TRAGEDIA WE WROCŁAWIU!!!!

Bombell
Kontakt:

Post autor: Bombell »

Mnie ostatnio pały goniły. Jechałem sobie spokojnie ulicą do domu około godziny 22.00 patrze suki jadą przeciwko i nagle dają po oponach i zawracaja to ja z bracholem zaraz w krzaki i napieprzamy po jakis chaszczorach a potem pod góre żeby samochodem nie wjechali a później luz zgóbiliśmy pałkarzy
elnariel
Kontakt:

Post autor: elnariel »

W takim głupim kraju żyjemy i trzeba się z tym pogodzić. Paranoja. W sumie można by zamknąć skatepark na jakiś czas jako "minute ciszy" czy okazanie jakiejś żałoby. Powinni obwiniać siebie bo prawdopodobnie skatepark zrobiony przez jakiś budowalnych buców a nie profesjonalistów. Bieda. Trzeba emigrować z tego kraju.
Kiera wtp (bmx) i borla 670mm (mtb) do opchnięcia
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

elnariel Nie rozumiem twojego podejscia. Jak ktoś kto nie umie dobrze jeździć prosto na rowerze ładuje się na trudne technicznie przeszkody to nic dziwnego, że się tak dzieje :/

Bombell
Mnie nie zaimponowałeś :P Wogóle poco to napisałeś z tymi glinami!!??
cwaniak_71
Kontakt:

Post autor: cwaniak_71 »

[*] [*][*]...

tak na marginesie to typ mogl rownie dobrze zabic sie schodzac po schodach...i co wyburzyli by wszystkie schody??

ludzie robia afere...ale sami tego dobrze nie przemysla...ludzie umieraja i taka prawda...ale czasem umieraja za wczesnie....
czesci(nawet-70%)
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=469969
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

Całą ta akcja ze skate parkiem jest przesadzona :/ Ja myślę, że w regulaminie skateparku pisze, że kask i ochraniacze są konieczne, wiec nikt nie powinien sie złościć :/
TrAkOnE
Kontakt:

Post autor: TrAkOnE »

to jest tak jak ktos nie mysli i robi trudne niebezpieczne rzeczy bez kasku to tak moze sie to skonczyc niech to bedzie przestroga dla innych
<-- www.dtpoznan.prv.pl -->
dajcie mi rower
kapkama
Kontakt:

Post autor: kapkama »

[*] Chwila nie uwagi, mala pomylka i kazdemu sie to moze zdazyc Panowie. A szczegolnie ze chlopak jechal bez kasku.Przykro mi
'Wszystko zaczyna sie w glowie' - Arnold Schwarzenegger.
ODPOWIEDZ