Produkty Reborna

cannibalek
Kontakt:

Produkty Reborna

Post autor: cannibalek »

Chciałem przedstawic wam moja opinie na temat produktów tej firmy. W moim rowerze ja narazie sa dwa komponenty tej firmy piasta przód(Reborn Bloodline Pro), oraz pedały(Reborn Bloodline Pro). Zarówno Piasta jak i pedały sprawója sie zajebiscie jak za ta cene, piasta nie ma prawie wogole oporów i uzywam jej pod oske 20mm wiec raczej nic sie nie moze stac, gwinty od tarczy sie nie wyrobiły(jeszcze nie wiadomo jak bedzie dalej), uszczelnienia tez sa w miare dobre...
Pedały Reborna bardzo sie dobrze trzymaja nogi, wogole mi nie spada, wypadł mi narazie jeden pin ale mozliwym tego powodem było wczesniejsze ich nie dokrecenie po zakupie. Jak wypadł mi jeden pin To odrazu wziołem imbusa do reki i dokrecałem wszystko. Pedałki sie zajebiscie kreca i kupiłem je w Mk Biku za 129 zł a nie jak pisze na stronce 139 zł i pedały maja gwarancje na 2 lata !! Ponizej fotki:
http://freespaces.com/cannibalek/others ... eborn1.jpg
http://freespaces.com/cannibalek/others ... Reborn.JPG
Polecam oba produkty zaniedlugo chce kupic stery tej firmy na maszynach, jak ktos ich urzywa prosze o wypowiedz !!
pozdro4all
Bkillah
Kontakt:

Post autor: Bkillah »

a wez mi teraz wytluamcz co cie napadlo czy moze pchnelo zeby napisac taka wiadomosc ? chcesz sie pochwalic swiatu czy moze dostales cos od MkBike;u zeby fajnie bylo... no ja nie wiem po ch.uj cos takiego pisac... zeby byc fajnym czy co ... no wez teraz wytluamcz, ale z sensem cos wymysl...

PORAZKA !!
www.hcfr.pl !!
johnnybravo
Kontakt:

Post autor: johnnybravo »

a ja mam piastę deore i korbę zachsa mówię wam jakie te części są rewelacyjne i w ogóle

co prawda w pieście juz trzy razy pękła mi ośka ale to na pewno dlatego że nie dokręcałem konusów regularnie

a na korbie mam rysy

chciałem jeszcze powiedzieć że niedługo na pewno kupię sobie przeżutkę shimano acera bo ma fajne duże kółko zębate i polecam każdemu tą firmę bo mam na nią upust w sklepie
cannibalek
Kontakt:

Poniewaz duzo osob sie zastanawia co kupic itp. Wiec tutaj maja moja opinie na temat tego sprzetu i chciałem sie dowiedziec cos na temat pozostałych komponentow od tej firmy. Co jest z toba i reszta ze nie mozna sie odezwac bez pytania na forum. Forum jest po to zeby mozna było wypowiadac sie na rozne tematy tak ? To pomysl zanim cos napiszesz
Hrumak
Kontakt:

Post autor: Hrumak »

heh te pedały są bliźniaczo podobne do Pancaków North Shora :/
[url=http://www.mpo.com.pl/]II wheels - I Passion[/url]
cannibalek
Kontakt:

Bo to sa ich kopie tyle ze na maszynach :D
lokou
Kontakt:

Post autor: lokou »

cannibalek pisze:Bo to sa ich kopie tyle ze na maszynach :D
nie tak to ns jest kopia reborna :)
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

A ja myślę, że one się nawzajem kopiowały <lol>
kosiorr
Kontakt:

Post autor: kosiorr »

czyli mamy komurki macierzyste, i owieczki dolly ;)
EVANGELION
Kontakt:

Post autor: EVANGELION »

WIESZ COBkillah ZACHOWALES SIE DO CHLOPAKA JAK *****.Chlopak chcial sie podzielic z nami spostrzezeniami na temat tej firmy ,a ty mu z takimi tekstami wyjezdzasz.I to kur... gosc z mojego miasta,jak cie spotkam na kazurkach czy gdzies to powiem ci wprost jak sie zachowales ,a wiedz ze nie bedzie to dla ciebie przyjemne.***** JESTES I TYLE CI POWIEM !!!!!
jadzie !!
cyc

Post autor: cyc »

http://cannibalek.freespaces.com/others/t4.jpg

gdzie ta piasta na 20? :]]]]]]]]
MaD
Kontakt:

Post autor: MaD »

a mnie to wkur*wia bo juz 2 taki temat o tych wspanialych czesciach od mk bike. znajac zycie to te posty pisali kolesie z mk i wlasnie chodzi im o to zeby bylo zamieszanie dookola ich sprzetu:/
stawiam na tolka banana
HCR
Kontakt:

Post autor: HCR »

MaD, watpie

cyc te piasty sa na 20mm z redukcja na zwykla os
klakow
Kontakt:

Post autor: klakow »

jak cie wkurwia nie czytaj, dla mnie mk bike jest wporzo, a i czesci reborna sa jakie sa gdzies to mozna w w=wie obejrzec, a na marginesie gdzie twoim zdaniem ma sie pisac o czesciach ?
EVANGELION
Kontakt:

Post autor: EVANGELION »

mk bike dla mnie tez wporzadku firma kupilem u nich pare rzeczy i nawet za przesylke placic nie musialem.Nie moge powiedziec o nich zlego slowa.
jadzie !!
Pawlas
Kontakt:

Post autor: Pawlas »

a kto ma rame reborna ? i zdjecia calych rowerow na tej ramie ?
maxxis24
Kontakt:

Post autor: maxxis24 »

MAM TEZ TE PEDALY, CO PRAWDA TYLKO 3 MIECHY ALE JUZ JE TROCHE POKATOWALEM , POTWIERDZAM, ZERO PROBLEMOWI NIE WYGLADA NA TO ABY JAKIES MIALY SIE POJAWIC, DOBRZE TRZYMAJA NOGE, DOBRZE SIE KRECA I DOBRZE SA ZROBIONE, CENA TEZ DOBRA MOIM ZDANIEM
cannibalek
Kontakt:

Tak po pierwsze od mk nic nie dostałem, nie jestem z mk i raczej nie bede w najblizszym okresie( w przyszłym sezonie kto wie bo zaczna sie starty) na tym zdjeciu co pokazałes nie ma piasty na qr20 bo jest to w starym amorze, aktualne foto jest w moim opisie, a zdjecie piasty jest w pierwszym poscie, pierwszy link.
A czesci polecam bo cena naprawde jest rewelacyjna jak za ta jakosc...
Pedro 47
Kontakt:

Post autor: Pedro 47 »

Nio częsci Riborna sa zajefajne, fól wypas normalnie... Kolega ma pedałki i sa naprawde ładne. Inny ma rame i tez ładneie wyglada i jest zajefajna. No Ryborn rośnie w siłe... Niczym kórwa Chinczyki...
http://tablica.pl/oferta/rama-specialized-big-hit-fsr-1-rozmiar-m-stan-bdb-ID2AUgz.html#60bfe7734a;r:;s:
ODPOWIEDZ