NWD 6 unchained trailer

Qube
Kontakt:

Post autor: Qube »

film to ja zrobie na placu zabaw:)
Wszystko co potrafisz wymyśleć i w co uwierzyć, możesz to osiągnąć!!!!!!!
EVANGELION
Kontakt:

Post autor: EVANGELION »

Chlopaki czym wy to odtwazacie ,bo *** mnie strzeli zaraz z tymi widdowsoskimi gownami
jadzie !!
Krakus_dh
Kontakt:

Post autor: Krakus_dh »

quick time player
http://www.pinkbike.com/photo/924780/

naaakurwiaj!
-WIECZOOR-
Kontakt:

Post autor: -WIECZOOR- »

bez komentarz, po prostu brak słów na to co oni tam robią, NWD rządzi i juz!

a wie ktoś co to za tricka robi cowan? ani to backflip ani 360 :p
Konradek
Kontakt:

Post autor: Konradek »

to chyba jest właśnie 360 z backflipem. miej więcej tak to wyglądam ten trik w motocrossie. ale nie wiem na 100%
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=2332
forest guma
Kontakt:

Post autor: forest guma »

nie wiem czy tylko mi sie tak wydaje, ale kolejne czesci NWD sa coraz bardziej...
...bezimienne i...
...monotonne.

ogladajac trojke czy czworke moglem mlocic te filmy caly czas, ogladajac piatke ziewalem po pierwszych 10 minutach a potem obejrzalem (krociutki) kawalek z cedrikiem i duuuuuuuuuuuuuuzo czasu minelo zanim zmusilem sie do obejrzenia reszty (prawie pol roku...)

nie wiem, moze tworcom chodzi tylko o wypromowanie swoich riderow i nowych produktow, niedlugo na poczatku beda pokazywali 5 minut opisu sprzetu na ktorym ktos bedzie robil manuala...
a moze chodzi o to zeby tak znudzic odbiorcow zeby wygonic ich na rowery nawet w najgorsza pogode bo:
albo zrobili za mocny sprzet,
za malo ram sie lamie (czyli sprzedaja za malo nowych a kabona potrzebna na fury i dziwki),
a moze to po prostu moje subiektywne odczucia zwiazane z coraz mniej charakterystycznie jezdzacymi kolesiami (coraz mniej wlasnego stylu, coraz wiecej takich samych rzeczy- czasem mam wrazenie ze tylko rowery i ubrania sie z mieniaja a ujecia sa te same...)

nie wiem moze to tylko dlatego ze pogoda sie zjebala i mam gorszy chumor i po prostu wzielo mnie na sentymenty.

NIE WIEM
w kazdym razie prosze wszystkich ktorzy maja podobne odczucia zeby sie wypowiedzieli.

Z gory dzieki.
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
forest guma
Kontakt:

Post autor: forest guma »

wlasnie obejrzalem teaser- moze jednak nie bedzie tak zle :)

wieczoor i konradek- no i co z tego??? fajnie to zobaczyc, fajnie wiedziec ze ktos potrafi, ale jaka w tym wszystkim role odgrywa nazwa? wedlug mnie zadna, trzeba czerpac przyjemnosc z jazdy i ogadania takich a nazwy to marginalna sprawa bo i tak kazdy nazywa to jak chce...

bez urazy, nie chce po was jechac i nie napisalem tego po to zeby was pojechac, podejrzewam ze jestescie mlodsi (nie to zebym sie uwarzal za wielce doroslego i dojrzalego) wiec rzucanie nazwami wam robi ale pamietajcie ze nie o to chodzi...

tak jak mowilem- peace chlopaki.
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
Krakus_dh
Kontakt:

a ja oglądam nwd 5 codziennie rano jedząc śniadanie przed pujściem na rower....

naaakurwiaj!
fanatic
Kontakt:

Post autor: fanatic »

mega akcje, fajny ten tejlwip z dropa szkoda ze nie dokrecil
http://praca.mlm.prv.pl/
Krakus_dh
Kontakt:

a ma ktoś full version? ja chcę!!

naaakurwiaj!
bärt
Kontakt:

Post autor: bärt »

faaaaajnie...
Wojtazx15
Kontakt:

Post autor: Wojtazx15 »

Qube napisał: a co do 360 z dropu, nigdy nie próbowalem zadnej ale przyznam ze wolalbym uczyc sie z dropu, nie wiem dlaczego , jakos lepiej by wychodzila mi , z tego co znam siebie a co do filmu to za chwilke

lol
www.NS-bikes.com
www.PJFR.pl
Konrad.P
Kontakt:

Post autor: Konrad.P »

przed chwilką obejrzałem ze 3 razy :) Kosmiczne wyczyny, kosmiczne miejscówki i kosmiczna jakość sfilmowania tego wszystkiego. Jak to się gdzieś pojawi całe natychmiast dawajcie znać :)
Skylinegtr
Kontakt:

Post autor: Skylinegtr »

[quote="MaxDamageDA"]Dla mnie szok.

To co ci kolesie wyprawiaja to mi sie w pale nie miesci...

Ja na swoim baju uwazalbym takiego dropika za calkiem wyzywajacego a ziomus se wykreca 360 na ledwo co uginajacym sie fulliku...

MAx tylko nie zapominaj że on im pęka po 3 próbie i wymieniają na nowy :]...takie już oblicze fr..firma płaci to sie skacze :)...tak jak np straightowi szybko pękł demo 9 na slope style...normalka....widać tak ma być ;p
MOnster Garage
gg:5687099
http://youtube.com/watch?v=NdaTsWqbDF0
Skylinegtr
Kontakt:

Post autor: Skylinegtr »

co do wypowiedzi to zgodze sie z forumowiczami którzy mówią że disroder zaczyna być:
-szablonowy
-nudny
-bez klimatu

niby hopy wyjebane, wszystko de best i wogóle ale film nie ma tego czegoś..jesli ktoś mówi że ogląda nwd5 non stop no to pozdrawiam <rotfl> ja oglądnołem ten film 3 razy w sumie i nie chce mi sie jakoś go odpalać ponownie, wszystko sie kreci wokół dupianej kony, materiałfilmowy nie jest zbierany jako długo..steva peata tera nie bedzie bo nie ma oblesnego napisu kona na ramie;p.....ja wole zapuścić sobie RIde to the hills albo jakiegoś sprunga...peace
MOnster Garage
gg:5687099
http://youtube.com/watch?v=NdaTsWqbDF0
amstaff
Kontakt:

Post autor: amstaff »

Kuski masz racje poczatek z gora spoko motyw jednak wg mnie stare nwd miały to cos a nowe sa bardzo zabjerowane nielubie tego...i tak bedzie kozacki..pozdR
Kuba_Szczecin
Kontakt:

Post autor: Kuba_Szczecin »

-WIECZOOR- pisze:a wie ktoś co to za tricka robi cowan? ani to backflip ani 360 :p

to jest 360' w motocrossowym stylu

pzdr
freeride 46
Kontakt:

Post autor: freeride 46 »

WSZ WKUR...E !!! masakra..nie no trailer przefantastyczny...ich poziom zniewala poprostu...czekam na pelny film aaaaj !
i can't stand fake ass bitches..lyin ass niggas and you punk ass snitches!West Side
-WIECZOOR-
Kontakt:

Post autor: -WIECZOOR- »

forest guma jeśli już tak bardzo musisz wiedzieć to mam 17 lat więc nie jestem taki "młody" chociaż może i młodszy od ciebie :P a o nazwe tricka zapytałem z ciekawości, wkońcu od tego jest forum :)
ODPOWIEDZ