jak to stracilem 2500zl kupujac shermana

FREEBIKEDH
Kontakt:

Post autor: FREEBIKEDH »

ZBIERAŁEM KIEDYS NA 2 PÓLKI I MAJAC 1800ZŁ WPADŁ MI W RECE MARCOK DROP-OFF 170 SKOKU TAKI JAK W KONACH STRINGI.CHODZI ZAJEBISCIE I MA KOMPIEL-BOXXER RACE NIE MA I CHODZI GORZEJ.JAK KTOS NIE MA KASY I CHCE KUPIC COS DOBREGO DO PRZODU POLECAM.ZWYKLE MOZNA KUPIC PO 1300 OSTATNIO WIDZIAŁEM ZA 1100 OCZYWISCIE NOWE
lokou
Kontakt:

Post autor: lokou »

dziwne czemu od razu nie atakowales sklepu, przeciez po to jest gwarancja by z niej kozystac, zadzwon moze jak nie chca w sklepie z toba gadac do dystrybutora na polske moze to cos da
kosiorr
Kontakt:

Post autor: kosiorr »

wspolczucie
maverick-g
Kontakt:

Post autor: maverick-g »

ja bym jednak atakowal na gware jak masz znajomych w sklepie to jakas rekompensata sie nalezy do jasnej cholery 3200 !! po trupach do celu
GÓRNIK
Kontakt:

Post autor: GÓRNIK »

lipa :(
www.cykloza.pl

ave na przetrwanie | amen

http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
Tassadar
Kontakt:

Post autor: Tassadar »

1 - możesz zareklamowac, jak nie przyjmą w polsce, to napewno w stanach (o ile ta historyjka nie jest wyssana z palca,
2 - ale głupio zrobiłeś że kupiłeś to w polsce
3 - manitou od razu działajądobrze, było zwrucić, albo się zapytać
4 za tą kasę to mogłeś polecieć do stanów, kupić monstera i wrucić :P
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297
Dareko
Kontakt:

Post autor: Dareko »

o kurwa co za pech wspoczuje trzeba bylo kupic marzocchi:)
Jaca
Kontakt:

Post autor: Jaca »

Podsumujmy:
1) Możesz dać widelec na gwarancję, znajomi z epicentrum potwierdza Twoją wersję (w końcu nie kłamią, a klient jest ważny dla producenta). W tym przypadku albo odesla Cię z kwitkiem, albo otrzymasz prawie nowy widelec.
2) Kupujesz gdzieś zniszczonego shermana z dobrym tłumikiem, albo bierzesz nowy tłumik od producenta. Tu robisz amor, sprzedajesz go w dobrym stanie za odpowiednia kwotę i kupujesz magurę, albo coś, na czym raczej się nie zawiedziesz.
3) Sprzedajesz amor tak jak jest i ciorasz jak głupi, żeby zakupić nowy amor, ew sprzedajesz fulla i zostaje ci tylko trial.
4) Jeździsz na shermanie, aż szlag go trafi i... koniec.

cóż jeszcze mogę dodać?
dziś ciężko jest kupić dobrą jednopółkę, ale kumpel jakiś czas temu zainwestował w 66vf i widelec chodzi rewelacyjnie, a nie jest to jakieś huherko o goleniach z wykałaczek, tylko całkiem fajny pancerny sprzęt (radzę Ci pomyśleć o tym, jakby co, to zagadaj na priva, to dam ci gg od tego gościa).

kiedys byłem napalony na stratosa m5 (140mm skoku), ale wątpię, ze chciałoby ci się tego szukać, poza tym nie ma tego na sztywną oś, a uszczelki podobno nie trzymaja zbyt długo.
q[]-[]ta
Kontakt:

Post autor: q[]-[]ta »

chyba ze znajdziesz z1 dual... z 99 roku, to jest pancerny amor tylko maly skok [110mm] no i dostepny chyba tylko w muzealnych egzemplarzach
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

