TWÓJ STARY!!!

szczeki_yyy
Kontakt:

Post autor: szczeki_yyy »

WASI STARZY TO MICHAEL JACKSON I MONIKA LEWINSKY!!!!!!!!!!!!!!
Kocie szambo!!!
O_o
Kontakt:

Post autor: O_o »

thomas1988 ty chyba jezdziles ze mna i siwym na tej trasce po prawej stronie i z kudlatym jeszcze ? co do atmosfery na obozie rzeczywiscie stolec.
mongol dh
Kontakt:

Post autor: mongol dh »

WASI OJCOWIE !!
mongol dh
Kontakt:

Post autor: mongol dh »

THOMAS1988 JAKBY NIE WIEDZIAL TO TWOJA STARA TO MIRIAM !!
O_o
Kontakt:

ojcy spokoj ! :D hahahah
Inur
Kontakt:

Post autor: Inur »

a kto dostal po jajach lodem w sprayu?
www.trialshop.pl
Renio
Kontakt:

Post autor: Renio »

WoW mongol dh widziałem twoja mame na goglach zobaczcie i wy ale pikna
http://www.abellis.com/abellis/Gallerib ... 20Jaga.jpg
team www.CYKLOTUR.com
Renio
Kontakt:

Tak O_o jeździliśmy razem!Pozdro dla Ciebie trzymaj się i powodzenia!
team www.CYKLOTUR.com
R_O_S_A
Kontakt:

Post autor: R_O_S_A »

NO AKCJA SPRAY W JAJA BYLA PRZEJEBANA :]
ja sobie slodko spie nagle slysze jakies halasy na korytarzu wstaje i slucham pod drzwiami (naszczescie byly zamkniete) jak sie na mnie czaili ale ich nie wpuscilem :D:D:D

no atmosfera byla z leksza kicha:/ ale z tego co slyszalem to np. siwy dostal po ryju od kmicia!

oczywiscie ja musialem jeszcze cos zrobic chwile przed wyjazdem i nawet szyba mnie nie zatrzymla jak gonilem kmicia ten mi przed nosem zamknal drzwi (szklane) to nie mialem sie jak zatrzymac to jeb lapami w szybe!:D do teraz czuje kawalki szkla w lapach:/

skura sie wnerwil i razem z kmiciem po 35 zl (ostatnie 35 zl :))

ale cos to juz przeszlosc:D

za rok Austria i Wierchomla... wybiera sie ktos?
http://www.pinkbike.com/photo/2232705/ some new stuff
SlaY
Kontakt:

Post autor: SlaY »

thomas1988 ktos ty na czym jezdzisz :P?? bialy pitbull z duro?
kmiciu
Kontakt:

Post autor: kmiciu »

elo wszystkim mi zamrozili jajka :] nie mile uczucie no ale cuz....po skurze nie mozna sie spodziewac niczego wiecej:P sorry rosa za łape ale tak wyszlo co do obozu ogolnie nie bylo zle ale wiadomo zawsze moze byc lepiej... :) przedewszystkim poznalismy cieci z dh-zona ktorzy wypowiadaja sie jakby byli niewiadomo jakimi zawodnikami a sa cip**i "ENZO" ale nie bede po kolesiu jechal bo i tak mial z nami oboz zaglady pozdro dla wszystkich

BUNNY twój stary jebaku lesny
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=580632
KURA fr
Lokalizacja: Zgorzelec - tu nawet psy szczekają na rowerzystów...
Kontakt:

Post autor: KURA fr »

taaaaaaaaaa, a moze zagramy w gran turismo???? hehehe plecy mnie nakurwiaja (interwalowo) jak ktos zkapletuje liste gg to dajcie znac :) pozdro 4 all.

----====twoj stary====----
:D
dla mnie bomba :)
MadCow
Kontakt:

Post autor: MadCow »

Co wy sie tak na tego Enzo uwzieliscie ;) Mi to nie przeszkadza ale nie wiem o co chodzi :D
szczeki_yyy
Kontakt:

Post autor: szczeki_yyy »

A twoja stara to lewe jądro MIRIAM!!!!!!!!!!
Kocie szambo!!!
motomysz
moderator
Kontakt:

Post autor: motomysz »

własnie ... komu słodzilismy jajka :>

Wiem ze jednemu ze szczecina .. ale nie pamietam jak sie nazywa :P:P:P
O_o
Kontakt:

siwemu.ale i tak najwieksze jaja byly w pokoju 468 :D hehe
Renio
Kontakt:

