Skad sie niektorzy urwali....

Francuz
Kontakt:

Post autor: Francuz »

Zwracam Ci honor ... Ja tez do Katowic nic nie mam. Wkurzaja mnie ludzie co dalej maja cos przeciw Zaglebiu ... Vis and versa (czy jak tam sie to pisze) Powini juz z tym skonczyc... To jest zenujace ze nie moga sie porozumiewac ...
http://www.e-wypoczynek.pl/dewajtis/
Tanie noclegi w centrum Zakopanego !!
kojot
Kontakt:

Post autor: kojot »

Francuz pisze:To jest zenujace ze nie moga sie porozumiewac ...
heheh to kolega filozofia polecial:DD<zart>

tak to juz jest ze sa fanatycy... najlepiej poczytajcie sobie jakie sa jazdy na stronie zaglebia, hehehe.

sam jestem z zaglebia i do hanysow nic nie mam ale jak mi taki z gwara wyskoczy i zacznie najezdzac na zaglebie to nigdy nie pozostaje dluzny:P
Kaente
Kontakt:

Post autor: Kaente »

dawidek13-14 saport...<hahaha>

ty paziu
krabol
Kontakt:

Post autor: krabol »

andrut pisze:sosnowiec to gorole , nie potrafią porządnie pisać!!!
albo jak mówią- dosłownie
ekerka zamiast ekierka,
hehehe
HANYS sie odezwoł <lol>
chciałbym nadmienić że mysłowice to już Polska, bo jakto mówią TEGO NAWET HITLER NIE CHCIAŁ

peace :)
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

Nom jest to czasem denerwujące i wiele osób to praktykuje, ale tak jest i tego nie zmienisz :/
elnariel
Kontakt:

Post autor: elnariel »

No z choinki. Kurde teraz będą rozstrzygać kto hanys kto nie. W każdym mieście na śląsku mieszkają hanysy. Wole hanysa rowerzyste niż zwykłego :) Krabol nie szukasz grafika na strone ? :D
Kiera wtp (bmx) i borla 670mm (mtb) do opchnięcia
SDSW
Kontakt:

Post autor: SDSW »

stary ja ci proponuje spal sobie troche mary jane a wtedy takie pierdoly nie beda dla ciebie wazne, ja wczoraj mialem ze znajomymi zielona sesja a dzisiaj dostalem mandat (300zl !) i wcale nie jestem zdenerwowany dodam jeszcze ze boli mnie zab a ostatnie 11 godzin spedzilem w pracy i co ?! jestem spokojny...
Zobaczcie na ta dupe !!!:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60336687
ADRIAN DH
Kontakt:

Post autor: ADRIAN DH »

ale bzdury
bigo
Kontakt:

Post autor: bigo »

a ja nie nawidze jak ktos zalozy skarpetki z oznaczeniami prawej i lewej nogi na odwrot no doslownie mnie nosi. A tak na poważnie to założenie takiego topica to strata pamieci na serwerze :p
Sklep Rowerowy Biketopia - http://biketopia.pl
Roman_Maxx
Kontakt:

Post autor: Roman_Maxx »

Kojot masz rację, większość nie tylko, że nie zna angielskiego ale także ma problem w rozumieniu różnicy miedzy wklęsłym a wypukłym.
Wszyscy Ci którzy pisali;
"eeeetam..."
"Jezu ale się czepiasz..."
- to te przypadki bezstresowego ....
Pomyślcie czasem - to ta czynność której dawno nie używaliście...
za granicą jest masa ludzi którzy oglądają PINKBIKE i myślą,
że Polscy bikerzy to niedorozwoje?

PS. Pozdroweinia dla "Syberki" i kiedy jakiś tor wybudujecie na tej górce?
Kontakt:

a tam gadacie glupoty nikt z innych krajow nie pomysli o polakach ze sa niedorozwojami z powodu zle wypelnionej czesci opisu foty. My mamy wizerunek nie dorozwojów dzięki takim ludziom jak lepper a nie przez PINKBIKE
krabol
Kontakt:

Post autor: krabol »

elnariel pisze:No z choinki. Kurde teraz będą rozstrzygać kto hanys kto nie. W każdym mieście na śląsku mieszkają hanysy. Wole hanysa rowerzyste niż zwykłego :) Krabol nie szukasz grafika na strone ? :D
wal do mnie na gg
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
kojot
Kontakt:

Post autor: kojot »

bigo pisze:A tak na poważnie to założenie takiego topica to strata pamieci na serwerze :p
niemniej niz durne, nic nie wnoszace do tematu odpowiedzi ludzi tobie podobnych:P
Roman_Maxx pisze:PS. Pozdrowienia dla "Syberki" i kiedy jakiś tor wybudujecie na tej górce?
o ile chodzilo ci o syberke w bedzinie to tam nigdy nic nie powstanie bo nie ma gdzie(w koncu na gorce jest osiedle;)
niby by sie znalazlo ale tam jest za duzo dresow:/
bigo
Kontakt:

kojot mylisz sie moja mala niedorozwinieta malpeczko moja wypowiedz wniosla do tego topicu to ze poprostu nie ma sensu przypiepszac sie o takie pierdoly do ludzi bo i tak ddobrze wiemy ze i tak nikt sobie nie zawroci glowy takim topiciem i nie zacznie pisac inaczej
motomysz
moderator
Kontakt:

Post autor: motomysz »

puchatek88 jak nie ma to mozesz dodac... np na określenie Krakowa jest: Krak, KrK, Kraków... i mozesz sobie dodac nawet "dawna stolica polski"....

Co do tematu, RACJA.. czasem foty na pinku sa tak debile ze szkoda gadac, czasem odnosze wrazenie ze jak dac polakom darmowy serwer to go zaśmiecą.

Tak naprawde jestesmy małym krajem gdzies w środkowej Europie a na pinku jestesmy trzecią swiątową potęgą DH/FR tuz po USA i Kanadzie. Zastanówcie sie nad tym czasem.

Co do opisów to pewna super osoba z forum podpisywała swoje zdjęcia:

LOCATION - KRAKÓW
TRAIL - SALBACH albo LEOGANG ....

brak słów...
ODPOWIEDZ