NORCO i Le ToY
NORCO i Le ToY
Jak w tym pięknym kraju dostać NORCO 4huna lub Le Toya 4 ?? Bardziej zalezy mi na NORCO.Wie ktoś moze ?? Jezeli tak to za ile i gdzie .
z góry dzięki :)
z góry dzięki :)
norco -> rowerowy.com jesli sie nie myle
zreszta wiesz ze nie mozna tych rowerow dostac to po co sie pytasz
popytaj ludzi co sprowadzaja takie rzeczy,wyloz kase i czekaj
w tym czasie kup reszte osprzetu i ochraniacze
aha le toy ostatnio byl na alledrogo
zreszta wiesz ze nie mozna tych rowerow dostac to po co sie pytasz
popytaj ludzi co sprowadzaja takie rzeczy,wyloz kase i czekaj
w tym czasie kup reszte osprzetu i ochraniacze
aha le toy ostatnio byl na alledrogo
Sprzedalem Norco Shore ,zostala 'tylko' crossowka :)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
To ja sprzedawalem tego le toya 3 na allegro. Moje przemyslenia jesli chodzi o le toya:
1 super geo manuale i wheelie mozna ciagnac i ciagnac (chociaz na wheeler'ze waspo 02 wychodzilo mi lepiej powod - WAGA)
2 masywna i ciezka ale jednoczesnie pancerna
3 posiada suport bmx a co za tym idzie waga korby + ramy robi swoje. Moj le toy wazyl caly ok 16-17 kg i byl to naprawde spory klocek w porownaniu z waspem - 13-14 kg
4 jesli chodzi o cene - nie dalbym za ta rame pow 2000 uwazam ze sie nie oplaca i tyle ale to tylko moje zdanie nie da sie jej sprzedac raczej za wiecej niz 1500 zl Sam sie mega denerwowalem kiedy dostawalem 1001 maili z haslem DAJE 1000-2000 za caly rower i jutro przyjezdzam - porazka na maxa.
5 jesli chcesz kupic le toya lub norco osobiscie polecam norco z racji ceny. Norco 4hun 2003- swietna rama na ktorej smigal dylan z drop in. Geo zblizona do toya a cena niewspolmierna. ok 1000 zl nowka z 2letnia gwarancja waga z tego co pamietam to 2,2 kg
Osobiscie majac juz kilka kultowych ramek HT stwierdzilem ze nie wydalbym na HT wiecej niz 1500 zl NIJAK sie to oplaca. Chcesz fajnego ht w dobrej cenie to sobie kup:
1 Chase z gieldy koles sprzedaje za 50% ceny wiec pewnie 700-800 zl (uwaga dlugie widly)
2 Norco 4 hun, 5 hun
3 Specialized P3
4 NSX - nigdy nie sadzilem ze to powiem ale uwazam ze NSX ma serio swietna polityke, dobre ceny i generalnie fajne produkty TAK TRZYMAC CHLOPAKI
1 super geo manuale i wheelie mozna ciagnac i ciagnac (chociaz na wheeler'ze waspo 02 wychodzilo mi lepiej powod - WAGA)
2 masywna i ciezka ale jednoczesnie pancerna
3 posiada suport bmx a co za tym idzie waga korby + ramy robi swoje. Moj le toy wazyl caly ok 16-17 kg i byl to naprawde spory klocek w porownaniu z waspem - 13-14 kg
4 jesli chodzi o cene - nie dalbym za ta rame pow 2000 uwazam ze sie nie oplaca i tyle ale to tylko moje zdanie nie da sie jej sprzedac raczej za wiecej niz 1500 zl Sam sie mega denerwowalem kiedy dostawalem 1001 maili z haslem DAJE 1000-2000 za caly rower i jutro przyjezdzam - porazka na maxa.
5 jesli chcesz kupic le toya lub norco osobiscie polecam norco z racji ceny. Norco 4hun 2003- swietna rama na ktorej smigal dylan z drop in. Geo zblizona do toya a cena niewspolmierna. ok 1000 zl nowka z 2letnia gwarancja waga z tego co pamietam to 2,2 kg
Osobiscie majac juz kilka kultowych ramek HT stwierdzilem ze nie wydalbym na HT wiecej niz 1500 zl NIJAK sie to oplaca. Chcesz fajnego ht w dobrej cenie to sobie kup:
1 Chase z gieldy koles sprzedaje za 50% ceny wiec pewnie 700-800 zl (uwaga dlugie widly)
2 Norco 4 hun, 5 hun
3 Specialized P3
4 NSX - nigdy nie sadzilem ze to powiem ale uwazam ze NSX ma serio swietna polityke, dobre ceny i generalnie fajne produkty TAK TRZYMAC CHLOPAKI
n0 ridE n0 fUN
a i jeszcze z takich ramek to Wheeler Wasp 02 - dla mnie jedna z fajniejszych ram na jakich smigalem, baaa lepiej mi sie jezdzlo niz na le toyu a jak jej jeszcze wrzucic kola 24" to mega wypas. EXTREMALNIE LEKKA na moje oko < 2Kg . Jedyny problem stanowi element cnc przy laczeniu suportu a widelek ktory ponoc peka. Mi sie to nie zdazylo ale foghorn zlamal z tego co pamietam. Pomimo to uwazam moim skromnym ze jedna z lepszych ram na jakiej mialem przyjemnosc jezdzic z HT. rozmiar 15,5" przy 187 cm nie przeszkadza, rama jest dluga a jej stosunkowo krotkie widly sprawiaja ze jest super zwrotna.
n0 ridE n0 fUN
-
- Kontakt:
skoro ludzie sie wypowiadają o innych ramkach to ja tylko przypomnę że jest jeszcze giant stp na allegro za 699 zeta bywa czasami. sklepowo 1400
to jest zajebista rama i do wszystkiego. 407mm tylngeo trójkata głowka z tymi wzmocnieniami giantowymi, da sie jezdzic i stritowo 85mm skoku i z shermanem 150mm i daje rade ze wszystkim
pzdr
to jest zajebista rama i do wszystkiego. 407mm tylngeo trójkata głowka z tymi wzmocnieniami giantowymi, da sie jezdzic i stritowo 85mm skoku i z shermanem 150mm i daje rade ze wszystkim
pzdr
http://www.pinkbike.com/photo/783857/
http://www.djshadow.com/videos/player/6/quality/hi
http://www.djshadow.com/videos/player/6/quality/hi