nie pekaly tylko sie zacieraly :(( i ciagle musialem go rozbierac ale to moze tylko moja sztuka
-
- Kontakt:
Hmmmm.. obliczanie wszystkiego co do grama, a w ekwipunki nie ma wzmianki co do narzedzi, w razie popsucia jakiegos elementu roweru... zestaw kluczy wazy juz sporo
ciekawi mnie jeszcze czy latwo sie zdejmuje takie opony... jak zlapiesz laczka nie bedzie za wesolo...
powodzenia w wyprawie...... jestem pelen podziwu
ciekawi mnie jeszcze czy latwo sie zdejmuje takie opony... jak zlapiesz laczka nie bedzie za wesolo...
luk4szm
Rower rozkladam na czesci pierwsze (z piastami wlacznie) zestawem narzedzi, ktory wazy 280g.luk4szm pisze:Hmmmm.. obliczanie wszystkiego co do grama, a w ekwipunki nie ma wzmianki co do narzedzi, w razie popsucia jakiegos elementu roweru... zestaw kluczy wazy juz sporo
Jedyna rzecza, ktorej nie moglbym wymontowac na szlaku jest suport, ale poniewaz i tak nie biore zapasowego, to nie ma to wiekszego znaczenia.
Opony zdejmuja sie bez problemu golymi rekami, dzieki ciekawej konstrukcji obreczy :-) Tylko napompowac sie trzeba...
-
- Kontakt:
osobiście to podziwiam Cię za same plany :D zajebista sprawa i chęc dojscia do wyznaczonego celu to jest to... :D
PS. Coś mi to znany program "Misja Martyna" przypomina :D buhehehe ;)
JOKE :)
PS. 2 Chciałbym widzieć niejednego z nas zapie... po takich wydmach na naszych dualówkach, full'ach :D 20 km i koniec zabawy :D ha ha ha
PS. Coś mi to znany program "Misja Martyna" przypomina :D buhehehe ;)
JOKE :)
PS. 2 Chciałbym widzieć niejednego z nas zapie... po takich wydmach na naszych dualówkach, full'ach :D 20 km i koniec zabawy :D ha ha ha
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=586281