tylko on nie laduje w gabkach tylko na takim gumowym ladowaniu - w jakims filmiku rowerowym dokladnie tam bylo nakrecane jak ktos robil frontflipa i go wyladowal
a co do dzieciaka to podziwiam aczkolwiek chlopak jest zamlody zeby wiedziec co to strach
pewnie zaczął jeździć w wieku 5 lat, to teraz nic dziwnego że ćwiczy backflipy
kiedyś na extreme pokazywali (i pewnie pokazują dalej) program o davie mirrze, opowiadał że pierwszą rampę rodzice kupili mu gdy miał chyba 6 lat (czy coś koło tego)
ej bo ja juz to chyba 30 raz ogladam i nie moge sie napatrzec :/ no wlasnie jesli on ma 9 lat i juz umie bez niczego backflipa to kurde on w wieku 15 lat bedzie robil frontflipa z supermenem i tailwhipem :OP
tez na jakims filmie widzialem jak gosciu sie tam uczyl backflipa najpierw gapki potem na taka mate jakas ladowal a dopiero potem normalnie .. w takich warunkach to jest łatwiej sie nauczyc no ale sam w sobie backflip jest trudnym trickiem
sam backflipa nieumiem alle mając basen łątwo się go nauczyć. Bo sam ten trik nie jest taki trudny technicznie:D wiem bo rozmawiałem z osobą ktora robi backflipa na double'u
A co do malego.. to fakt nie wie co to strach, raz sie rozwali pozadnie i przestanie jezdzic..
U nas takie gluty na makrokeszach probuja skakac dropy dochodzace do 2m i hopki.. Fakt faktem ze nie lataja jak inni ale jak jedzie tobie taki glut z gorki 30m popierdala 40km lub wiecej to tylko siecieszysz jak sie nie wpakuje w kogos... do tego bez ochraniaczy...
I pozniej sa takie sytuacje jak te we wroclawiu.. kretynizm