Panowie - >>> POBUDKA <<< - jest transport wygodny-klimatyzowany w obie strony KRAK-SZCZYRK pod samo Skrzyczne ...
Część z Was za tydzień kończy wakacje ... można jeszcze zajebiście pojeździć ... zbierać się i zgłaszać ... KorreS zbiera zapisy ...
Chętnie zwiózłbym Wam dupska za free :)
Nie zarabiam na tym wyjeździe w ogóle. Ale niestety samochód nie jest mój i normalnie wynajem na 24h to koło 200zeta. Ja jako pracownik mam za 100zł plus pokrywam koszty paliwa (diesel). Dlatego piszę że większą ekipą jest taniej bo koszty rozkładają sie na 9 osób. 25zł nie majątek a warunki komfortowe.
Jak nikt się nie zgłosi to wezmę auto od brachola (niestety to sedan ale za to na gaz) i sam pojadę. No ewentualnie moge kogoś wziąć ale pod warunkiem że nie rower wejdzie na standardowy uchwyt lub jeżeli rama jest niestandardowa to własny bagażnik (listwę) na rower. Bazę mam.
A co do wyciągów, to można zmotać kartę od lokalesów a wyjazd na samą górę to 9 zeta (w Myślenicach 5zł)
Korres ja bym chetnie pojechal, ale w ten weekend mi wybitnie nie pasuje,
raz ze przed wyplata ;p
a dwa ze w niedziele mam urodzinki wiec od piatku juz imprezuje w Tychach =]
KorreS Szkoda słów ... załatwiasz, stawiasz na rozwiązanie gotowe i podstawiasz pod nos ... i dalej mało jeszcze by za free chcieli ... bez jaj bart wszystkiego najlepszego, jakbyś się zdecydował kiedyś na wypad to mogę Cię zgarnąć na trasie ... K-ce -> Szczyrk
.Painkilla spoko, na pewno za niedlugo sie wybiore w gory. Z tychow transport raczej mam, ale ostatnio wiekszosc czasu spedzam w krk. Musimy w koncu sie dogadac zeby razem pojezdzic ;)