RyyS niestety chyba nie bedzie ci dane zobaczyc Monke Style. To IDUN wypuscil jako promocyjne video i potem jak stwierdzili ze zrobilo furore to wypuscili VHS. Bedac ostatnio w stanach staralem siep olozyc moje chciwe lapy na jednej kopii ale nie udalo mi sie wszystkie kopie wyprzedane. Musze jeszcze sprobowac z radkiem z pinkbika zagadac on ma dobre uklady z idunem wiec moze da rade cos zalatwic. Ja widzialem tylko raz w zyciu ale naprawde warto. Jak na tamte czasy to byl wypas.
a.k.a. GhoST
REtired
USA -> IOM
[url]http://tiny.pl/qws3[/url]
muza z trailera nie jest umieszczana w filmie, tak przynajmniej bylo z NWD 5. Fajnie ze nowi ludzie sie wkrecaja, ogolnie bardzo dopracowany film. Cedryk krecil ujecia razem z watsonem i bourdonem w boliwi, ciekawe jak bedzi esie prezentowac calosc ;)
Max! Wyjąłeś mi to z ust. Sam tylko rozczulam sie nad swietnymi czasami Bendera i Down, DoubleDown itd. Dlatego nawet nie chce mi sie ogladac nwd ani tez kranked czy ChainR - ogladam tylko kawałek. W np. Downie to była masakra-film zrobiony jak piła motorowa, wielki, ciezki i nie do zaje*ania. Swietny film tez to ChainReaction 3 . Reszta juz mnie nie rusza-mam na mysle nwd i te inne nowe.
Ale podziw dla chłopakow jest Hajper co wyczyniają.
I pomazyc moge aby znowu zobaczyc Bendera na karpielu z SuperMOnsterem :(( to było COŚ.
Ja tak lubię NWD-ry za rozmach i profesjonalizm. Chrabał piszę, że wybierają najlepsze sceny i to mu się nie podoba. Kurcze tak się właśnie robi dobra filmy, chciałby kto chodzić do kina na filmy złożone ze scen filmowanych tylko po jednym razie ? Była by to kupa na maksa. Aby zrobić dobry film fabularny, rowerowy czy inny to trzeba w to włożyć dużo pracy. Nie wiem Chrabał jakie masz pojęcie o robieniu filmów, ale powiem ci że NWD to jeden z najbardziej profesjonalnie zrobionych filmów rowerowych jakie widziałem, właśnie dla tego, że nie jest kręcony z "doskoku", właśnie dla tego że ujęcia są zaplanowane, w końcu dla tego, że jest kręcony w miejscach których pewnie nigdy nie zobaczymy. Dobry film rowerowy to coś więcej niż nagranie na swoim podwórku skoku przez papierowy karton. NWD to film, który rozbudza fantazję dodaje mocy pozwala się rozmarzyć. Kino to nie życie, kino to fantazja i taki właśnie jest NWD.
Szanuję gusta innych więc traktujcie to jako wolną wypowiedź a nie ocenę czyichś upodobań. O gustach się nie dyskutuje.
a co do 360 z dropu, nigdy nie próbowalem zadnej ale przyznam ze wolalbym uczyc sie z dropu, nie wiem dlaczego , jakos lepiej by wychodzila mi , z tego co znam siebie a co do filmu to za chwilke
Wszystko co potrafisz wymyśleć i w co uwierzyć, możesz to osiągnąć!!!!!!!
zostalem zmiazdzony do samej zemi, oni lamia prawa fizyki , myslalem ze NWD-5 który jest moim ulubionym filmem rowerowym bije rekordy ale tro co tu sie dzieje jest wrecz niemozliwe, spadlem z fotela jak to zobaczylem, az mnie scislo gdzies
Wszystko co potrafisz wymyśleć i w co uwierzyć, możesz to osiągnąć!!!!!!!
film z klimatem to Sprung 5 !! Sprung 4 tez daje rady. Oglądam ten film bardzo często. Muza w tym filmie i klimat zabija !! Esrthed też jest kozacki !!
Pozatym New Deal pociska muzą !! Raga jest tam masakrczna !!
To są filmy !!