Czym dojechać do szkoły :P
Czym dojechać do szkoły :P
Witam NIESTETY już za niedługo rozpoczęcie roku <zygi> a do szkoły mam autobusem około 45 min i nie za bardzo chce mi sie nim jeździć.Dlatego pomyślałem że jak bedzie ładna pogoda to bede mógł jeździć rowerem.Tylko niestety na ciężkim fullu bedzie sie cieżko jeździć :/ Dlatego mam pytanie co kupić żeby było tanie,wygodne i łatwe w eksploatacji :] No i cena to tak do 300 zł. Myślałem nad:
~hipermarketem (tanie ale badziewne)
~używką XC (droższe ale lepsze)
~BMXem (male ale sie nie psuje)
no to co byscie wybrali ?? :]
~hipermarketem (tanie ale badziewne)
~używką XC (droższe ale lepsze)
~BMXem (male ale sie nie psuje)
no to co byscie wybrali ?? :]
-
- Kontakt:
dogadaj sie ze szkoly, zeby gdzies te rowery chowac... ja w swojej szkole z kumplami poszlismy do dyry, pogadalo sie na spokojnie i mamy dla siebie stary magazyn 'pod schodami'. miejsca malo, ale czego chciec wiecej? 6-7 rowerow wchodzi spokojnie, a przynajmniej mam pewnosc, ze nikt ich nie buchnie, bo sa pod stala kontrola zaprzyjazionej pani woznej :)
luk4szm
-
- Kontakt:
wd40ma rację!! kup urrainę albo coą powojennego niemieckiego bąź holenderskiego:D i loozik ajlepiej troche pordzeweiałą i nikt nie zajebie!! a jest si.. mam 2 ramki z cześciami na strychu kumpla i myłsilmi nad złożeniem do kupy takk żeby sie popbujać na kozie a ni na dualach.. jedna z nich ma poziome haki i uwaga:: NAPINACZE do poziomych haków..:D:D::D:D:D a rok produkcji?? oooohoo coś kolo początku 2 wojny śwaitowwej;p
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
-
- Kontakt:
Adrian [lodz] to jest dobry plan z tym jubilatem
dobre przelozenie, wygodna pozycja-siedzaca wiec nie beda Cie bolaly plecy od wozenia plecaka, mysle ze plan z takim rowerem jak: jubilat, wigry, bursztyn,rubin itd. to dobry pomysl:) a za 300zl wylapiesz nowke :D
dobre przelozenie, wygodna pozycja-siedzaca wiec nie beda Cie bolaly plecy od wozenia plecaka, mysle ze plan z takim rowerem jak: jubilat, wigry, bursztyn,rubin itd. to dobry pomysl:) a za 300zl wylapiesz nowke :D
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)