9-cio latek robi backflipa

HCR
Kontakt:

Post autor: HCR »

no jak sie ma gabki to napewno jest latwiej, na jakims filmiku widzialem jak kolo do gabek skakal robiac backflipa ale bez roweru :D tzn lecial na rowerze puszcza go robi backflipa i lapie rower i bach w gabki - watpie zeby na hopie tego sprubowal :)
johny
Kontakt:

Post autor: johny »

lol, ja jutro próbuje
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
bart.ek
Kontakt:

Post autor: bart.ek »

dawno na forum był filmik co jakieś dziecko na takim czerwonym rowerku skacze z 3 schodków może to nic wielkiego ale to dziecko to jeszcze chyba chodzilo do przedszkola .
-=Matekk=-
Kontakt:

Post autor: -=Matekk=- »

I po co sie tak podniecacie? Co mi to za wyczyn jak taki chłopek wychodzi z domu, jedzie do skate parku na hali, moze jeździć ile chcey zima, deszcz itd. mu nie przeszkadza, ćwiczy kazdy trick do gąbek zanim go zrobi na twartym podlozu a u nas to co? Kazdy trick ktorego nigdy nie robiłeś zaczynasz robic na twartym podłozu a jak wyjebiesz to lecisz na ryj, a on sobie moze opanowac do perfekcji skokami do gąbek. Jest też druga możliwosc bo u nas mozna skakać do np. siana ale to też trzeba miec mozliwosci - mieszkac na jakiejś wsi i miec wielka szope a tam mase siana. Jak dla mnie to nic wielkiego, bardziej imponuje mi ktoś kto zrobi np. no foota na twardym podłozu nie próbując skakac do niczego miękkiego.

Ps. można tez skakac do basenu ale wtedy sprzet szybko sie niszczy i dupa
Łopata ma swój własny, niepowtarzalny styl.
Hrumak
Kontakt:

Post autor: Hrumak »

I o co tyle podjary ? nie od dziś wiadomo że na świecie żyją ludzie wybitnie zdolni, którym wszystko przychodzi łatwiej albo mają wrodzony talent, wystarczy przejść sie do cyrku :] Szkopuł w tym, że jak to powiedział kiedyś ktoś : ,, jedni robią to bo potrafią a inni bo kochają to robić,,
[url=http://www.mpo.com.pl/]II wheels - I Passion[/url]
Bkillah
Kontakt:

Post autor: Bkillah »

wy to jestescie jednak w ch..uj zawistni !! nie mozecie sie pogodzic ze ktos ma dostep do czegos do czego wy nie macie .. pi.erdoli.cie ze ma dostep do gabek i kryte skateparki... a wy nie macie wiec powiniscie miec wieksza motywacje zeby mimo warunkow jakie macie jezdzic jeszcze lepiej.. ale wy nie .. tylko zawisc!!

a zrobic basen z gabkami to zaden problem ... Tomek jK. est tego przykladem ...

jak czytam wasze wypowiedzi to jedno okreslenie mi sie nasuwa - POLACZKI !!
www.hcfr.pl !!
Hope
Kontakt:

Post autor: Hope »

masakra :DDD
-=Matekk=-
Kontakt:

Post autor: -=Matekk=- »

Bkillah źle mnie odebrales, moge sie z tym pogodzić, nawet mnie to pierdoli bo jezdze w trialu:]
Łopata ma swój własny, niepowtarzalny styl.
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

Ale to jest tak, że w USA każdemu gówniarzowi rodzice kupią BMX-a, a unas większość może sobie o tym pomarzyć. A ma ktoś pomysł skąd wziąść gąbki do takiego basenu!!?? Tylko tak, żeby to zbyt wiele nie kosztowało ;)
lankru
Kontakt:

Post autor: lankru »

u nich na kazdy stan przypada choc jeden porzadny skatepark a u nas? juz nie bede mowil ze na kazde wojewodztwo go nie ma ale i w calej polscie nie ma praktycznie zadnego naprawde porzadnego skateparku:/

Xxsin zgadzam sie, ze tak jak u nas malolaty smigaja na wigry3 taty lub mamy to tam smigaja na bmxach
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
bananovy7
Kontakt:

Post autor: bananovy7 »

-=Matekk=- straszna z ciebie ciota gość robi w tym wieku backflipa co jest zajebistym wyczynem jak na 9cio latka i należy mu sie za to big respect.Z reszta jak mam byc szczery to pierdoli mi to cale foroom i mtb.Rzuciłem ten sport i przesiadłem sie na bmx bo tam jeżdza loodzie ktorzy chca sie czegos nauczyc a nie miec tylko ladne rowery za 4 tysiace i sie nimi podniecac.Nie moowie o wszystkich tylko o 99% społeczności mtb.Siedzicie sobie w miejscowce cały dzien a pojeździcie przez pol godziny gdy loodzie na iksach ucza sie nowych rzeczy przez caly czas gdy tam sa.Pierdoli mi taka jazda... i ta cała wasza zawistnosc... jedziecie po kims jesli go nie stac na zajebisty sprzet a tak naprawde ma wiecej zajawy niz wy.Kurwa kiedys tak nei bylo... sprzedajcie te rowerki i kupcie sobie playstation ktore wam sie bardziej przyda...

pozdro dla Bkillah zgadzam sie w 100%
Dareko
Kontakt:

Post autor: Dareko »

fuck
ODPOWIEDZ