No qrde w jeża pizde mać, jak kupiłeś nówke od autoryzowanego dilera, czy czegoś takiego, to próbój zareklamować, poastrwasz, niewiem, cokolwiek, przecież niemożna być tak głupim, żeby tego nieuznać, nawet jak w tej firmie są problemy z gwarancją, zawsze lepiej spróbować......I przykro, jak dałem za swojego 1300 i i tak grubo przepłaciłem :| a już luzy łapie...w Twoim przypadku bym im granat paczką chyba wysłał....
http://dhcyc.pinkbike.com
Kruk
Kontakt:

Post autor: Kruk »

Albo srać się z nimi, żeby ci to zrobili na gwarze jak zrobią, wtedy pewnie zacznie fajnie chodzić i po problemie ;), a tpc+ nie jest złe :)
Wiesz co mnie boli? Że rower się pierdoli!
TrAkOnE
Kontakt:

Post autor: TrAkOnE »

kurna Inur przejeba** z tym sprzetem teraz.
ja bym ci radzil naprawde sprobowac oddac go na gwarancji a noz sie uda a jak nie to zagadaj do mnie to moze sie dogadamy co do ceny :)))
<-- www.dtpoznan.prv.pl -->
dajcie mi rower
DENI
Kontakt:

Post autor: DENI »

jesli :
1.kupiles z gwarancja
2.sprzet nie dziala tak jak trzeba
3.w srodku brak czesci ?
i wtedy :
1.nic nie robisz
2.przychodzisz wyplakac sie na dh-zone
to znaczy ze :
1.jestes zajebiscie bogaty i masz to w dupie ,kupisz se nowy amor
2.jestes debilem
Sprzedalem Norco Shore ,zostala 'tylko' crossowka :)
TrAkOnE
Kontakt:

Post autor: TrAkOnE »

nie sadze zeby Inur byl debilem ale nabrak kasy penie nie nazeka tak ze jak byscie mogli kurw* nie jechca wszystkim do okola to by bylo milo nie chodzi mi tylko o Inura ale o wszystkich bo to sie staje wkurw****
tak ze pozdro for all

a jak ktos ma problem do mnie nich sie zglosi podam adres i se pogadamy w 4 oczy:))) pozdro for all figters from Poznan:)))
<-- www.dtpoznan.prv.pl -->
dajcie mi rower
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

Ten topic ma raczej formę ostrzegawczą, każdy kto natknął się na jakies badziew będzie o tym trąbił, stąd wszystko złe do dupy i się łamie....
http://dhcyc.pinkbike.com
gringo
Kontakt:

Post autor: gringo »

no zal mi cie, bo pewnie tej kasy nie dostales od starych. tylko pewnie ciezko zapierdalales na to =\
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=115199259
TANIO!
gg:2599132
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

Inur jak jeździłem z Polgarem (miał wtedy Twojego Shermana właśnie) to jechałem chwile na nim i widziałem jak on działa, Polgar też mówił że to przez SPV.

Co masz zrobić? Nic nowego nikt nikt nie wymyśli, sprzedaj i tyle.
Inur
Kontakt:

Post autor: Inur »

sprobuje z nim powalczyc dzis rozwiercilem koreczek i chodzi plynniej... nie wiem czy jest sens sprzedawac go za bezcen bo w glowie pozostaje mysl ze stracilo sie kupe kasy ktora wcale latwo nie przyszla :|
www.trialshop.pl
ŚwierQ
Kontakt:

Post autor: ŚwierQ »

kurde - juz praktycznie jestem w trakcie zamawiania nowego shermiego z usa ;/ i co mam teraz zrobić?!.... przecież za 1300pln nie kupie Z150FR no nie ?:> uwazacie ze to tylko ten jeden egzemplarz taki był czy nie? ściągać Sherminatora z usa czy lepiej nie ryzykować? i jak to jest: jak zamawiam brend ńju maniciaka z usa [ebay] to ma gware w polsce czy nie? jak sie spsuje to musze go to usa odesłaćczy zanieśćdo polskiego dystrybutora?:> dzieki z góry za pomoc w mojej głupiej troche sytuacji. INUR Współczuca ;(
roweru nie ma i nie bedzie... pogodzilem sie z tym. :|
ODPOWIEDZ