SlaY pisze:thomas1988 ktos ty na czym jezdzisz :P?? bialy pitbull z duro?
tak a ja tez z tobą jeździlem z kąd się znamy
???
team www.CYKLOTUR.com
Antur
Kontakt:

Post autor: Antur »

Z tej strony Palibaka Paliblant :D Obóz był nawet nawet. Miło zobaczyć się z tyloma osobami, które wiąże jedno zamiłowanie :] Z każdym wiązał się jakiś cyrk :P

ROSA: śląski dziwak, co nawet obudzic nie potrafi :P Czasami w rozmowie z nim przydałby się słownik śląsko-polski. Ma hamulce pneumatyczne :P

O_o: Zakręcone bydle. Z nim to można konie kraść, pić i jarać :D Ma naryte w bani...z 1 hamplem na mokre ścianki nafaszerowane korzeniami :P Palibąk :)

Kuba (Bałwan, Misio siwego):dobry koleś, ma wygodne i fajne ubrania i rower za 9999 :D Obozowy spiewak :D Tańczył i śpiewał nawet przez sen.

Kudłaty: Piroman i mistrz skoków do wody. Kręcił wspaniałe śruby w pozycji horyzontalnej :D Paliwłos :) Ma fajną mamę :P

Kamper: Poryty łeb jakich mało. Zbierał robaki do portfela. Karmił łeb świerszcza mrówkami. On sie z tibii urwał. Ma świetny styl chodzenia :D

Szakir: Zagorzały amator wspaniałych wycieczek autokarowych. Lubi kawe co budzi go. Ma śmiszne spodenki z plastikowymi naszywkami :D

Surferzy: Made in California. Wearing clothes from: Quiksilver, RipCurl, Billabong :D To mówi samo za siebie. Krakowskie kasanovy. Pili co noc i nikt o tym nie wiedział :] spryciarze jakich mało.

Siwy: Zakręcony jak świński ogon. Uwielbia posuwać swojego misia. Nie lubi jak sie mu robi psikusy. Żył w ciagłym strachu przed Skurą. Porwał mi spodenki :/ Zgubił telefon :/ Lubi jaja na zimno :]

Grzejnik: Poobijany cichotek. Wysoko skacze i umie niezłego elbowslide'a na asfalcie :D Ogulnie bardzo spoko streetowiec.

Mateusz: Topiciel telefonów. Upotił 2 :D Robi bunnego na chama (zero techniki). Wystarczy być wysokim :P Ma fajną zbroję i aparat :]

Bomba: No Comment (przepierdział cały obóz przed PS2 grając w GT3 :/

Mały knot od PS2: Głupie dziecko, ktore potrafi zdenerwawać :D

Kuba: Ma piękny złoty rower z 888 :D Dobrze się z nim gra przez ściane :D włosy mu sie na głowie kręcą :P

Kmiciu: Chciał zabić Rosę (bóg z nim). Ma wygodne buty luzy na przednik kole i cudną koszulkę Ferrari :P

Kura: Lubi siadać na kamieniach przy pomocy salta. Wydał na obozie ponad 1000zł :D Ma sidoełko na spreżynach :D

Gosia Grzejnikowa: Swietnie pasują jej łopaty łosia :D do tych zakręconych kudłów na głowie :D

Marchewkowy Paweł: Wesoły ludzik co sie nami "opiekował". Ja nie wiem do dziś po co podjeżdżał do ośrodka całą drogę :P

(S,G)romek: Spokojny mistrz. Piroman. Jego rower to istna pochodnia. dobrze, że sporo padało, bo by puścił las z dymem.

Master Tomek: Starszy majster co ma napaprane na punkcie rowerów :] Lubi browar i 16-ki :D Jego amor to cysterna na spirytus :D

Skura: Ulala...niechciałbym mieć takiego wychowawcy w szkole :D Ten masta wie czego chce. Nikt poza kameprem mu nie podskoczy :D Ma fają skurę, cudną fajkę i wspaniały skuterek :]

Michałek Połamany: Równy koleś. Lubił mnie zaczepiać gupek. Ma ładny gips i wygodną zbroję , za którą mu dziekuję :D

ALE się ROZPISAŁEM ja JEGO :D
GG: 3435208 |||
http://www.pinkbike.com/photo/1003501/
Puzel
Kontakt:

Post autor: Puzel »

O lol ja też niewiedzialem ze mam tu profil :P to ja młody od zielonego poJnta

WASI STARZY
ODPOWIEDZ