Siemanko ma ktos z was zbroje Utike? Jestem ciekawy co do rozmiaru mam 184cm wzrostu waze tak z 72kg a w klatce tak pewnie z 105cm ale brac l czy xl bo niemam mozliwosci aby ja przymierzyc ;]
??
Mam taką od 2 sezonów i jest jak najbardziej godna polecenia, siatka na której są umocowane ochraniacze jest moim zdaniem bardziej praktyczna niż perforowana tkanina w Dainese.
Co do rozmiaru to ważny jest nie tyle wzrost co size w klacie, jak dla Ciebie to bierz L.
Z czego wiem to około 300zł kosztuje. Ładna to ona nie jest. Ale czytając wasze opinie chyba muszę się poważnie zastanowić nad nią. A jak się ma do 661??!!
ja kupilem utike za 280zł + 10 zł przesyłka z allegro z tego co widzilem to w sklepie 430 zł a na mkbiku 380 po przecenie;p co do jazdy to jescze w niej nie jezdziem i narazie nie bede bo mi zdjeli wczoraj szyne z łapy;/
JEZDZE W ULTICE PONAD ROK I JEST ZA TE PIENIDZORY OK.CZASEM MUSZE COS DOSZYC JAK SIE PODRZE ZWYKLE SCIAGACZE ALE TO ZADEN PROBLEM.WARTO KUPIC TYLKO TEN NNOWSZY MODEL Z LEPSZEJ SIATKI BO TA STARSZA JEST TROCHE PEDALSKA