powiedzcie mi jeszcze tylko czy lepiej kupić
korbę z dwoma blatami + przerzutka czy jeden blat + napinacz
[czasami chcę jechac gdzies dalej] i czy jesli jeden blat nie lepiej by było zainwestować w kasete 9 i przerzutke deora ?
z górzy wielkie thx
to zalezy jaki blat - uniwersalny bedzie 38 - ja mam 42 i nawet traski po 50 km robilem i luzik bylo , ja jestem za opcja jeden blat i napinacz , wygoda i lancych na pewno nei spadnie
mialem kasete 9 , roznica w 8 nie jest wielka ale to zawsze 1 bieg do przodu , czasem sie przydawal
ps mam na sprzedaz manetke deore po 9 za 55 zl , asete sram albo 7.0 albo 9.0 po 9 i lanucuch do tego za 40 zl.pzdr
Lol 45 32 sprzodu?:P Ja na swoim rowerku do xc zeby jechac 45 (nie sprint tylko jechac) to musze ostro cisnac a mam 44 z przodu 11 z tylu i oponki 1,95 wiec chcialbym zobaczyc jak na tej cocainie jedziesz po prostej 45 :D przez conajmniej 200 metrow:P
z malej gorki da rade tak jechac na 32, wiem bo sam mam :P :P a co do rowerku to ok, ale zmien amor, pomysl o duro (slyszalem ze duro z pivotami ma słabsze golenie i sa problemy z reklamacja w razie czego), kup duro bez pivotow i taecze blackboxa - tania a dobrze ustawiona chodzi miodzio :) pozdro
pierdolenie za przeproszeniemAdrian [lodz] wcale nie ma problemow i to jest to samo i wcale nie jest slabsza konstrukcja!! wez sobie duro nawet z pivotami axon to shit:Dpozdro all
jesli chodzi o mostki hussefelta to mozna latwo w nich gwinty zerwać, weź może ns jump, a jak chcesz kiere oversized to supermoto (ja mam jumpa i jest bardzo dobry)
Na mniejszej ramie sie łatwiej jeździ i uczy nowych triczów. A amortyzator? nie lpiej jakiś tani a dobry bomber??? Te chamulce to tarczowe czy typu V?Rower całkiem niezły.