Wytrzymała dętka
Wytrzymała dętka
Poszukuje wytrzymałej dętki za ok.30 zł na koło 26x2.1.Moglibyście mi dać jakieś linki do dobrych dętek.thx
pozdro for all
pozdro for all
-
- Kontakt:
boze jak widze wypociny takich znawców to mi sie słabo robi
teoretycy zasrania
grubej detki nie rozwalisz
ja miałem michelliny 2,1 - 3,0 ważące po pół kilo a pudełko od nich jak niezła cegła wielkie i na 1,9 atm dobijana dalej sie trzymała. mozliwe ze jest w www.skleprowerowy.com sprawdz tez mkbike
kosztuje ok 30 zeta
mozesz tez włożyc nowa detke w starą rozciętą i jezdzic tak. tez powinno byc ok.
teoretycy zasrania
ja miałem michelliny 2,1 - 3,0 ważące po pół kilo a pudełko od nich jak niezła cegła wielkie i na 1,9 atm dobijana dalej sie trzymała. mozliwe ze jest w www.skleprowerowy.com sprawdz tez mkbike
kosztuje ok 30 zeta
mozesz tez włożyc nowa detke w starą rozciętą i jezdzic tak. tez powinno byc ok.
http://www.pinkbike.com/photo/783857/
http://www.djshadow.com/videos/player/6/quality/hi
http://www.djshadow.com/videos/player/6/quality/hi
i przede wszystkim kolo sie pompuje mocno....tyle ile masz napisne na oponie cisnienia ;].....aczkolwiek ja zawsze pompuje jakie 1,5-2atm PONAD to co jest napisane na oponach :D..i snejkow nigdy nie lapie ( wyjatek - jedno szkielko.a wlasciwie kawal rozjebanej butelki ;] )
.no chyba ze to trial, no to faktycznie problem.......... kup detke jakakolwiek za 8zl, rozetnij wzdluz, odetnij wentyl, wloz w nia dobra detke i calosc zalep w kilku miejscach tasma izolacyjna ( rozciagnie sie, nie ma obaw )
bedzie ciut ciezsza ale praktycznie nie do zajebania ;]..... a jesli ciagle ci jebia sie detki w jednym miejscu do obejrzyj od wewnatrz w tym miejscu opone czy nie masz dziury na wylot/rozjebanych drutow od opony, jakis szkielek etc...
.no chyba ze to trial, no to faktycznie problem.......... kup detke jakakolwiek za 8zl, rozetnij wzdluz, odetnij wentyl, wloz w nia dobra detke i calosc zalep w kilku miejscach tasma izolacyjna ( rozciagnie sie, nie ma obaw )
bedzie ciut ciezsza ale praktycznie nie do zajebania ;]..... a jesli ciagle ci jebia sie detki w jednym miejscu do obejrzyj od wewnatrz w tym miejscu opone czy nie masz dziury na wylot/rozjebanych drutow od opony, jakis szkielek etc...
ten koleś pode mną to ***** :D:D
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
czlowieku nie teoretyku, zasraniec to ty jestes, masz dobra opona to i detka ci wytrzymuje, ale rownie dobrze by ci wytzrymala tez taka za 7 zeta, oczywiscie jest na pewno mocniejsza ale przedewszytkim znaczenie ma jakosc oponyrastabandit pisze:boze jak widze wypociny takich znawców to mi sie słabo robi
teoretycy zasrania
kosztuje ok 30 zeta
Generalnie można zrobić patent taki jaki opisuje rastabandit (sprawdziłem kiedyś i działa) duzo zależy od samej obręczy i opony. Mając Mammutha i Ritchey`a Z-MAX (jak pamiętam) nawet dętka michelin dh mi poszła.
Co do samych dętek to polecam Vee Rubber`a ponieważ jest tani, a szerokość i grubość jak w NOKIAN`ie. Schwalbe są w tej chwili drogie, prawie tak samo jak Nokian i akurat ja zawsze między Schwalbe i Nokian wybrałbym Nokian`a.
Co do samych dętek to polecam Vee Rubber`a ponieważ jest tani, a szerokość i grubość jak w NOKIAN`ie. Schwalbe są w tej chwili drogie, prawie tak samo jak Nokian i akurat ja zawsze między Schwalbe i Nokian wybrałbym Nokian`a.
Zadowoleni klienci i dobre ceny ...
www.rowerowy.com
... na maile odpowiadamy zawsze
www.rowerowy.com
... na maile odpowiadamy zawsze