Sprowadzenie z USA wahacza
Sprowadzenie z USA wahacza
Witam!
Czy ktos pomoglby mi w sprowadzeniu z USA wahacza do mojej ramki? Koszt wahacza to 60 USD, a za przesylke chca 40 USD. Czy ktos bylby w stanie dolaczyc go np. do swojej paczki. Czekam na propozycje. Oczywiscie dorzuce sie do przesylki. Jest jeszcze jeden problem - kolesie w sklepie chca zaplaty karta, a ja takiej nie posiadam, wiec fajnie by bylo gdyby ktos zaplacil ze swojej karty. W Polsce moglbym zaplacic przelewem, za pobraniem lub odebrac osobiscie.
Czy ktos pomoglby mi w sprowadzeniu z USA wahacza do mojej ramki? Koszt wahacza to 60 USD, a za przesylke chca 40 USD. Czy ktos bylby w stanie dolaczyc go np. do swojej paczki. Czekam na propozycje. Oczywiscie dorzuce sie do przesylki. Jest jeszcze jeden problem - kolesie w sklepie chca zaplaty karta, a ja takiej nie posiadam, wiec fajnie by bylo gdyby ktos zaplacil ze swojej karty. W Polsce moglbym zaplacic przelewem, za pobraniem lub odebrac osobiscie.
-
- Kontakt:
Hejka
Malo chca. DOrzucac do paczki sie nie oplaca, bo samo wyslanie do tego kogos bedzie 20$ do tego wysylka tu... nie oszczedzic na tym za bardzo.
Zaplac przez western union, koszt przy takiej kwocie 15$ ;]
Jakby byly jakies klopoty to wal na gg 2134324, moge ci to zalatwic jesli sie nie dogadasz.
A cio to za ramka ze tak tanio ci chca oddac wachacz ? ;]
Malo chca. DOrzucac do paczki sie nie oplaca, bo samo wyslanie do tego kogos bedzie 20$ do tego wysylka tu... nie oszczedzic na tym za bardzo.
Zaplac przez western union, koszt przy takiej kwocie 15$ ;]
Jakby byly jakies klopoty to wal na gg 2134324, moge ci to zalatwic jesli sie nie dogadasz.
A cio to za ramka ze tak tanio ci chca oddac wachacz ? ;]
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
Jesli to bedzie normalna paczka z podana wartoscia to cło bedzie jak najbardziej kolo 25% wartosci.
Nio i bez przesady kurde ze 40zl za przelew blyskawiczny to jest duzo...
Niektorzy placa za wachacz po 1500zl, a ty dasz z 400 ze wszysztkim i jeszcze narzekasz? ;/ Bierz poki daja...
Nawet nie pytaj ile ja zaplacilem za wysylke i przelewy za army...
Nio i bez przesady kurde ze 40zl za przelew blyskawiczny to jest duzo...
Niektorzy placa za wachacz po 1500zl, a ty dasz z 400 ze wszysztkim i jeszcze narzekasz? ;/ Bierz poki daja...
Nawet nie pytaj ile ja zaplacilem za wysylke i przelewy za army...
-
- Kontakt:
Gowno prawda, duzo sie zmienilo...
Nie wystarczy juz tylko prosty gift...
Na stan juz nic nie sciagam bo jak widze jak mi ludzie daja 1500zl za shivere to sie zygac chce.
Albo chca kupic a pieniadze beda mieli za rok... a sa tacy.
Dlatego teraz tylko i wylacznie platne z gory i wtedy mozna rozmawiac.
2134324, odezwij sie na gg jak mozesz bo mam tego mnostwo.
Nie wystarczy juz tylko prosty gift...
Na stan juz nic nie sciagam bo jak widze jak mi ludzie daja 1500zl za shivere to sie zygac chce.
Albo chca kupic a pieniadze beda mieli za rok... a sa tacy.
Dlatego teraz tylko i wylacznie platne z gory i wtedy mozna rozmawiac.
2134324, odezwij sie na gg jak mozesz bo mam tego mnostwo.
-
- Kontakt:
Wiec tak: kiedy dziala jest spoko, tylko do niej trzeba miec wiekszy przedni widelec (powyzej 150). Ja mam juniora T 130 mm i to troszke za malo. Nie wiem czy moja ramka byla wadliwa czy wszystkie sa takie ale nibykoles, ktory sciagnal ja ze stanow mial zepsute tlumienie w damperze i dlatego poszla gdzies w okolicach mocowania na przednim trojkacie. Pospawal to w stanach i opchnal mi. Ja troszke pojezdzilem i zaczal mi pekac wahacz. Pospawalem, znow troche pojezdzilem i wahacz sie pokrzywil. Teraz zrobili mi to niby na cacy, ale podejrzewam ze tez pojdzie i dlatego czaje sie na nowy wahacz. Nie moge powiedziec ze jezdze lajtowo, bo troszke sprzetu juz zniszczylem. Na innych stronach widzialem przewage opinii dobrych o tej ramce - mocna, ale dosc ciezka. Jedna tylko opinia byla negatywna - komus tez pekla w okolicach trzymania dampera. Aaa.. jeszcze tylko dodam, ze przy pedalowaniu czasami czuc pociagniecie pedalow (przy ugieciu wahacza), ale to normalne dla tych systemow. Troszke sie rozpisalem, ale mam nadzieje ze troszq pomoglem.kacper_02 pisze:KUPERnick czesc mozesz napisac czy jestes zadowolony z tej ramy bo mam zamiar sobie taka sprowadzic