Zapytanie o uszczelke do hayesa nina

fercio
Kontakt:

Zapytanie o uszczelke do hayesa nina

Post autor: fercio »

Czy jest mozliwosc dostania uszczelki do tloczka w klamce. Z tego co sie dowiedzialem to wystepyje
ona tylko wraz z tloczkiem ale poco kupowac caly tloczek sporo tylko uszczelka poszla :/. Moze ktos mial podobny problem i zastapil zepsuta uszczelke podobna. Bardzo podobna jest uszczelka do motorum mzk tego z hydraulikiem z przodu. Ale niestety jest troche wieksza :P. ehh Nie rozumiem czemu producent hayesa nie wpadl na genialny pomysl sprzedawania samych uszczelek skoro sa tak liche :/.
siudass
Kontakt:

Post autor: siudass »

ja mialem podobny problem, szukalem dosc dlugo, ale niestety jedynym wyjsciem pozozstalo kupienie calego tloczka :/
adam.siuda@gmail.com
kali
Kontakt:

Post autor: kali »

fercio, taka jest smutna prawda (ok. 70 zł). Właśnie wymieniam w prawej klamce, jakieś 3 miesiące temu wymieniałem w lewej. Padły po prawie trzech latach.
[url=http://www.pinkbike.com/photo/841400/]ja[/url]
fercio
Kontakt:

Post autor: fercio »

ehh to jest wlasnie marketing zepsuje sie glupia uszczeleczka to juz trzega kupic caly tloczek :/. Co smieszne bylem w sklepie z uszczelkami owa uszczelka wystepuje w katalogu ale nie ma jej w zadnym zestawie do kupienia :/
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

A może w sklepie dla hydraulików :P
ODPOWIEDZ