Części - WSZYSTKO W JEDNYM TOPICU :D
Części - WSZYSTKO W JEDNYM TOPICU :D
Siema!
Teraz kupuje pare nowych elementow swojego bike'a!
KOŁO:
Koło na przod juz wyczajiłem, ale zastanawiem sie jaka piaste włozyc na przod!
Pod zwykła oś!
Mysle nad piasta NS, DANGEROUS MIKE, Co kupić na przód??? Do Double Tracka!
Napinacz:
Tak najlepiej do 150zł
Co lepsze PMSOHO czy TRUVATIV - nie wiem jaki to, chyba boxguide czy jakoś tak :) (stoi chyba 139zł na allegro)
Hampel:
Na przód!
Myśle nad: SHIMANO DEORE 525 (270ZŁ)
Co warto na przód wybrać tak do 350zł???
Widełki amortyzowane :DDD :DDD :DDD
Mam duro, nie jestem zadowolony :)
Chcem kupic jakiegos używanego bomberka!
Wezme jakiegos DROPA lub DIRT JUMPERA używke z allegro!
Za ile opłaca sie kupic np. Dirt Jumpera 1 z 2003 roku?
I ogólnie amorek do 800zł, dajcie mi linki lub info amorków w tym zakresie cenowym :)
I to by było na tyle :DDD
Pozdrobike
Teraz kupuje pare nowych elementow swojego bike'a!
KOŁO:
Koło na przod juz wyczajiłem, ale zastanawiem sie jaka piaste włozyc na przod!
Pod zwykła oś!
Mysle nad piasta NS, DANGEROUS MIKE, Co kupić na przód??? Do Double Tracka!
Napinacz:
Tak najlepiej do 150zł
Co lepsze PMSOHO czy TRUVATIV - nie wiem jaki to, chyba boxguide czy jakoś tak :) (stoi chyba 139zł na allegro)
Hampel:
Na przód!
Myśle nad: SHIMANO DEORE 525 (270ZŁ)
Co warto na przód wybrać tak do 350zł???
Widełki amortyzowane :DDD :DDD :DDD
Mam duro, nie jestem zadowolony :)
Chcem kupic jakiegos używanego bomberka!
Wezme jakiegos DROPA lub DIRT JUMPERA używke z allegro!
Za ile opłaca sie kupic np. Dirt Jumpera 1 z 2003 roku?
I ogólnie amorek do 800zł, dajcie mi linki lub info amorków w tym zakresie cenowym :)
I to by było na tyle :DDD
Pozdrobike
-
- Kontakt:
hampel blackbox, hmx1-2
piasta ns
amor, cos takiego np. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60728197
napinacz truvativ
piasta ns
amor, cos takiego np. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60728197
napinacz truvativ
mam psylo race na sprzedaz ( z pompka ) , sztywna os , jest na allegro i moglbym kolka do niego zalatwic nawet jaks cos ( nie bede mowil ze os 20 mm to same zalety ;] a masa amorka 1,8 kg sic ! ) gg 6966102
fotki w podpisie
co do amorkow to ze cos sie nazwya drop off to nie znaczy ze zaraz super bedzie , sa rozne modele wez to pod uwage...
fotki w podpisie
co do amorkow to ze cos sie nazwya drop off to nie znaczy ze zaraz super bedzie , sa rozne modele wez to pod uwage...
www.mm-foto.pl
piasta nie musi byc jakas super, byleby byla na maszynowkach. Co do napinaczy to obywda sa ok, z tym ze truvativ nie ma rockringow, ale mozna je zrobic za grosze u tokarza. Co do hampla to jesli nowka to chyba tylko deorka, ew magura julie,ale moim zdaniem nie warto magury.ja bym kupil jakas grimece sys 8 albo nawet 12 czasami trafia sie za taka cene. Amorek to chyba jakis uzywany DJ, ewentualnie jakis marcok ze starszych lat, tez uzywany, np cos z serii Z.
Miodożer.
co do przedniego hamulca to sam szukalem i nadal szukam cos dla siebie. ludzie polecaja avida bb5 podobno dziala zajebiscie mocno. w rowerowy.com kupisz z 8" tarcza za okolo 330zl.
poza tym gratuluje ujecia wszystkiego w jednym temacie, coniektorzy powinni brac z ciebie przyklad....
poza tym gratuluje ujecia wszystkiego w jednym temacie, coniektorzy powinni brac z ciebie przyklad....
www.trialshop.pl
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Za 350pln mozesz hfx9 z tarcza 203 w bardzo dobrym stanie wyhaczyc. Tyle, ze jak chcesz miec tarcze 8 calowa to przydalby sie amor za sztywna oske - np ten psylo wookiego :-)
Co do piasty to wybierz taka jaka bardziej Ci sie spodoba, bo przod nie dostaje tak po dupie jak tyl. Raczej nie bedzie roznicy miedzy nsx/dm/winzip/grimeca/etc...
Co do piasty to wybierz taka jaka bardziej Ci sie spodoba, bo przod nie dostaje tak po dupie jak tyl. Raczej nie bedzie roznicy miedzy nsx/dm/winzip/grimeca/etc...
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=532557
I mam jeszcze pytanka :DDD
Jaką DM wziać do skakania 2.0 czy 3.0 ??? I czy są różne rozmiary ram 3.0 czy jest tylko jeden????
Bo jak DM 3.0 ma być taki wysoki he ..... bede chaczył o siodełko to żle :)
I jaki by był dobry skok amorka do 2.0 i 3.0 czy ten 66 170mm jest dobry, i czy w tej ramce będzie dobry???
pozdro
Jaką DM wziać do skakania 2.0 czy 3.0 ??? I czy są różne rozmiary ram 3.0 czy jest tylko jeden????
Bo jak DM 3.0 ma być taki wysoki he ..... bede chaczył o siodełko to żle :)
I jaki by był dobry skok amorka do 2.0 i 3.0 czy ten 66 170mm jest dobry, i czy w tej ramce będzie dobry???
pozdro
te ramki są identyczne.PepikDH pisze:Qrde szukam i szukam i niemogę nigdzie znajść kątów ramy Kona Stinki 2004
Jakby ktoś z sejmu wiedział to proszę o pomoc.
Chodzi mi głównie o to czy stinki 2004 jest bardziej nastawiona na freeride
niż wersja z 2003...
sprzedam orzech Lazer ONE biały za 40 zeta, rozmiar L/XL stan idealny